|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Sukitte li na yo- Say “I Love You” Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: Comedy, Drama, Mature, Romance, Shoujo, Yazar/Çizer..: Hazuki Kanae Konu..: Mei Tachibana lise öğrencisi olup hiç ama hiç arkadaşı olmayan ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
manganın tamamını okumadım ama okuduğum kısımlarıyla söylüyorum beni çok etkilemedi açıkcası aklımda hiçbir iz bırakmadı bitek çocuğun suratına yediği tekmeyi ve saçlarının nasıl asimetrik olduğunu hatırlıyorum
çizimleri de bana çok güzel gelmedi ama bu kadının bi one shot serisini okumuştum o seride resmen tiksindim diyebilirim kadınların güçsüz çizildiği mangalardan pek haz etmiyorum. Skip Beati çok sevmemin en büyük sebebi bu zaten
|
|
|
#11 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
bu mangada ki kız aslında ezik sayılmaz sera daha çok içine kapanık daha böyle günümüzdede olan insanlardan. bir kaç mangasına daha bakmıştım ama o bahsettiğin oneshot ları ben direk elemiştim.(ısabetli bir karar almışım yorumundan sonra
) yeni bir iki mangası daha var ancak onlarda pek iyi olmayacak gibi geliyor ancak bunun tarzı ve hikayesi güzel, hoş. ama skip beat -ki kendisi benim baya ayak diretip okumadıklarımdan dı, animesini izledikten sonra mangayı üşenmeden okumuştum onun ile bir çok shoujo mangayı kıyaslamak direk diğer mangaları ezmek olur
|
|
#12 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
|
ben ezik lafını one shotlar için söyledim ama sen söyleyince düşündüm şimdi bu mangadaki kızı içine kapanıktı evet ama hatırladığım kadarıyla kıza bayağı bir işkence ediyordu diğer öğrenciler bunun sebebi hiç ses çıkarmamasıydı bu kimine göre içine kapanıklıktır belki ama bence ezikliktir. yok zaten skip beatle bunu manga olarak kıyaslarsam çok acımasızlık olur ben manga olarak değil 2 bayan karakter olarak söyledim ama yine acımasızlık olur mu? evet olur haklısın xD
|
|
|
#13 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
bu kızın milleti garip bir ezme tarzı var, boş bir anında bir göz at
bazen içine kapanık insanları biz içine kapanık sanırız ama aslında sadece onlar insanlarla konuşmama haklarını kullanırlar.bunu görebiliyorsun bunda ama kesinlikle dışlanmanın verdiği bir durumdan kaynaklı onu kabul ediyorum. o kadarda güçlü değil. ama senin de dediğin gibi skip beat best
|
|
#14 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Merak ediyorum bu manganın adı SUKITTE II NA YO mu yoksa SUKITTE LI NA YO mu? Bana kalırsa ikincisi ama Türkçeye çeviren grup ilkini yazıyor.
|
|
#15 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Japoncam yoktur, tahmin yürütemicem ama eğer senin dediğin gibiyse (ki büyük ihtimalle öyle, Baka updates'de falan da öyle geçiyor) aynı hataya mangafox bile düşmüş, büyük olasılıkla İngilizceden Türkçeye çeviriyor olan grubun da böyle bir karışıklık yapması olası sanırım.^^
|
|
|
#16 |
|
----
|
bu manganın türkçeye çevrildiğini bilmiyordum :S
|
|
|
#17 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
好きっていいなよ。 (Japanese) olarak geçiyor. Görüldüğü gibi ii değil ri (li) olması gerekiyor.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|