Biomega - Violent Infectious Disease Covers All the World... The Omega.
Yayınlayan worless
03-03-2010
Standart Biomega - Violent Infectious Disease Covers All the World... The Omega.

Tür..: Action, Adventure, Sci-fi, Seinen

Yazar/Çizer..:Nihei Tsutomu

Konu..: 31. yy. başlarında artık insanlar yer altından saklanmaktadır.Yer yüzü ise insanlar için oldukça tehlikeli bir hal almıştır.Virüsler, mutasyonlar her yandadır. Yion / Ion Green özel güçlere sahip biridir. Sağlık bölümü askeri devriyeleri de peşindedir. Kanoe Zouichi ve Kanoe Fuyu adlı gizemli ve motoruna bağlı bir programdır. Görevleri temizlik başlamadan önce insanları bulup oradan çıkarmaktır. Yion ile karşılaşan kanoe bir an şaşırır ve motoru ile ona çarpar. Bacağı parçalanan yion kendini yeniler ve silahlı bir ayı tarafından oradan uzaklaştırılır…

Kişisel not..: 6 cilt 42 bölümlük manga tamamlanmış durumdadır. Türkçesi ilk iki cildi bir dönem çevrilmişti, ancak devamını göremedim. Başka birileri çeviriyor mu da bilmiyorum. Bulursam düzeltme yaparım. Tsutomu.. Bu adam benim gözümde gerçekten sıra dışı. Bir, iki mangasının dışında gerçekten hikâyelerini başarılı buluyorum. Çizimlerine gelince aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim. Ama bu mangakanın hikâyelerini okurken hep şunu düşünüyorum. Bir şeyi severken rahatsız da olabilmek bu olsa gerek. Bu adamın tamamen tür sınıflandırılmasında, hani belli sınıflandırmalara sığmayacağına düşünüyorum. Kesinlikle apayrı epik bir tarzı var. Mangakanın hikâyeleri ile ilgili bir yazıda, şöyle bir cümle dikkatimi çekmişti. Bu adamın sanatı suç’ a benzer. Tsutomu ve Clive Barker birlikte çalışmaya karar verse, her halde ben gerçekten korkmaya başlarım..

Not: Yetişkinlere yönelik olup, İçerdiği şiddet sahneleri yüzünden manga, 18 yaş altı için sakıncalı olabilir.

Biomega - Violent Infectious Disease Covers All the World... The Omega.

Favori
1 üyenin favori listesinde

Favori Listesi

Üye degerlendirmesi
Hikaye AnlatımıYok
KarakterYok
TasarımYok
GenelYok
Çizim (Artwork)Yok
0 kullanıcı oyladı Yok% averajla

Tanıtım Araçları

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Yorum

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 16:25.