|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Kimi ni Shika Kikoenai - Nobody can Hear Me but You Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: Drama, Shounen, Supernatural, Tragedy Yazar..: Otsuichi Çizer..: Kiyohara Hiro Konu..: Aihara Ryou, Ürkek ve çekingen biridir. Cep telefonu kullanmamaktadır, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Kimi ni Shika Kikoenai - Nobody can Hear Me but You
Yayınlayan worless
03-03-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
Az önce okudum; gayet güzel bir mangaydı. Niyeyse aklıma okuduktan sonra "the girl leapt through time" geldi, muhtemelen zaman-atlaması muhabbetindendir. Gayet de kısa bir seri, türünü sevenler kaçırmasın okusun derim
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
Şu sıralar zaman öldürmek için kısa mangalara sarmıştım.
Çok büyük beklentilerle de okumadım açıkçası ama 4 bölümden oluşan bir manga için hikaye ve anlatımı gayet başarılı buldum. Özellikle sonunda ortaya çıkan gerçek drama bir kat daha dram katıyor. Gece gece üzüldüm yaa...
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Vakti zamanında Mangasuyu'nda görmüş, okumuştum. Cidden çok hoş bir mangaydı. Yalnızlık çeken ve kendini eksik hisseden insanların birbirlerini bulduğu, iyileştirdiği hikayeler her zaman favorim olmuştur. Bu hikaye de öyle, tüm "doğaüstü" tarafına rağmen oldukça gerçekçi noktalar barındırıyordu.
Ve Özz'ün söylediği gibi 4 chapter'lık bir manga için anlatım çok başarılıydı. Sonu beni çok etkilemişti, belki de bu denli bir trajedi beklemediğimdendi ama baya üzülmüştüm.;_; "...artık yalnız değiliz." Filmi olduğunu bilmiyordum. Bi bakmalı.
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|