Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Manga Tartışmaları > Manga Tanıtımları ve İncelemeleri

Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları

Güncel çalışmalarımız []

Kimi ni Shika Kikoenai - Nobody can Hear Me but You

Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Kimi ni Shika Kikoenai - Nobody can Hear Me but You Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: Drama, Shounen, Supernatural, Tragedy Yazar..: Otsuichi Çizer..: Kiyohara Hiro Konu..: Aihara Ryou, Ürkek ve çekingen biridir. Cep telefonu kullanmamaktadır, ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Yayınlayan worless
03-03-2010
Standart Kimi ni Shika Kikoenai - Nobody can Hear Me but You

Tür..: Drama, Shounen, Supernatural, Tragedy

Yazar..: Otsuichi

Çizer..: Kiyohara Hiro

Konu..:Aihara Ryou, Ürkek ve çekingen biridir. Cep telefonu kullanmamaktadır, çünkü kullansa da nasılsa kimse onu aramayacaktır. Kendi kendine hayali bir cep telefonu tasarlar kafasında, birde melodi bulur. Sabah alarm çalar. Okula gitmek için hazırlandığı esnada, onu uyandırmak için annesi gelir. Durum garip gelir çünkü bir gün önce saati kırılmıştır ama o duyduğu melodi ile uyanmıştır. Okula gittiğinde ders sırasında gene aynı meledoyi duyar. Ses kafasının içinden gelmektedir. Ama bu deliliktir çünkü o ses hayali cep telefonun aittir. Okul dönüşü otobüste gene aynı meledoyi duymaya başlar. Ses gene kafasının içinden gelmektedir. Her ne kadar delilik gibi gelse de cevap verir. Karşısında onu duyup duymadığını soran biri vardır…

Kişisel not..: Manga 4 bölümden oluşmaktadır. Tamamlanmıştır. Türkçesini göremedim.(Ancak oldukça yalın basit bir İngilizce ve sözlükle rahat okunabilir) Aynı manganın birde, Kimi ni Shika Kikoenai (TSUZUKI Setsuri) ismi ile yayınlanmış hikâyesi, gene Otsuichinin de içinde bulunduğu Tsuzuki tarafından çizilmiş, bir mangası daha vardır. Ancak ben, onu okumanızı pek tavsiye etmem ilk onu okumuştum ve pek hikâyeye ısınamamıştım. Ancak bu sefer daha başarılı buldum. Bana izleyen varsa ne demek istediğimi hemen anlayacak göl evini (The Lake House) hatırlattı. Çok abartılacak bir hikâye olmamakla birlikte, 2007 yılında Tatsuya Hagishima tarafından yönetmenliğinin yapıldığı ve aynı isimle sinemaya uyarlanan filmi de var. Filmini izlemedim. Henüz bir fikrim yok o yüzden..

Türkçe çeviri:lycorisfansub,MangaTürk & Manga Suyu (İndirmek için isimleirn üzerine tıklayınız.) (Manga tük online okuma hizmeti vermektedir. Projeyi Manga suyu ile ortak yapmışlardır. Online okumak için Manga Türk, İndirmek için Manga suyu linkini tıklayınız.)

Favori

Üye degerlendirmesi
Hikaye AnlatımıYok
KarakterYok
TasarımYok
GenelYok
Çizim (Artwork)Yok
0 kullanıcı oyladı Yok% averajla

Tanıtım Araçları

Eski 05-03-2010, 21:15   #1
Ne düşünüyorsun?

----

Antares'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
Standart İlgi: Kimi ni Shika Kikoenai - Nobody can Hear Me but You

Az önce okudum; gayet güzel bir mangaydı. Niyeyse aklıma okuduktan sonra "the girl leapt through time" geldi, muhtemelen zaman-atlaması muhabbetindendir. Gayet de kısa bir seri, türünü sevenler kaçırmasın okusun derim

1
) Internette turluyorsunuz
2) Şu anda AMT'desiniz
3) İmzamı okuyorsunuz
5) Dördüncü maddenin eksikliğini fark etmediniz
6) Dördüncü maddeyi kontrol ediyorsunuz
7) Şu anda gülümsüyorsunuz
BayAntares Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-09-2011, 01:55   #2
iş yok güç yok hayat çok
sıkıcı...

ölü gibi

özz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles

Şu sıralar zaman öldürmek için kısa mangalara sarmıştım. Çok büyük beklentilerle de okumadım açıkçası ama 4 bölümden oluşan bir manga için hikaye ve anlatımı gayet başarılı buldum. Özellikle sonunda ortaya çıkan gerçek drama bir kat daha dram katıyor. Gece gece üzüldüm yaa...
Bayanözz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2011, 20:47   #3
Everything is Hatoful
Boyfriend and nothing hurts.

----

Luna'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 07-10-2009

Vakti zamanında Mangasuyu'nda görmüş, okumuştum. Cidden çok hoş bir mangaydı. Yalnızlık çeken ve kendini eksik hisseden insanların birbirlerini bulduğu, iyileştirdiği hikayeler her zaman favorim olmuştur. Bu hikaye de öyle, tüm "doğaüstü" tarafına rağmen oldukça gerçekçi noktalar barındırıyordu.
Ve Özz'ün söylediği gibi 4 chapter'lık bir manga için anlatım çok başarılıydı. Sonu beni çok etkilemişti, belki de bu denli bir trajedi beklemediğimdendi ama baya üzülmüştüm.;_;

"...artık yalnız değiliz."

Filmi olduğunu bilmiyordum. Bi bakmalı.

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık