Diğer ad: Beautiful Fascination is Better Than Love (bazı yerlerde böyle geçiyor)
Tür..:Drama, Josei, Romance, School Life, Shoujo, Slice of Life
Yazar/Çizer..:LEE Hyeon-Sook
Konu..: Oldukça genç, bir o kadar güzel ve yeni öğretmen olmuş Jung lisede öğretmenlik yapmaya başlamıştır. Öğrencilerinden Ryu Min ise sessiz, oldukça yakışıklı biridir.(gerçekten baya özenmiş çizerken) Jung'un ilk etapta dikkatini çeken bir öğrenci değildir. Ancak Ryu' nun aynı zamanda sınıf öğretmeni olan Jung'a onu öpmek istediğini söylemesiyle olaylar karışmaya başlar.
Kişisel not..:5 cilt 15 bölümlük tamamlanmış bir seridir. Türkçe yok (en azından ben öyle biliyorum). Tamamen tekniğe dayalı olacak değerlendirmem. Öncelikle ben mangakanın başka hikayelerini okumuştum. Bunu, ilk okumamda ki amaç, diğer mangaların da çizimlerine aşık olmamdı. Ancak kendini inanılmaz aşmış. Çinli mangakalar da genel o düz basma kalıp çizimlerin çok dışında bir tarzı var. Ancak trajedi konusunda da aşmış. Diğer hikayelerini es geçip buna dayanarak yorum yaparsam, bunu okuduğumda sonunda küfür etmiştim

çünkü bir tanesinin bile ne genel gidişatı düzgündü, ne sonu iyi bitiyordu. Hikayeye gelince; shoujo ama inanılmaz bir merak uyandırıyor ve bağlıyor açıkçası ben kendi adıma, diğer hikayelerinden dolayı bu kadar sarıp hevesle okuyacağımı hiç ama hiç sanmıyordum. Shoujoların hemen hemen tamamından ap ayrı bir tarz. O klişe olmayanlarının bile dışında diyebilirim. Açıkça şunu söyleyebilirim, gerek çizim, gerek yorum bu mangaka ilk 10 listemde iyi bir yere sahip oldu.