|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Watashitachi no Shiawase na Jikan Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Eserin Adı: Watashitachi no Shiawase na Jikan ( 私たちの幸せな時間 ) Diğer Adları: Our Happy Hours, Mutlu Saatlerimiz Cilt Sayısı: 1 ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Watashitachi no Shiawase na Jikan
Yayınlayan Susano'o
17-03-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Öncelikle bu az ama öz tanıtımınız ve hatta başlığı açıp görmemi sağladığınız için size teşekkür etmek isterim Susano'o.
![]() Ah, yine tutunamayan karakterler desenize! Beni can evimden vurdunuz, en yakın zaman da bulup, okumak isterim. Yumeka Sumomo'nun (aka Sahara Mizu) eşsiz anlatımına, karakterlerindeki o garip hüzne ve inanılmaz naif ama bir o kadar bakmalara doyamadığım çizimine ilk Bus Hashiru'da aşık olmuştum, sonrasında "ne yapsa okurum" diye My Girl'e başlamıştım. Hala da gözlüklü karakter sevgimi Onun çizimleri kadar tatmin eden yoktur. Herneyse ne diyorduk.. evet Yumeka Sumomo adı bile yeter başlamak için. ![]() Çizgisinden hüznü, sevgiyi, umudu ya da umutsuzluğu ve hatta bir bakışın ardındaki sesi duyurabilme gücü var bu kadının.
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Katılıyorum.
Editi de kolay. Bir editör bulabilirsem çevirmeyi düşünüyorum. Kesinlikle Türkçe okunmayı hak eden bir manga.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Benimde tanıtıma koymayı düşündüklerimden biriydi. Güzel bir dram (veya tradeji). Sahara Mizunun diğer hikayelerini de okumuştum. nasıl desem biraz bana diğer mangakalarla ile kıyasladığım da tarzı, yağlı boya ile sulu boya arasında ki fark gibi geliyor diğerleri daha yoğun, çoşkuyu hissettiriyorken, sahara daha durgun ve toy..
Güzel tanıtım ellerine sağlık
|
|
#4 |
![]() ![]()
|
Çok ilginç, sen söylemesen dikkatimi çekmemişti worless. Kapakta Sahara Mizu ismi geçiyor, ama MAL'da Yumeka Sumomo'nun listesinden bulup indirmiştim. Ortak çalışmaları olduklarını biliyorum ama, burada bir hata mı var anlayamadım.
Edit: Bu ikisi aynı kişi mi gerçekten? |
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Sanırım "bugün hangi mangayı okudunuz" postlarından birinde görmüştüm bu manga ile ilgili çok güzel yorumları. Susano'o da eğer tanıtım yapma zahmetine girdiyse gerçekten de iyi bir esere benziyor.
Okuyalım bakalım~
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
“ Orjinal Gönderi : Susano'o
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
|
Anladım, Luna. Bilgi için teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
çizimler tamamen Sahara Mizu (yumeka) ye ait hikayede payı var. Gong Ji-Young ile ortak denebilir ama hikayeye bakarak mizunun daha aktif olduğunu düşünmüştüm keza diğer kişi hakkında hiç bir bilgim yok yumeka dediğinde sahara zaten ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum. nick name gibi birşeydi birinden biri. çok sıkı takip ettiğim biri değil ama böyle bir durumu vardı galiba
lunada yazmış ben yazana kadar
|
|
#9 |
![]() ![]()
|
Gong Ji-Young, Güney Koreli bir yazar. Ondan eminim. Hikaye de kendisine ait. Mangaka kendisinin izni ile mangaya uyarlamış. Arada değişiklik yapmış mıdır bilmiyorum ama, pek sanmıyorum.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|