|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Bloody Kiss Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Kyo adında bir lise öğrencisine daha önce hiç görmediği büyük annesinden bir miras kalmıştır. Garip ve vampirli olduğu söylenilen bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Bloody Kiss
Yayınlayan sailor_earth
21-03-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
ben çok severim bu seriyi hatta favori manga.Şahsen iyi çizimleri ve konusu var.Her yıl çıktığı için arada çizimlerde farklılık görebiliyorsunuz Kuroboshi karakterinin saçı gibi.
özelikle Kuroboshi'nin Katsuragi'yi kıskandığı bölüm çok güzeldi defalarca okusam bıkmam herhalde kesin okuyun derim
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 19-03-2010
Favori Anime: ouran high school host club la corda d'oro hanasakeru seishounen kimi ni todoke
Favori Manga: vampire knight, dengeki dasiy, lovely complex, zombie loan
|
bencede kesinlikle okuyun derim arkadaşlar... çok güzel
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|