|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Merupuri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Airi Hoshina adlı lise öğrencisinin tek dileği mükemmel bi sevgili bulup onla hayatını sürdürmektir.Bunun için okulunda dolaşan “asla geç kalmama” ...
1Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Merupuri
Yayınlayan sailor_earth
21-03-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-03-2010
Favori Anime: higurashi no naku koro ni
|
arkadaşım tawsiye etti okumak istiyorum nerden okuyabilirim bu siteden okuyabileceğimi söyledi ama okuyamadım
|
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
mangaLarın turce cevirisi olup olmadıgınıda belirtseniz cok makbule gecer..
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Türkçeye çevirliyordu. ingilizcelerini onemanga ve manga foxta bulabilirsiniz. Türkçesinide
http://www.soulofanime.org/shoujonos...i-turkce-manga burdan ulaşabilirsiniz. Dip not..:ancak ben otutup bu manganın çevirilerini falan incelemedim.o yüzden geri kalan detayları hakkında bilgim yok..
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 14-10-2009
Mekan: Evrendeki Bir Yer
Favori Anime: Erementar Gerad,Fate/stay Night, Kimikiss, Shakugan No Shana, Toradora, Otome Wa Boku Ni Koishiteru
Favori Manga: Merupuri , Parallel
|
Tamamını türkçe olarak indirmişdim zamanında, gerçekden süper bir manga, ama hangi siteden indirdiğimi hatırlamıyorum.
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 19-03-2010
Favori Anime: ouran high school host club la corda d'oro hanasakeru seishounen kimi ni todoke
Favori Manga: vampire knight, dengeki dasiy, lovely complex, zombie loan
|
shoujo no sekai adlı siteden tr çevrilmiş şeklini bulabilirsiniz
|
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
İnsanı sıkmadığı bir gerçek
Konusu güzel bence çizimlerde oldukça iyi karakterin çizimleri yerli yerindeydi .Mangada sonradan eklenen olaylarda oluyor tabi İlk cheapterı okuduktan sonra hemen okusam acaba ne olacak gibi sorular aklınıza geliyo akşam uyuyamazsınız![]() 9/10
|
|
#7 |
|
----
Favori Anime: ouran high school host club la corda d'oro hanasakeru seishounen kimi ni todoke
|
evet evet buna başladığımda tüm (4 cildi) 2 günde okudumm... o birinci günün sonu (gecesi) hiç geçmemiştii ahhh
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 27-09-2009
|
sonları başlarındaki sevimliliği yitirse de, hatta karakterler bana göre soğuklaşsa da güzel bir manga. 4 ciltte konuyu uzatmadan toparlamaları da çok güzel. muhteşem çizimleri saymıyorum. favori karakterim jeile dir. "dağ zambağım benim" XD vampire knight ın mangakası olduğundan dolayı ayrı severim. gerçi o kadının tüm çizimleri güzel.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
----
|
evet o kadının çizimleri gercekten güzeldir. Jeile'nin de hepsine bi çiçek ismi vermesi çok güzel... bence her kadın bir çiçeğe benzer
![]() ama doğru "dağ zambağım benim" demesine bayılıyorumm.. ![]()
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|