Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Manga Tartışmaları > Manga Tanıtımları ve İncelemeleri

Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları

Sun-Ken Rock

Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Sun-Ken Rock Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: Action, Comedy, Martinal Arts, Mature, Romance, Seinen Yazar/Çizer..: Boichi Konu..: “Küçükken ailem vardı. Bir hayalim vardı. Hayalim polis olup ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Sun-Ken Rock
Yayınlayan worless
31-03-2010
Standart Sun-Ken Rock

Tür..: Action, Comedy, Martinal Arts, Mature, Romance, Seinen

Yazar/Çizer..: Boichi

Konu..: “Küçükken ailem vardı. Bir hayalim vardı. Hayalim polis olup insanlara yardım etmekti. Fakat ailemi kaybettim ve hayalim hiç oldu.” Ken japon bir gençtir ve yumin’e aşıktır. Yumin’ in hayali polis olmaktır ve bu hayal için ken’ i reddedip koreye gider. Uzun bir aradan sonra Yumin hayallerini gerçekleştirmiş ve bir polis olmuştur. Ken ise hiçbir şeye sahip olamayan, bir hiç olduğunu düşünmektedir. Bir gün dayanamaz ve yumini görmek için koreye gider. Yumini görür görmesine de ama sonrasın da olaylar hiç beklemediği gibi gelişir ve kendini hiç ummadığı bir şekilde yerel bir çetenin lideri olarak bulur.

Kişisel not..: Manganın henüz 8 bölüm yayınlanmış durumda.Devam ediyor. Türkçesini görmedim. Boichi’nin ben ilk hotel ve diadem’ini okumuştum. İkisini de beğenmiştim ama tek cilt olmaları biraz her iki hikâyeyi de eksik bırakmıştı. Çizim tarzını severim. Fena değildir. 8 bölüme göre hikâyeyi, çok iyi ya da kötü olarak net bir şekilde değerlendiremesem de şimdilik güzel başladı ve devam ediyor diyebilirim. The breaker tarzı mangaları seviyorsanız buna da göz atmanızı önerebilirim.
hiç bir yerde yok ancak ben bir uyarı yapayım bazı sahneler cinsellik ve şiddet içerdiğinden bence +18 likdir..

Güncelleme: Türkçe çevirisi vardır..

Sun-Ken Rock

Favori

Üye degerlendirmesi
Hikaye Anlatımı
80%80%80%
8
Karakter
100%100%100%
10
Tasarım
90%90%90%
9
Genel
90%90%90%
9
Çizim (Artwork)
90%90%90%
9
1 üye oyladı 90% averaj

Tanıtım Araçları

Eski 07-04-2010, 22:17   #1
I want to go to Korea right
now!

Agliyorum

yuuki_cross'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
Standart İlgi: Sun-Ken Rock

Çok havalı Merak ettim de hangi grup el atıyomuş türkçeye çevrilmesi için acaba?
Bayanyuuki_cross Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-04-2010, 22:34   #2
Çok Kişisel
CH3CH2OH

Paranoyak

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...

çeviriye mnaki el attı.

Bayan worless şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2010, 00:28   #3
Katanakya ikenain da!

uykucu

mertak'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-10-2009

Mangaframe aldı başını gitti mangada. Manganın konusu iyi ama. Drama olduğundan fazla geldi. Ama iyi manga. Ben beğendim.

MAL (Sidik Yarışı)
MY GIFS (O yes)
Baymertak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2010, 00:54   #4
Çok Kişisel
CH3CH2OH

Paranoyak

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...

Bilgim yoktu onların çevirdiğinden bilgilendirme için teşekkürler.

Bayan worless şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık