|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Running On Empty Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Adı: Running On Empty Tip: Manhwa Tür: Shounen ai, dram, slice of life Mangaka: Kim Jae-Eun Cilt: 2 Bölüm: 12 ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Running On Empty
Yayınlayan yuuki_cross
14-05-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
yukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benden hızlısın be
) ama iyiki öyle olmuş tanıtımına bayıldım. seni gerçekten canı gönülden tebrik ederim. ellerine sağlık. okuduğum oldukça hoş shounen ai lerden biridir. aslında yorumunla bana söyleyecek çok fazla bir şey bırakmamışsın. teen siprit'i de ben okumaya başladım.(3.chapterda yayınlandı bu arada) ondan pek bir şey beklemiyorum. özellikle böyle bir hikayenin üstüne. mangakamızın birde Eastcoast'ı vardı. okumuş olanlar onu burdan hatırlayabilirler Xtra Syndrome'ada birileri el atsa bu mangaka ile ilgili geniş bir yorum yapardım ama onu okuyamadım henüz. Mangaya dönersem. çizimler yalın ve sade ancak ince bir detaycılık var. Renkli olması ayrıyetten hoş ve sıcak bir havaya sokmuş. shounen ai diye yadırgamayın. Hikaye öyle güzel işlenmiş ve anlatılmış ki, shounen ai olması bile "aman.! bu shounen ai" cümlesini size kurdurtmaz. benimde severek okuduklarımdan biri kesinlikle bende herkese tavsiye edebilirim. Tantım için tekrardan teşekkürler ve ellerine sağlık :s34:
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Teşekkür ederim worless. Aslıda yazdığım ilk tanıtımdı. Genelde düzgün ifade edemeyeceğimi düşündüğüm için inceleme yazmaktan çekinirim ama Runnig On Empty'nin tanıtımını yarı ağlamaklı bi şekilde dün gece 5 te yazdım
Turuncu saçlı gencimizin Spoiler:
Hatta 11.chapterda siyah saçlı gencin Spoiler:
Enfes yahu övmeye kelimelerim yetmiyor! Valla şu an bu mangayı okuyan biriyle omuz omuza yaslanıp ağlamak istiyorum Sadece içindeki dram yüzünden değil bu aşkın o kadar güzel olması beni bu hale getirdi xD Malda bağlantıda sadece 3 projesi yer alıyor, Xtra Syndrome'u bilmiyordum. Ya bence Teen Sprit'ten iyi bir hikaye çıkmaz bu saatten sonra. Bilmiyorum mangaka Running On Empty gibi enfes ve oldukça iyi yoğurulmuş bir konuya sahip çalışmadan sonra çizgisini tamamen değiştirmiş gibi geldi. Tamam baş roldeki çocuk elindeki şekeriyle olan pozuna baktıkça gözlerimi parlatıyor ama işte bundan ibaret sadece bakıyorsunuz xD Bakalım ikinci incelememi CUT'a yapıcam. Bi de Dengeki Daisy vardı ama onu benden önce kapmışsın xD
|
|
#3 |
|
Çok Kişisel
![]()
|
ben pek ağlayan biri değilimdir ama ağlamak isteyen birine omzum her zaman hazırdır..
yalnız bu mangayı Blade of immortal'ın OST' sinde bir şarkı var. Rengoku üf onu dinlerken, şimdi okusaydım bitmiştim ben Teen spritten bence de hani çok bir şey beklememek gerekiyor. Ancak aslında böyle bir hikayeden sonra çok çok iyi bir hikayede çıkabilirdi şu an ki gidişat ve tarz dan açıkçası artık bir şey beklemiyorum okumuş olmak için okurum okursam. ama onu tradeji olarak tasarlasaydı bence iyi bir hikaye çıkarabilirdi. (ki türüne bakmamıştım ilk chapterda sonra tradeji olsun dedim komedi çıktı ![]() Overwhelming them, Eastcoast, Xtra Syndrome, Teen Spirit, Running on Empty toplam 5 tane ancak ikisine ulaşmak mümkün east fena değildirde okumak biraz eziyetliydi ![]() Kim' in shounen ai yapması beni biraz şaşırtmıştı. genelde shoujo yapmış. Ancak bu mangakadan böyle bir manga cidden beni etkilemişti. Bence bu kadın shoujo vs yapmasın direk shounen aiye devam etsin.. Spoiler:
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-11-2009
Favori Anime: Vampire Knight,Claymore,Fullmetal Panic Fumafu,Fullmetal Arc.,Witchblade,Sailormoon,KJJ...
Favori Manga: Vampire Knight...
|
dün okuyup bitirdiğim bir manga çizimleri gerçekten güzel ve sonunuda beğendim fırsatınız olursa okumanızı tavsiye ederim
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Yuuki'nin yazdığı bu tanıtımı ve aşağıdaki yorumları okuduktan sonra başladım bu manhwa'ya.
Özellikle de tanıtımın başındaki şarkı sözü çok ilgimi çekti, Nirvana'nın Unplugged konserinde coverladığı ünlü Leadbelly parçası where did you sleep last night'ın 'my girl'leri değiştirilmiş hali idi. Çok sevdiğim bir şarkıdır ve bu şarkıyı tema yaptığını düşündüğüm bir manga ister istemez ilgimi çekti. Benim de ilk okuduğum manhwa oldu. Çizimler gayet güzel, dahası karakter dizaynları çok başarılı, her chapter'da daha da güzelleşiyordu karakterlerimiz. Bir de renkli olması daha da bir özel yapıyor bu manhwa'yı sanırım. (turuncu saçlı yakışıklının saçlarının daha açık bir renk olduğu bölüm çok güzeldi aşırı turuncu değil de o renk daha hoş olmuştu)Tek sorun arka planın fazla zayıf olması. Bir de bazı mangalarda da rastlıyorum, mangakanın tembelliği mi demeli ne demeli bilmem ama arka planı fotoğraflardan oluşturuyorlar. Burda da vardı aynı durum, da çok sorun edilecek bir şey değil tabi. Hikaye yorumum: Aşırı homofobik değilseniz, shounen ai türünü sevmeseniz bile zevkle okuyabileceğiniz bir manhwa. Bir kere hikaye çok güzel, sıradışı başlıyor ve ilerleyişi de bir o kadar başarılı. O iki karakterin okura usul usul alıştırılan, sevdirilen yakınlaşmaları, bağlanmaları çok gerçekçi. Ne abartı derecede bir kavga, ne de abartı derecesinde sevgi sözcükleri var aralarında, belki biraz da bu naif ve çekingen hava bu kadar güzel yapıyor bu hikayeyi. Karakterlerin duygu gelişimlerini yansıtmakta gerçekten başarılı mangakası. Söylemeden geçmeyeyim, siyah saçlı karakterin geçmişi ve hikayesi çok hoşuma gitti, keşke o kısımları daha ayrıntılı anlatsaydı mangaka. O boğulduğunu hissettiği rüyaları, o anı hatırlayıp nefes alamaması, bunlar en sevdiğim kısımlardandı. Tek beğenmediğim tarafı sonuydu belki de. Spoiler:
not: Mangaka'nın bir Nirvana takıntısı var galiba, yorumlarınızda gördüğüm Teen Spirit'i de düşününce. Henüz 3 chapter çıkmış sanırım, onu da okudum hazır Running On Empty'i bitirmişken. Evet ROE'nin derinliğinde bir hikaye değil ama başarılı ilerler ve zenginleşirse müzik dünyası, rock n roll dünyası ile ilgili hoş bir manga olabilir. Nana'daki gibi karakterlerin kıyafetleri, tarzları oldukça özenli ve modaya uygun çizilmiş, bu vadettiği görselin en önemli kısmı sanırım. Mangakasının başarısı, yine karakter çizimleri pek güzel, bakmalara doyamıyor insan. Açıkçası beni sardı teen spirit, derin olmasa da eğlenceli ve 'şık' bir manga olabilecek yolda, umarım devamı gelir.
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Evet katılıyorum Teen Spirit'in çizimleri o rock temasına göre şahane çizilmiş. Özellikle başroldeki bishienin çizimleri muazzam. Yine de konu biraz daha derin veya etkileyici bir hal almazsa okuyacağımı sanmıyorum.
Running on empty'ye gelince dediğin gibi bi şarkı dinlerken okudum. Genelde yaptığım bişeydir zaten her mangaya özel bir şarkı belirler okurken o şarkıyı sadece o manga için dinlerim. ROE'de neden seçtim bilmiyorum ama Texhnolyze'nin kapanış parçasını dinlemek istedim. Ne yalan söyliyim sonunu ben de senin dediğin şekilde bekliyordum. Hatta şaşırdım bi an 11.chapterda Spoiler:
Yalnız şu şarkının sözlerine he ne kadar bayılsam da dinlemesi beni öldürdü. Nirvana bi çok kişi için farklı bi yeri olsa da sevmiyorum. Ki bence Running on empty o şarkı dinelenerek okunursa yazık olur
|
|
#7 |
|
Çok Kişisel
![]()
|
bunda arka planların tembellikten olduğunu düşünmemiştim. bence biraz farklı bir şeyler denemeye çalışmış. bir kaç yerde bende rastlamıştım ama onların ki kadar benim gözüme batmadı. luna bir yerde haklı arka plan çizimler zayıf. ancak biraz da bilerek bence galiba yapmamış. algıyı, odaklamak istediği yere odaklamak istediğinden diye düşünmüştüm.(yukii ten spritide koy artık tanıtıma bence
sende gelirse güzel olacak..) Texhnolyze kapanış müziği..! bak ben onu hiç düşünmemiştim. Animesi benim başımı baya bir bulandırdığından olsa gerek..nirvanaya bir şey diyemem. çok dinlemezdim. ancak finalle ilgili luna' ya katılıyorum. hoştu ancak mutlu sonları sevsem de bunun finali imkansızlık olabilirdi. Sevdiğim bir denemeden bir alıntım vardır. okurken finale doğru o gelmişti aklıma.. " Şehrin şehre uzak ve yine aynı şehrin bir başka şehre yakın olan yerinde ama senin yanında" der yazar. ben bunu bekliyordum. biraz da gidişattan.
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Yuuki, benim ayağımı kaydırmış bir şarkıdır where did you sleep last night, hiç mi sevmedin yahu?
![]() Şaka yapıyorum tabi, olabilir, sevmeyebilirsin. Gerçi ben de şans eseri o şarkı sayesinde başladım bu manhwa'ya ama okurken mazzy star dinledim. ![]() Mazzy star'ın şarkıları zaten hep yol şarkıları tadındadır, çok iyi gidiyor böyle derinliği olan mangalarda. Arka plan konusunda ben biraz bardağın boş tarafından bakmışım sanırım, evet belki de daha farklı bir şeyler denemek için yapılmıştır o fotoğraf teması. Sonu hakkında yalnız olmadığıma sevindim. 11. chapter'dan sonra şöyle bir 5 chapter daha gerekiyordu ki düşününce ben bile kafamda neler kurabiliyorum, acep mangaka neden uzatmamış? Çünkü gerçekten daha entrikalı bir hal alabilirmiş hikaye. Ve evet 'imkansızlık', çok doğru bir kelime olmuş, ben de öyle bitmesini isterdim, zira Spoiler:
![]() Müzik, ünlü olma temalı anime ya da mangaları pek seviyorum.
|
|
|
#9 |
|
Çok Kişisel
![]()
|