|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#10 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: 3.Müzik Odası’ndan xD
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, Bond(Z), KoukouDebut, BeastMaster, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Worless Teen Sprit'in tanıtımını ben de senden bekliyorum hadi bakalım topu sana attım xD İçimden gelmiyor onunla ilgili bişeyler yazmak ki zaten 2 chp. okudum onu da sallayarak xD
Yalnız üçümüz birleştik resmen terör estiriyoruz manganın sonuyla ilgili xD Ya neden ikisi ölsün dedim çünkü biri ölür biri kalırsa benim feleğim şaşar kendime gelemem üzüntüden olacaksa birlikte ölümü tatsınlar. Şu arka planın zayıf kalması beni rahatsız etmedi açıkçası. Renkli bi manga sonuçta ve yeterli olmuştu. Olaylar shounen ai boyutunda sınırlı kaldığı için o ayrıma fazla erişemediydim xD Sahiden saf bi aşktı amaSpoiler:
Bilmiyorum dikkatinizi çektimi hiç şu turunculu çocuğun parmakları dudaklarına hafifçe dokunurkenki duruşuna bayıldım ki zaten manganın genelinde öyle. O duruşu çok hoş geliyor nedense bana Öylece düşünmesi, dalışı falan.Ve son olarak Luna, evet hiç sevmedim xD Hatta nefret ettim çünkü müzik çok çok arka planda kalmış ve bayık bayık söylüyo öeh xD
Son Düzenleme yuuki_cross tarafından 26-05-2010 22:55 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#11 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
hehe bizden teen sprit çıkmaz
beğensekte manganın üzerinden sadece mangayı eleştirebilmek marifet ister.. Spoiler:
We all fall down... Whatever... Fuck it... Who care... ![]() Son Düzenleme worless tarafından 26-05-2010 23:07 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#12 |
|
Kıdemli Üye
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, Bond(Z), KoukouDebut, BeastMaster, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Evet öyleyse topu Luna'ya atıyoruz xD
Ya aslında biraz da işin şakasına dedim onu ama ilk seferki biraz o boyutta bişeydi Spoiler:
Spoiler:
Son Düzenleme yuuki_cross tarafından 27-05-2010 00:07 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#13 |
|
Anime Dostu
|
Spoiler:
yuki chan tottaly; Spoiler:
|
|
#14 |
|
Anime Dostu
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,kimi ni todoke,veritas
|
teen spirit'e ilk bölümden kötü not verdim okurken de inanılmaz sıkıldım ama running on empty sanat eseri benim gözümde neden burda bu kadar düşük puan verilmiş anlamadım her şeyi geçtim çizimleri bile harikadır ama neyse ezgim süper tanıtım yapmışsın hatta bugün running on empty nin resimlerini ararken karşıma bu sayfa çıktı xD niye arıyordum çünkü artık resmen aluminiada gelecek projelere aldık tanıtımını yapıp foruma koydum bugün o yüzden de çok mutluyum
|
|
|
|
#15 |
|
Anime Dostu
|
seviyorum sizi arkadaşlar yaaaaa şimdiden ellerinize sağlık ve kocaman teşekkürler
|
|
#16 |
|
Kıdemli Üye
|
Ahhaa saol
Sonunda xD Artık tr si ne zmn gelcek diye bana soranlara da büyük bir sevinç kaynağı olmuştur Hadi bakalım yavrucum ellerine sağlık şimdiden ganbatte Aluminia
![]() |
| Tanıtım Araçları | |
|
|