Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Manga Tartışmaları > Manga Tanıtımları ve İncelemeleri

Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları

Kokou no Hito - The Climber

Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Kokou no Hito - The Climber Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: Drama, School Life, Seinen, Sports , Tragedy Yazar..: NABEDA Yoshiro ve NITTA Jiro Çizer..: SAKAMOTO Shinichi Yayınlamış bölüm bilgisi..: ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Yayınlayan worless
16-06-2010
Standart Kokou no Hito - The Climber

Tür..: Drama, School Life, Seinen, Sports , Tragedy

Yazar..: NABEDA Yoshiro ve NITTA Jiro

Çizer..: SAKAMOTO Shinichi

Yayınlamış bölüm bilgisi..: 38 bölüm +

İngilizce çeviri durumu..: 38 bölüm +

Türkçe çeviri bilgisi..: 31 bölüm+

Konu..: Mori Buntarou Yokosuka north lisesine Yeni transfer olmuş bir öğrencidir. Arkadaş edinmek şöyle dursun, okulda ki her hangi biri ile konuşmak gibi bir niyeti yokmuş gibi bir tavrı vardır. İlk günden tek yaptığı şey insanlardan uzak durmak ve uyumaktır. Bu davranışıları herkesin kafasında ukalalıktan mıdır, yoksa tamamen korkaklık mı? Sorusunu getirmektedir. İlk gününde astığı bir ders sırasın da, çatıda gene uyuklarken Miyamoto, çatıya su borularından tırmanarak Mori’ ye meydan okur. Eğer Mori, Miyamoto gibi çatıya tırmanmayı başarır ise bir daha onu rahatsız etmeyeceğini söylemesi ile Mori meydan okumayı kabul eder. Ancak tek bir fark vardır. Mori, ip kullanmadan tırmanışa geçer…

Kişisel not..: Çizimleri derin ve yumuşaktır.

Güncelleme: Çevirisinin yapıldığından habersizdim. özür dileyerek güncelliyorum. Çeviren gruba teşekkürler.. çevrilmiş durumda okuyucusunu bekler..

Favori

Üye degerlendirmesi
Hikaye Anlatımı
66.7%66.7%66.7%
6.67
Karakter
66.7%66.7%66.7%
6.67
Tasarım
70%70%70%
7.00
Genel
66.7%66.7%66.7%
6.67
Çizim (Artwork)
66.7%66.7%66.7%
6.67
3 kullanıcı oyladı 67% averajla

Tanıtım Araçları

Eski 06-07-2010, 23:54   #1
Ne düşünüyorsun?

Bitkin

Ryoko Yoichi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku
Standart İlgi: Kokou no Hito - The Climber

Ah, çok güzel bir seri. Diğer bölümlerde çabuk çıksın.
Eski 07-07-2010, 01:10   #2
Ne düşünüyorsun?

Mutlu

Zizoux'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-12-2009

Ben çok beğendim seriyi.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Baya heyecanlı.

Ne zamandan beri 22den sonrasını bekliyorum Mangatoshokanda.
Devamını nerede bulabilirim?

BayZizoux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-07-2010, 08:37   #3
Çok Kişisel
CH3CH2OH

Paranoyak

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...

ingilizceye çeviriyi bakana haven yapmaktadır. çeviri durumunu onların sitesinden takip edebilirsiniz
ama henüz yeni bölüm yayınlanmadı.
http://bakanahaven.com/

Bayanworless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2011, 23:07   #4
I want to go to Korea right
now!

Agliyorum

yuuki_cross'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated

Realistic art şeklinde bi arama yaptırmıştım mangaupdatesde, o şekilde ulaştığım bi manga oldu. 1 chapter okudum henüz baya bi karışıyor mangalar onlarcasını okurken lol Sadece psiko bi çocuğun uçurum gibi bi yerde kayalıklara tırmanmakla tırlattığını hatırlıyorum lol beklemeye aldım. Burda tanıtımını görünce de sevindim açıkçası. Çünkü manga seçerken nerde mal seri varsa bana denk geliyor. Tanıtımını yağtıgın serileri çok beğeniyorum :3
Bayanyuuki_cross Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 10:57.

kodhaber.com