|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Kokou no Hito - The Climber Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: Drama, School Life, Seinen, Sports , Tragedy Yazar..: NABEDA Yoshiro ve NITTA Jiro Çizer..: SAKAMOTO Shinichi Yayınlamış bölüm bilgisi..: ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Kokou no Hito - The Climber
Yayınlayan worless
16-06-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku
|
Ah, çok güzel bir seri. Diğer bölümlerde çabuk çıksın.
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 30-12-2009
|
Ben çok beğendim seriyi.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Baya heyecanlı.
Ne zamandan beri 22den sonrasını bekliyorum Mangatoshokanda. Devamını nerede bulabilirim? |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
ingilizceye çeviriyi bakana haven yapmaktadır. çeviri durumunu onların sitesinden takip edebilirsiniz
ama henüz yeni bölüm yayınlanmadı. http://bakanahaven.com/
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Realistic art şeklinde bi arama yaptırmıştım mangaupdatesde, o şekilde ulaştığım bi manga oldu. 1 chapter okudum henüz baya bi karışıyor mangalar onlarcasını okurken lol Sadece psiko bi çocuğun uçurum gibi bi yerde kayalıklara tırmanmakla tırlattığını hatırlıyorum lol beklemeye aldım. Burda tanıtımını görünce de sevindim açıkçası. Çünkü manga seçerken nerde mal seri varsa bana denk geliyor. Tanıtımını yağtıgın serileri çok beğeniyorum :3
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|