Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Manga Tartışmaları > Manga Tanıtımları ve İncelemeleri

Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları

Eden: it’s an endless world

Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Eden: it’s an endless world Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Yayınlayan worless
29-06-2010
Standart Eden: it’s an endless world

Tür..: Action, Adult, Dram, Sci-Fi, Seinen, Tragedy

Mangaka..: Endo Hiroki

Yayın durumu (scan)..: 18 cilt 126 Bölüm (Tamamlanmıştır)

İngilizce çeviri (scan)..: 18 cilt 126 Bölüm (Tamamlanmıştır)

Türkçe çeviri..: Çevriliyor... indirmek için isme tıklayınız (Cinnet Fansub)

Yapım yılı..:1994

Konu..:

Dünya nüfusunun %15’ ini öldüren ve birçoğunun da sakat kalmasına sebep olan insan bedeninin yavaş, yavaş yok eden Pandemic adlı bir virüs dünyayı paniğe sürüklemektedir. Öte yandan Terk edilmiş bir araştırma merkezin de, bu virüse karşı bağışıklık kazanmış iki çocuk Dr. Lane Morris ile birlikte yaşamaktadır. Enoa ve Hana, Dr Lane ile birlikte gözlerden ve bu karmaşa ve panikten çok uzakta sıradan günlük hayatlarını yaşamaktadırlar. Ama bu gizlik çok sürmez.

“Cherubim eğer birini öldürürsen; bunun ile yaşayıp, bu vicdanla tüm hayatını geçirir miydin?”

“Bilmiyorum..!”

Dr. Lane’ nin geçmişi peşini bırakmaz. Virüsten etkilenmiş olan Lane için artık yolun sonudur da. Enoa’ in babası ve aynı zaman da Propater isimli gizli ve etkili bir organizasyonun yetkilisi ve Lane’ in de çocukluk arkadaşı chris’ in liderliğinde ki grubun baskını ile artık sessiz sakin ve gözlerden uzak süren yaşamları sona ermiştir.

“hey lane; Babam, nasıl bir adamdı? Şeytana benziyordu değil mi?”

Enoa ve hana’ nın artık yapabilecekleri tek şey vardır. Kendileri için tekrar gelmelerinden önce yapabilecekleri tek şey kaçmaktır....

20 yıl sonra… Artık Dünya eski dünya, insanlar da sadece insan değildir. Enoa artık ilaç dünyasının güçlü bir ismi haline gelmiştir. Oğulları olan Elijah bir saldırı sonucu kaçmak zorunda kalıp ailesinden ayrı düşmüş artık Cherubim ile yalnız yaşamaya devam etmektedir. Yer, yer geçmiş den kesitlerle eksik parçaları flasbackler ile işleyen bu bilim kurgu hikâye Elijah' ın hikayesidir. Günümüz de izlediğiniz birçok bilim kurgu film ve anime yi size yer yer anımsatacak kendine özgü bir mangadır.

Not..:

Manga 18 yaşı altı için uygun değildir.

Çok kısa bir iki şey eklemek istiyorum. Manga hikaye olarak çok başarılı beğenerek ve severek okudum ancak Gantz gibi rahatsız edici yanları yok değil.(Gidişat olarak benzer mangalar değildir.) Aslında göze batan kısımlar genel gidişata uygun ancak o kadar detaycılığa da hiç de gerek yoktu. Tek sevindiğim yani animesinin olmaması çünkü 2. bir Gantz faciası olurdu tahminimce..

Favori

Üye degerlendirmesi
Hikaye Anlatımı
40%40%40%
4
Karakter
40%40%40%
4
Tasarım
40%40%40%
4
Genel
40%40%40%
4
Çizim (Artwork)
40%40%40%
4
3 kullanıcı oyladı 40% averajla

Tanıtım Araçları

Eski 19-07-2011, 10:47   #1
Bir insana yapabileceğiniz en
büyük kötülük onu bekletmektir

Bitkin

Soulbreaker'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 13-09-2009
Mekan: Okul ve ev arasında yaşıyorum
Favori Anime: Clanned 1-2. Claymore, HSD, Code Geas 1-2, FMA, Nodame Cantabile 1-2-3,Katanagatari, FMP 1-2-3 ...
Favori Manga: Defanse Devil, İrıs Zero, HSD, The breaker NW, Berserk, Uzumaki ...
Standart İlgi: Eden: it’s an endless world

Çevirin için sağol worless
Spoiler:
bu ara blogdaki çalışmalarını daha düzenli bir hale sokamazmısın. Bunu blogu takip eden birinin ricasi olarak düşün

mığacakıc ışrak lısan enüsütrüd emte rahitni
uB
BaySoulbreaker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2011, 12:17   #2
Çok Kişisel
CH3CH2OH

Paranoyak

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...

çeviri derken tanıtım demek istedin galiba.. Manganın sadece editörlüğünü bn yapıyorum çevirisi ozmana aittir. birde blogla ilgili örerilerini burdan (cümleyi tıklarsan) bana söylersen sevinirim blog kullanmakta çok iyi olduğumu söyleyemem orayı karalama ve not defteri gibi kullanıyordum.

Son Düzenleme worless tarafından 19-07-2011 13:56 de yapıldı.
Bayanworless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-07-2011, 03:52   #3
Ne düşünüyorsun?

None

Giriş Tarihi: 15-09-2009

bu arkadaşa ciddi yardım lazım,tavsiye yarın bir psikolağa git,

imza yerindeki notu sil,görmemmiş olayım
ozman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-07-2011, 06:43   #4
Ne düşünüyorsun?

None

Giriş Tarihi: 15-09-2009

“ Orjinal Gönderi : Soulbreaker Mesajı Görüntüle

Çevirin için sağol worless
Spoiler:
bu ara blogdaki çalışmalarını daha düzenli bir hale sokamazmısın. Bunu blogu takip eden birinin ricasi olarak düşün

cinnet fansub şişti,6,5 yıl önceki bir kaç çevirdiğim mangalar kayıp zaten,
ozman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık