Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Manga Tartışmaları > Manga Tanıtımları ve İncelemeleri

Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları

Skip Beat

Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Skip Beat Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...

Like Tree19Beğenilenler

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Skip Beat
Yayınlayan worless
04-07-2010
Standart Skip Beat

Tür: Comedy, Drama, Romance, Shoujo

Mangaka: Nakamura Yoshiki

Yayın durumu: Vol. 27 Ch. 160 (Devam ediyor)

İngilizce çeviri: Vol. 27 Ch. 160 (Devam ediyor)

Türkçe çeviri: Başlanmıştır

Yapım yılı: 2002

Konu:

Adama Sormuşlar; Başarının anahtarı nedir? diye..

Adam demiş ki;

“Başarının anahtarının ne olduğunu bilmiyorum ancak başarısızlığın anahtarını biliyorum.
Herkesi memnun etmeye çalışmak...”

Kyouko Mogami çocukluk arkadaşı olan Shoutaro “Shou” Fuwa ile yaşamaktadır. Tüm hayatı’ nı onu memnun etmeye çalışarak geçirmiş bu uğurda hiç arkadaşı olmamış ve okulunu da bırakmıştır. Tüm hayatı yalnızca ve yalnızca Shoutarodan ibarettir. Gerçeklerin farkın da olmadığı ve kendi kendine kurduğu bu yalan dünyasından içten içe memnun olmasa da onu kaybetmek istemediğinden mutluymuş gibi davranmaktadır.

Ama bir gün Shou onu o tatlı riyasından uyandırıp gerçeklerle karşı karşıya bırakır. Shou için o sadece ünlü olmasında ki bir basamaktan öte değildir.

Hayal kırıklığı öyle bir silahtır ki nefret ve intikam duygusu ile harmanlandığıda ve de doğru kullanıldığın da hayatınız için başaramayacağınız hiçbir şey olmaz.

Mogami de, yaşadığı hayal kırıklığı ile shoutadan intikam almak için hiç tecrübesinin olmadığı bu ışıltılı dünyaya girmeye karar verir. Ancak o ışıltılı dünyanın kapıları o kadar kolay açılmamaktadır. Azmi ile LME girmeyi başarır. Ancak azim başlı başına ilerlemesinde yeterli değildir. Onun içinde körelen, eksik kalan ve unuttuğu yanlarını tekrar bulması gerekmektedir. Hiç bir tecrübesi ve yeteğinin olmadığını düşünen Mogami için bu ışıltılı dünyada barınmak çok zor olsa da, Ren Tsuga yani shoutaro’ nın bir numaralı rakibi olan adamla tanışmasıyla ile tüm yaşantısı değişmeye başlar.

Not:

Hem mangasını hem de animesini bayıla bayıla okuyup/izlediğimi itiraf etmeliyim. Üstelikte bir dönem neden bu kadar sevildiğine bir türlü anlam verememişken.. Çizimlerine gelince temiz vede sade ama gittikçe çizim tarzında bir değişme var bunu fark edebiliyorsunuz..

Skip Beat

Favori

Üye degerlendirmesi
Hikaye Anlatımı
73.3%73.3%73.3%
7.33
Karakter
76.7%76.7%76.7%
7.67
Tasarım
72.2%72.2%72.2%
7.22
Genel
74.4%74.4%74.4%
7.44
Çizim (Artwork)
74.4%74.4%74.4%
7.44
9 kullanıcı oyladı 74% averajla

Tanıtım Araçları

Eski 27-07-2010, 18:17   #1
Ne düşünüyorsun?

----

carpediem_nd'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 13-10-2009
Standart İlgi: Skip Beat

Çok güzel bir tanıtım olmuş tşkler hem mangasını okumaya devam eden hem de animesini izleyip ikinci sezon için beyleyip duran biri olarak kesinlikle izlenmesi gereken bir yapımdır diyorum.
carpediem_nd Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-07-2010, 20:56   #2
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko

ben ilk mangayı açtığımda başım dönmüştü çok karışık geldi geri kapattım o yüzden
sonra animesini izledim çok güzelmiş devam edicem bi fırsat bulsam umarım çzimlerindeki değişme iyiye doğrudur xD
Eski 12-09-2010, 21:12   #3
Ne düşünüyorsun?

----

eternalrequiem'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-09-2009
Favori Anime: Special A
Favori Manga: Five

artık çeviren bir grup var
Eski 13-05-2011, 00:01   #4
Ne düşünüyorsun?

----

ibtesem'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-03-2011
Mekan: İstanbul
Favori Anime: kaichou wa maid-sama
Favori Manga: vampire knight

çevirisi durduruldumu. Beğendiğim mangalardan birtanesidir...
Eski 14-05-2011, 02:06   #5
The Official Renji Handler

Bulutlarda

lantis^^'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 07-04-2011
Favori Anime: Bleach, Nana, Lovely Complex, Skip Beat!, Hime-chan no ribbon
Favori Manga: skip beat!

“ Orjinal Gönderi : carpediem_nd Mesajı Görüntüle

Çok güzel bir tanıtım olmuş tşkler hem mangasını okumaya devam eden hem de animesini izleyip ikinci sezon için beyleyip duran biri olarak kesinlikle izlenmesi gereken bir yapımdır diyorum.
2. sezon yapmicaklar gaiba hiç öyle bir konuşma görmüyorum.
ama manga güzel gerçi yine bi kardeşlere bağladı du bakalım ne çıkıcak bu işin içinden 176yı heyecanla bekliyorum.

"A Stingy Feeling"
Bayanlantis^^ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2011, 02:15   #6
Kolum ne zaman iyileşecek
acaba

çok yorgun

CHOBiTS'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO

Squaw'ın tavsiyesi üzerine bir günde izleyip bitirdim Animesini ama sonu gerçektende çok kötüydü.Mangasına başlamayı düşünüyorum ama ikinci sezon çıkarsa eğer animesinden sogurum diye korkuyorum.
Erkek karakterlerin profil çizimleri hariç çok begendim.O ne biçim çenedir kazma gibi.

Son Düzenleme CHOBiTS tarafından 14-05-2011 10:58 de yapıldı.
Bay CHOBiTS şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2011, 02:27   #7
I want to go to Korea right
now!

Agliyorum

yuuki_cross'ın Avatarı

Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated

2.sezon geliyormuş arkadaşlar manganın ilerlemesi bekleniyormuş. Detaylı bilgi içn Worless'i buraya davet ediyorum
CHOBiTS ve Luna bunu beğendi.
Bayanyuuki_cross Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2011, 12:52   #8
I want to go to Korea right
now!

Agliyorum

yuuki_cross'ın Avatarı

Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated

Bu arada bir haber daha vereyim drama severler için. Skip Beat'a Taiwan el attı ve bir drama çekiyor. Kore dururken neden Taiwan el attı bilmiyorum ama oyuncuları Super Junior denen çok ünlü bir kore grubundan Siwon ve Donghae olacak. Şimdiden bile epey popülerite yarattı. Çekimlerine başlandı ve 1-2 ay içiinde yayına başlayacak. Bunun da üzerine yakında bir de Japonlar tarafından çekilecekmiş. Taiwan'ı tavsiye ederim japonların kötü oyunculuğu ve berbat kamera çekimleriyle yazık olur bu anime.
Bayanyuuki_cross Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2011, 12:59   #9
Kolum ne zaman iyileşecek
acaba

çok yorgun

CHOBiTS'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO

Ne japon nede taivan umrumda değil animesi lazım bence.Kyoko karakterini kimse oynayamaz o jest mimik ve etrafta yarattığı aura mükemmeldi.Acaba yuvarlak kafa yapısına sahip uzakdoğulular o kazma erkekleri nasıl oynayacaklar.Herhalde çenelerine biraz ek yaparlar.
Luna ve michiru bunu beğendi.

Bay CHOBiTS şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık