|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Skip Beat Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
19Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Skip Beat
Yayınlayan worless
04-07-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-10-2009
|
Çok güzel bir tanıtım olmuş tşkler hem mangasını okumaya devam eden hem de animesini izleyip ikinci sezon için beyleyip duran biri olarak kesinlikle izlenmesi gereken bir yapımdır diyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
ben ilk mangayı açtığımda başım dönmüştü çok karışık geldi geri kapattım o yüzden
![]() sonra animesini izledim çok güzelmiş devam edicem bi fırsat bulsam umarım çzimlerindeki değişme iyiye doğrudur xD
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 25-09-2009
Favori Anime: Special A
Favori Manga: Five
|
artık çeviren bir grup var
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Mekan: İstanbul
Favori Anime: kaichou wa maid-sama
Favori Manga: vampire knight
|
çevirisi durduruldumu. Beğendiğim mangalardan birtanesidir...
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 07-04-2011
Favori Anime: Bleach, Nana, Lovely Complex, Skip Beat!, Hime-chan no ribbon
Favori Manga: skip beat!
|
“ Orjinal Gönderi : carpediem_nd
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Squaw'ın tavsiyesi üzerine bir günde izleyip bitirdim Animesini ama sonu gerçektende çok kötüydü.Mangasına başlamayı düşünüyorum ama ikinci sezon çıkarsa eğer animesinden sogurum diye korkuyorum.
Erkek karakterlerin profil çizimleri hariç çok begendim.O ne biçim çenedir kazma gibi.
Son Düzenleme CHOBiTS tarafından 14-05-2011 10:58 de yapıldı. |
|
|
|
|
#7 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
2.sezon geliyormuş arkadaşlar manganın ilerlemesi bekleniyormuş. Detaylı bilgi içn Worless'i buraya davet ediyorum
|
|
#8 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Bu arada bir haber daha vereyim drama severler için. Skip Beat'a Taiwan el attı ve bir drama çekiyor. Kore dururken neden Taiwan el attı bilmiyorum ama oyuncuları Super Junior denen çok ünlü bir kore grubundan Siwon ve Donghae olacak. Şimdiden bile epey popülerite yarattı. Çekimlerine başlandı ve 1-2 ay içiinde yayına başlayacak. Bunun da üzerine yakında bir de Japonlar tarafından çekilecekmiş. Taiwan'ı tavsiye ederim japonların kötü oyunculuğu ve berbat kamera çekimleriyle yazık olur bu anime.
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Ne japon nede taivan umrumda değil animesi lazım bence.Kyoko karakterini kimse oynayamaz o jest mimik ve etrafta yarattığı aura mükemmeldi.Acaba yuvarlak kafa yapısına sahip uzakdoğulular o kazma erkekleri nasıl oynayacaklar.Herhalde çenelerine biraz ek yaparlar.
|
|
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|