Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Manga Tartışmaları > Manga Tanıtımları ve İncelemeleri

Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları

Basilisk

Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Basilisk Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Basilisk
Yayınlayan worless
11-07-2010
Standart Basilisk

Tür: Action, Fantasy, Historical, Martial Arts, Mature, Romance, Seinen, Tragedy

Mangaka: YAMADA Fuutarou(yazar), SEGAWA Masaki(çizer)

Yayın durumu: Vol. 5 Ch. 34 (Tamamlanmıştır)

İngilizce çeviri: Vol. 5 Ch. 34 (Tamamlanmıştır)

Türkçe çeviri: Vol. 5 Ch. 34 (Tamamlanmıştır)

Yapım yılı: 2003

Konu:
Basilisk avrupa hikâyelerinde adı geçen efsanevi bir canavardır. Binlerce yıl yaşayabilen bir ejderhadır. Sadece zehirli dişleriyle öldürür. Bakışlarıyla da öldürebilmesi efsanedir.

Canavarlar sadece efsanelerde tasvir edildikleri gibide olmayabiliyor bazen..
Kouga ve İga klanlarının canavarları gibi..

400 senedir savaşan bu iki Ninja klanı doğaüstü yeteneklere sahiptir. Bitmek bilmeyen bu savaş için sürekli insanlar ölmektedir. Neden?..

“Oboro, seni yenmekten başka şansım yok ve senin de beni yenmekten başka şasın yok”

Kaugo klanından Gennosuke ve İga klanında Oboro birbirlerine düşman bu iki klanın birbirlerine âşık ve savaşı bitirmek isteyen ama istemeye istemeye birbirleri ile savaşmak zorunda kalacak fertleridir. Aşk bir savaşa mı yenilecek yoksa bu savaşı bitirecekmidir.

“Eğer bu savaş kaçınılmazsa beni ellerinle öldür gennosuke”

Bu manga 18 yaşının altındakilere uygun değildir.

Not: Çizimleri oldukça iyidir. Derin ve karamsar hatlara sahiptir. Aynı manganın animeside mevcuttur.

Basilisk

Favori

Üye degerlendirmesi
Hikaye Anlatımı
90%90%90%
9
Karakter
100%100%100%
10
Tasarım
90%90%90%
9
Genel
90%90%90%
9
Çizim (Artwork)
100%100%100%
10
1 üye oyladı 94% averaj

Tanıtım Araçları

Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık