|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Half & Half Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> KÜNYE: Manga Adı: Half & Half Tipi: One Shot Bölüm: 1 Tarih: 1996 Mangaka: Seo Kouji KONU: Birbiriyle daha önce ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Half & Half
Yayınlayan Squaw
16-08-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Mangaka Seo Kouji ise hatun çizimlerini yine o bilindik havasında ama çok güzel şekilde yaptığına eminim
Ama Kimi no İru Machi'de hikayeyi öyle fazla dallayıp budakladı ki şimdi daha bir temkinli yaklaşır oldum onun mangalarına. Tanıtım için teşekkürler Itır.
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Mangalar konusunda çok bilgili değilimdir Adem bilirsin,sadece açıp okumasını biliyorum
o da sevdiğim bir animeye aitse uzun soluklulara ancak öyle sıcak bakıyorum yoksa mangaya uzanmak çok zorlayıcı benim için,daha birçok izlemek istediğim seri varken hele...Bu mangayı dallandıramazdı sanırım mangaka zaten 1 cilt o yüzden de tavsiye edebilirim, hemen bir çırpıda noktalarsın zaten ;)
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
1 cilt mi? One shotlar 1 bölüm olmaz mı? Bölümler toplanınca cilt denir.
Neyse bunu geçersek tek bölümlük olmasına rağmen okuduğum en iyi one-shotlardan biriydi, beni çok etkilemişti. Maalesef bu kadar güzelleri bulunmuyor pek.
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Tatlı, biraz hüzünlü ve kolay sindirilen hoş bir one shot'tı.
Shinichi tipi karakterleri seven biri olarak (bknz: gözlük takan nerd tipli karakter fetişi) Onu gördüğüm an sevdim. Yuuki ilk başta biraz antipatik gelmişti ama sonlara doğru ve özellikle sonda! neyin ne olduğunu anlayınca gözümdeki bütün antipatikliği gitti. En son öyle bir şey çıkacağını beklememiştim açıkçası, hüzünlü ama etkileyici idi. Bittiğinde hikayesini de, karakterlerini de çok sevmiş olacağınız, bu yüzden bu kadar kısa olduğu için biraz da hayıflanacağınız harika bir one shot bu. Gerçekten hayatınızdan bir 20 dakkayı ayırmanıza değecek. Güzel tanıtımın ve bu tanıtımı görüp okumamı sağladığın için teşekkürler squaw.^^ Hasta günlerimi böyle güzel mangalarla avutmaya çalışıyorum.
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
@Cynthia
Az ama öz okuyan birisinin tanıtımdan bu kadar fazlasını bekleme bence :p yanlış bilgilendirme olmuş sanırım,düzeltmeyi hallettim şimdi,ayrıca teşekkürler uyarı için. @Luna Okuduğunda seveceğinden adım gibi emin olduğum ortaklıklardan birisiydi ama öyle diretmelerim yoktur kimseye karşı,şunu izle bunu oku diye fakat arada aşırı sevgi beslediklerim olunca tutamam kendimi bu konuda ama beğenmene sevindim ^^ ''En son öyle bir şey çıkacağını beklememiştim açıkçası, hüzünlü ama etkileyici idi.'' aynı şeyi söyleyenlerden birisin eminim sonunu okuyan arkadaşlarımdan birisi olarak,ben bitirdiğimde ''Keşke...'' diye kalakalmıştım...
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
tam sinema filmi için süper senaryolur
çok duygusal çok hoş ![]() ![]() ![]() bence bir ova yakışı bu mangaya derim
|