|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan The other side of the mirror Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: Dram, Josei, Mature, Romance Mangaka..: Chen Jo Yayın durumu (scan)..: 2 cilt 8 Bölüm + (99 roses, peggy,funeral procession ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
The other side of the mirror
Yayınlayan worless
21-08-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Güzel bir mangaydı.
Seviyorum böyle grunger karakterlere sahip serseri hikayeleri. Evet çok ahım şahım bir hikaye değildi ama bu zevk vermediği anlamına da gelmiyordu.^^ Spoiler:
Sadece burna yakın ağız çiziminden pek hoşlanmıyorum o biraz beni yer yer irite etti yan hikayelerde falan ama çok da önemli değil. Bir de Peggy isimli bir one shot vardı, işte o esas hikayeden bile güzel geldi bana. Spoiler:
Ama Peggy bir başkaydı yahu. ![]() Ayrıca Worless tanıtım için teşekkürler, zevklerine güvendiğim için sayende hep hoşuma giden mangalar okuyorum.^^
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|