Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Manga Tartışmaları > Manga Tanıtımları ve İncelemeleri

Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları

The other side of the mirror

Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan The other side of the mirror Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: Dram, Josei, Mature, Romance Mangaka..: Chen Jo Yayın durumu (scan)..: 2 cilt 8 Bölüm + (99 roses, peggy,funeral procession ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Yayınlayan worless
21-08-2010
Standart The other side of the mirror

Tür..: Dram, Josei, Mature, Romance

Mangaka..: Chen Jo

Yayın durumu (scan)..: 2 cilt 8 Bölüm + (99 roses, peggy,funeral procession of the stras 3 one shot)

İngilizce çeviri (scan)..: 2 cilt 8 Bölüm +3 adet ekstra one shot tamalanmıştır.

Türkçe çeviri..:Mevcut değildir.

Yapım yılı..:1999

Gelecek… Uzak sandığımız bir an sonrası… Kim bilebilir bir an sonrasını? Hiç kimse… Sadece ileriye doğru düşe kalka adımlıyoruz. Bazen sadece tökezler, bazen sadece düşer, bazen sadece adımlar, bazen koşabiliriz. Aynanın bir tarafı karanlık olsa da diğer yanında hep umut vardır…Bütün mesele hangi taraftan bakıp görebildiğinizdir.

Newyork’un arka sokaklarında yaşayan iki insan. Biri aynanın karanlığında diğeri ise aydınlığından bakarken bir barda yolları kesişir

Genç adamın hayattan hiçbir beklentisi yoktur. Hayatla hiçbir bağıda.. Boş ve gün ve gün amaçsızca, sefil bir şekilde vadesi doldurulan bir hayatı yaşamaktadır.

Genç kadın hayatın güzel yanlarından birden kötü yanları ile tanışıp ihanetlerin darbeleri ile umutsuzluk içinde bir umut aramaktadır.

Bir gece bardan birlikte çıkıp uyandıklarında, birbirlerini hatırlamayan bu iki insan birbirlerinin yaşamlarında değişime sebep olacaklarından habersizdirler..

Kişisel not..: Abartılı bir şey beklemeyin olağan bir hikaye..
Eksik yanları da vardı, hızlı geçişleri de buna rağmen ben sevdim. 2 ciltlik kısa bir manga olmasının etkisi vardır muhakkak..

Favori

Üye degerlendirmesi
Hikaye Anlatımı
80%80%80%
8
Karakter
80%80%80%
8
Tasarım
90%90%90%
9
Genel
80%80%80%
8
Çizim (Artwork)
100%100%100%
10
1 üye oyladı 86% averaj

Tanıtım Araçları

Eski 21-08-2010, 14:14   #1
bitch desu~

----

Luna'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 07-10-2009
Cool İlgi: The other side of the mirror

Güzel bir mangaydı.
Seviyorum böyle grunger karakterlere sahip serseri hikayeleri.
Evet çok ahım şahım bir hikaye değildi ama bu zevk vermediği anlamına da gelmiyordu.^^
Spoiler:
En son Romeo x Juliet'e bağlayacaklar sandım bir an, Lou kendini öldürecek, kurtulmuş Sunny de Onun ölümünü görecek falan. Öyle olsaydı karizmatik bir son olurdu belki ama ben mutlu sonları severim, bu yüzden memnunum o mutlu sondan.
Çizimler de gerçekten çok iyi ve temiz, özellikle mangakanın anatomi çizimlerine bayıldım.
Sadece burna yakın ağız çiziminden pek hoşlanmıyorum o biraz beni yer yer irite etti yan hikayelerde falan ama çok da önemli değil.

Bir de Peggy isimli bir one shot vardı, işte o esas hikayeden bile güzel geldi bana.
Spoiler:
Gerçek bi sonunun olmaması çok kötüydü. Deli gibi 'acaba Peggy ile Zongwen buluştular mı?' diye kendimi yedim, online okuduğum sitede eksik konulmuş sanıp bir kaç sitede aradım falan ama nafile hikayenin gerçekten de bir sonu yokmuş.
Peggy karakterine çok üzüldüm, olmayacağını içten içe bilsem de Zongwen'le bir şekilde buluşmalarını istedim ama hikaye bir shounen ai değildi, karakterler keskin çizgilere sahipti ve hikaye fazlasıyla gerçekçiydi, işte bu sebeple Peggy'nin asla o buluşmaya gitmediğini ve heteroseksuel olduğu her halinden belli olan Zongwen'le de asla bir geleceği olmayacağını düşünmekten kendimi alamadım üzülerek.
Ah güzel ama hüzünlü bir hikayeydi, Peggy'nin, yani Peiqi'nin hisleri okuyucuya çok güzel yansıtılmıştı, samimi ve abartısızdı, işte bu yüzden belki de bende böylesi bir etki bıraktı.
99 Roses ve Funeral ise, 'eh fena değil' one shot'ları idi.^^
Ama Peggy bir başkaydı yahu.

Ayrıca Worless tanıtım için teşekkürler, zevklerine güvendiğim için sayende hep hoşuma giden mangalar okuyorum.^^

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 09:51.

kodhaber.com