Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Manga Tartışmaları > Manga Tanıtımları ve İncelemeleri

Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları

The Embalmer-Shigeshoushi

Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan The Embalmer-Shigeshoushi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: Dram, Josei, Mature, Romance Mangaka..: Mihara Mitsukazu Yayın durumu (scan)..: 6 cilt 32 Bölüm +..devam ediyor İngilizce çeviri (scan)..: ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Yayınlayan worless
21-08-2010
Standart The Embalmer-Shigeshoushi

Tür..: Dram, Josei, Mature, Romance

Mangaka..: Mihara Mitsukazu

Yayın durumu (scan)..: 6 cilt 32 Bölüm +..devam ediyor

İngilizce çeviri (scan)..: 6 cilt 32 Bölüm +..devam ediyor

Türkçe çeviri..:Mevcut değildir.

Yapım yılı..:2002

Yaşamak; nefes almaktır. Yaşamak görmektir, dokunmaktır, hissetmektir. Sevmektir de ve sevilmek… Ölüm, kapıyı çalmadan ya da sevdiklerimizden birini kaybetmeden aklımıza getirmeye korktuğumuz bir olgudur. Yaşamın kıymeti anlamak ölümün varlığını fark ettiğimiz karanlığında mı gizli? Peki, her gün gözlerinizin önünde ölümle burun buruna olduğunuzu bilerek yaşadığınız da onun kıymetini bilir misiniz?

Shinjyurou (shiori) mamiya cenaze tanhitçisidir. Onun işi ölmüş insanların cenazelerin de onların en iyi şekilde görünmelerini sağlamaktır.

“Ölümün karşısında bana göre yaşamın çok fazla bir anlamı yok. Yaşarsınız ve en son bana gelirsiniz. Sizi giydirir süsler ve sevdiklerinizle vedalaşacağınız son an için hazırlarım. Bu benim sanatım”.

Genç yaşına rağmen hayatının büyük parçasını da ölmüş insanlarla uğraşan shiori tanıdığı insanlarında birer, birer gidişlerini izlemek zorunda kalır. Umursamaz ve ruhsuz görünen kişiliğinin aksine hayatta sevdiklerinin ellerinin arasından kayıp gitmesinden korkmaktadır. Bu korku onun gerçeğidir. Azuki ile yakınlaştıkça duygularını kontrol etmesi daha da zorlaşmaya başlamıştır. Ailesi, yaşantısı ve Azuki ile iletişimi süresince hayat ve ölümle ilgili düşünceleri kendi duyguları ile karışmaya, değişmeye, anlamlandıramadığı şeyler anlamlar yüklenmeye başlar.

Kişisel not..: Mangakayı pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Genelde diğer mangalarından hoşlanmadım. Ancak bu manga kesinlikle okumaya değer. (live action’ı vardır ancak izlemedim.)

Favori

Üye degerlendirmesi
Hikaye AnlatımıYok
KarakterYok
TasarımYok
GenelYok
Çizim (Artwork)Yok
0 kullanıcı oyladı Yok% averajla

Tanıtım Araçları

Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 10:36.

kodhaber.com