Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Manga Tartışmaları > Manga Tanıtımları ve İncelemeleri

Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları

Güncel çalışmalarımız []

Saver

Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Saver Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: Action, Adventure, Dram, Fantasy, Gender Bender, Historical, Romance, Shoujo Mangaka..: Lee Eun Young Yayın durumu (scan)..: 16 cilt 52 ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Saver
Yayınlayan worless
21-08-2010
Standart Saver

Tür..: Action, Adventure, Dram, Fantasy, Gender Bender, Historical, Romance, Shoujo

Mangaka..: Lee Eun Young

Yayın durumu (scan)..: 16 cilt 52 Bölüm +..devam ediyor

İngilizce çeviri (scan)..: 16 cilt 52 Bölüm +.. devam ediyor

Türkçe çeviri..:Mevcut değildir.

Yapım yılı..:2002

Aşk seçme şansınızın olmadığı bir duygudur. “Seçebileceğiniz tek şey ona sahip olup olmamaktır.”

Bekâr bir annenin kızı olan Lena Ha Koreli, oldukça güzel ve de güçlü bir kızdır. Okulunun kendo kulübünün de kaptanıdır. Annesinin trajik aşkına bir türlü anlam verememektedir. Ona göre aşk gereksizdir. Okula yeni transfer olan Hye-Min Kang’ ın kendo Kulübüne katılması ile aşk kapısını çalmamıştır. Ancak âşık olduğu insanın kim olduğunu öğrenmesi ile kaçar. Gerçeklerle yüzleşemeye hazır olmadığı bir anda karıştığı kavga da, Hye-ming’ in onu korumaya çalışırken komaya girmesi ile ming’ in annesinin hedefi haline gelir.

Annesi öldürülür ve kaçmaya başlar. Öldürmeye çalışanlardan kaçtığı esnasında denize düşen lena, kendine geldiğinde hiç tanımadığı bir dünyadadır. O artık geçmiş bir efsanenin kahramanı olacağından habersiz, geri dönebilmek amacıyla, gireceği zor ve tehlikeli yolun sonunda geri dönebilecek midir? Yâda dönmeyi isteyecek midir?

Kişisel not..: Gender Bender benim pek sevdiğim bir tür değildir genelde Koreli mangakalar bu konuyu çok kullanırlar ve bir çoğu da bana göre başarısızdır. Ancak bir iki mangaka var ki mangalarının türüne bakmaksızın hikayelerini okutturuyorlar bana.. Lee eun’ u ilk kez denedim. Ve başlarda biraz iğrenti olsam da, hikâye de çizimler de güzel. Nasıl bir finalle sonuçlandıracağını merak ediyorum.

Saver

Favori

Üye degerlendirmesi
Hikaye AnlatımıYok
KarakterYok
TasarımYok
GenelYok
Çizim (Artwork)Yok
0 kullanıcı oyladı Yok% averajla

Tanıtım Araçları

Eski 25-08-2010, 15:38   #1
ÖSS = Winter is coming.

çok yorgun

Cynthia'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
Standart İlgi: Saver

Aslında türlere bakılırsa tam benlik bir manga ama manhwa/manhua olayı... pek sevmiyorum onları. :/
Eski 25-08-2010, 16:42   #2
Çok Kişisel
CH3CH2OH

Paranoyak

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
Standart İlgi: Saver

bir göz at derim cyhtia bu gerçekten güzel..

Bayanworless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 17:24.

kodhaber.com