|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| vBulletin'den çok iyi anlayan zamanı bol olan ,anime sever ,kişi yada kişiler aranıyor. Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Mademoiselle Butterfly Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın...
6Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Mademoiselle Butterfly
Yayınlayan Squaw
15-10-2011 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Aslında uzun bir süredir Youth Gone Wild'ı okuyorum yaya yaya, tadını çıkara çıkara.
(okuduğum en iyi serilerden biri, bitirdiğimde bir ara başlığına uğrayıp Worless'a teşekkürlerimi sunacağım! xD)Tabii bu sırada araya kısa one shot'lar sokmaktan da utanmıyorum. ![]() Squaw'ın bu ayrıntılı ve insanı saniyesinde mangaya başlamaya cezbeden inceleme yazısından sonra, baktım 2 volume'luk bir şey, okuyayım dedim. Akıcılığı sağolsun çabucak da bitti. Öncelikle sayende haneye çok başarılı çizilmiş, hikayesi iyi kotarılmış hoş bir manga daha eklediğim için teşekkürler Squ! *3- ![]() Normalde mangakanın da söylediği gibi bu tür "soap opera"lar benlik değildir, aslında benliktir de işin içine daha bi entrika girince! (mesela Chinatsu'yu askerde öldürcen, kız bi başına kalcak, sonra onu alcan Chinatsu'nun ağabeysiyle yakınlaştırıcan, vercen alttan love/hate ilişkisi oh mis! xD) (bknz: "sen Türksün değil mi?" x'D) Ö-hm ne diyordum hah, yine de sıkılmadan okuyabildim hikayeyi. Aslında Leon'daki gibi ilişkileri ben de severim, garip çiftler her zaman ilgimi çeker, misal bu anlamda Until Death Do Us Part'daki çift tam dediğin gibidir ama bizim çift aralarındaki yaş aralığının verdiği uçuruma rağmen fazla normal tiplerdi galiba. Yani ikisinde de bir weirdo'luk olmayınca çok sıradışı gelmiyor bu tür "yaş aralığı" hikayeleri. Gerçi öbür türlü de çok rahatsız etmedi zira mangaka yaşı büyük olması gereken Chinatsu'yu gayet küçük çizmişti. En azından bi Usagi Drop'daki erkek karakter gibi 30'larını geçkin tipte değildi. Yani kızın büyüdüğünü gördük de çocuk yerinde saydı, bu sebeple aralarındaki -benim varsayımımla 10 yıllık ara- pek belli olmadı. Ayrıca 29 yaşında olan aslen Chinatsu'nun ağabeysiydi, bunu göz önünde bulundurursak eğer herhalde Chinatsu da en fazla 25'dir o sıralar. Dediğim gibi karakterlerin normal tipler olması sebebiyle, işin içine beklediğim anlamda "weirdo" bir hikaye girmeyeceğini, olayın daha çok Selvi Boylum Al Yazmalım tadında ilerleyeceğini anladığımda kendimi o tür bir şey okumaya hazırladım, siz de hazırlıklı olun. ![]() Butterfly tarzı heroine'leri çok sevemiyorum açıkçası, biliyorum hikaye Onun saf bir köylü kızı edasında olmasını gerektiriyor ama bir yerden sonra o edilgen havası çok canımı sıktı. Allahtan Chinatsu iyi bir eşti de bu anlamda can sıkan bir durum olmadı. Ben en çok Chinatsu'nun ağabeysini sevdim. Bayılırım öyle tsundere erkek karakterlere, hele de en son çocuklara yavaş yavaş ısınmaya başladı ya! Moe moe kyun! >///< ![]() Çizimlerden bahsetmek gerek, bence 2 volume'luk bir shoujo için kat be kat ayrıntılı, incelikle kotarılmış, başarılı çizimlerdi. Yer yer Bisco Hatori'ye benzettim çizgileri ki bence Ondan bile daha başarılıydı. En sonki, ailenin bundan sonraki durumunu anlatan mini hikayeler pek bi zevkliydi. "Why uncle, not Daddy?!!!" x'D
![]() Son Düzenleme Luna tarafından 02-11-2011 16:48 de yapıldı. |
|
|
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|