|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tartışmaları Mangalar hakkında genel tartışma konularını açabileceğiniz alanımız. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Manga Tartışmaları Forumunda Bulunan Berbat Anime Uyarlamaları Olan Güzel Mangalar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Fairy Tail animesini beğenmeyen bütün arkadaşlara yüzde yüz katılıyorum.Biraz popülerleştirmek için büyü çemberi denen şeyi eklemişler.Natsu çemberi yapıp arkasından Igneel'in ...
2Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Fiore
Favori Anime: Great Teacher Onizuka
Favori Manga: Fairy Tail
|
Fairy Tail animesini beğenmeyen bütün arkadaşlara yüzde yüz katılıyorum.Biraz popülerleştirmek için büyü çemberi denen şeyi eklemişler.Natsu çemberi yapıp arkasından Igneel'in hologram gibi şeyini çıkarıp saldırırana kadar, adam yamultur bunu.Hem de, gerçek oyuncuların olmadığı bir yapım bu, neden Power Rangers gibi arkaplanı kırmızı, siyah falan yapıyorsun ki.
Çocuklaştırmak için de, Lucy'i adeta kapatmışlar, bütün karakterlerin tiplerini kaydırmışlar (nerede o aşık olduğum kadın, söyle bana erza! ), ayrıca da bütün kapışmalara gereksiz espriler yerleştirmişler. Mangasını iki günde bitirdiğim bir serinin, animesini indirmek istememem insana kötü etki yapıyor
|
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
“ Orjinal Gönderi : scoutcrawler
|
![]() |
|
|
|
#13 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-12-2009
Mekan: Bulgaristan, Asenovgrad
Favori Anime: Fate/stay night
Favori Manga: Shogun
|
Vk
Bence karakterlerin dis gorunusunde deil, ama animenin hikayesinde var bir berbatlik.
|
|
#14 |
![]() ![]()
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Fairy Tail de gerçekten berbat yani kelime bulamıyorum...
Aslında ilerleyiş yönünden Bleach da fazla güzel değil çok fazla uzun tutuyorlar bi olayı... D.Gray-Man:Mangası bi ara müthişti ama şu anda berbat denecek kadar kötü animesinide sonu itibariyle beğenmeyenler arasındayım... |
![]() |
|
|
|
#15 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: çanakkale
Favori Anime: prince of tennis, one piece, kyou kara maou, ouran
Favori Manga: w juliet, one piece, rosario vampire, fruits basket
|
Rosario vampire..öyle bir mangadan nasıl o şekilde bir anime çıkmış hayret doğrusu...:zor:
|
|
#16 |
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Kesinlikle katılıyorum ....Anime resmen şakaydı...
|
|
|
|
#17 |
![]() ![]()
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
@Sera
Kesinlikle Furuba'nın çizimleri konusunda hem fikiriz bence çizimleri animesinde, manga çizimlerine yakın -tam bile demiyorum dikkat edersen- olsaymış animesi daha zevkli izlenebilirmiş ve ayrıyetten devamı olmasını isterdim kesinlikle ben de,öylesine bırakılmış ki anlam veremedim,çıktığı yıllar içerisinde ''Guiness Rekorlar Kitabı''nda ''En çok satanlar'' kısmında yerini almış bir manganın animesini neden devam ettirmemişler hiçbir zaman çözemedim. Daha fazla Ayame izlesek fena olmazdı hani :dusuneyim:
|
|
|
#18 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Üzülerek Fairy Tail yorumlarına katılıyorum. Bir mangadan bu kadar keyif alırken, animesinde bu kadar sıkılmak hiç olmuyor.
|
|
#19 |
|
----
|
Yazılanları okudum ve hemen hemen hepsine katılıyorum. Sadece TRC'ye pek katılamıyacam. O kadar da kötü değildi. Gerçi bunu mangasını okumadan söylüyorum:sus:.
Bende bir tane yazayım bari:spit:. Paradise Kiss mangasını okuyup depresyona girdikten sonra animesine el atmamak ayıp olurdu. Sonuç olarak animesi felaket kötüydü. Hem yönetmen hemde anlatış tarzı berbattı. Yeniden bir çevrimi şiddetle gereken çok güzel bir manga Paradise Kiss. |
![]() |
|
|
|
#20 |
|
----
Giriş Tarihi: 15-12-2009
Favori Anime: Fullmetal Alchemist : Brotherhood
Favori Manga: One Piece
|
Fairy Tail'i tek seve benim herhalde
gayet iyi gidiyor bence:haha:Soul Eater'in animesi harika olmasina karsin son bolumu cok kotu -_- |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|