|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tartışmaları Mangalar hakkında genel tartışma konularını açabileceğiniz alanımız. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Manga Tartışmaları Forumunda Bulunan Berbat Anime Uyarlamaları Olan Güzel Mangalar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Orjinal Gönderi : wizardsky ” Rosario vampire..öyle bir mangadan nasıl o şekilde bir anime çıkmış hayret doğrusu...:zor: kesinlikle katılıyorum ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#21 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-06-2010
Mekan: Solar sistem
Favori Anime: Rosario to Vampire,Bleach,Seto no Hanayome,History's Strongest Disciple Kenichi
Favori Manga: Rosario to Vampire,Beelzebub,Hakoiri Devil Princess,Bleach
|
|
![]() |
|
|
|
#22 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
Hep b reaction u bekliyorum.Ama kötü olacağına da adım gibi eminim
|
|
|
#23 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Five Star Stories
Aslında berbat filan değil fakat olay şu ki Anime'de gördüklerimiz okyanusta bir damla bile değil. Star Wars diye tüm bildiğinizin romanlar olması, "filmin" ise sadece Luke'un Hoth gezegeninden kaçışı ve Bespin'e varana kadarki kısmı gösterdiğini bir düşünün, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Belki 50 bölümlük bir OVA olacakken potansiyel resmen harcanmış. |
![]() |
|
|
|
#24 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Vampire Knight ında mangası iyi olduğu halde animesinde uyuduğumu söyleyebilirim
Air Gear da ise konuyu bir anda bitirdiler ve ne olduğunu anlayamadık.Ancak mangasını ben şahsen çok beğeniyorum. Naruto nun mangasıda bana gerçekten okurken zevk veriyor ancak animesini bıraktım yani o dereceye geldiğimi söylemek istiyorm... |
![]() |
|
|
|
#25 |
|
----
Giriş Tarihi: 03-07-2010
Favori Anime: Full Metal Panic, Death Note
Favori Manga: Ga-Rei, Dogs, Claymore
|
Elfen Lied Herkesin ağzında dolaşan bir seri oysa ki mangasına kıyasla berbat. Mangada konu dallanıp budaklanıyor insanı sürüklüyor iken animedeki tek olayın nudity olması rahatsız edici hani. Bir de OST'ler kötüydü o açılıştan başka düzgün müzik yoktu. Öyle bir son yerine tüm konu işlenebilirmiş ki o zaman dramın tadı çıkarmış.
Air Gear Mangaya henüz başlamasam da berbat. Renk tonları olsun çizimler olsun özellikle de finali olsun. İkinci sezon yapsalardı eleştiri almazlardı bu kadar bence. Bir de animenin akılda kalıcı, cezbedici bir yönü yok. Bleach Müzikler mükemmel, çizimler vasat ve o doldurma bölümler mahvetmiş. Dogs -OVA'lar- Özellikle de mangayı yakından takip edince 'coşacaklar' deniyor fakat rezildi kesinlikle. Yüz çizimleri, renklendirmeler ve müzikler beklentimin baya altındaydı. Ouran High School Host Club Bir son var mıydı? Fairy Tail Para kazanma amaçlı yapılmış bir anime. Ne kadar devam edecekler bilmiyorum ama bir bölümden sonra bıraktım ben.
|
|
|
|
#26 |
|
----
Giriş Tarihi: 18-08-2010
Favori Anime: one piece
Favori Manga: berserk
|
fairy tail'in bir çoğu şeyi beğenilmeyebilir, bilhassa o büyü çemberi. ama adamlar bunu bence farketmişler. çünkü ilk bölümde herşey çok abartılıyken sonlara doğru en azından rahatsız etmeyecek boyutlara getirmişler. bence ileride düzelir. ha bir de en azından filler koyacakları zaman kafalarından birşey atmak yerine extra bölümleri kullanıyorlar. Ancak fairy tail'da beni en çok rahatsız eden şey, natsu ve mistgun'ın seslendirmeleri.
Bu arada mangası güzel animesi berbat şeylerin başında berserk gelir bence. çok alakasız başlayıp çok daha alakasız bir yerde bitiyor. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-07-2010
|
Vampire Knight ın mangasını okumadım ama ilk sezonu güzeldi... İkinci sezonu felaketti... Herşey güzel başlamıştı ama o son kısımları O.o en çokta shiki durumunda son kısmında çocuk resmen >.< saf dışıydı xD ya çocuğun babası orada bu onu tanımıyor gibi .... aman tanrım tam bir fiyasko ... berbattı yani... ikinci sezonu yüzünden mangasına başlayamıyorum xD
Bleach güzel bir seri fakat mangası animesinden elbette daha güzel ^^'... Animeyi izlerken anlayamıyorum ^^' zaten aizen in bir mevzusu oldu son bölümü izleyen bilir ^^' şu kılık meselesi xD ben o durumuna .... hmmm bir şey diyemiyorum xD highschool of the dead daha bitmedi animesi ama ... mangası mükemmel ^^' fakat animesi sinirimi bozmaya başladı xD 13 bölümle kapatacaklar sanırım .... berbat bitecek gibi geliyor xD naruto ya gelince ^^' mangası güzel ama şuan gidiş bakımından sanki bleach daha iyi gidiyor gibi görünüyor xD neyse zaten bir ara mangaka batırdı naruto yu sonra halletti ama ^^' ne bileyim xD animede değiştirilmeler olmasından pek hoşlanmıyorum xD hit falan olsun diye yapıyor olabilirler ama inanın benim saçımda bit bile olamıyorlar xD
|
|
|
|
#28 |
Giriş Tarihi: 14-10-2009
Favori Anime: Code Geass, Claymore, Darker Than BLACK I - II
Favori Manga: Gantz, Veritas, The Breaker
|
Gantz animesi güzel aslında da çok daha uzun olmalıydı bence. Öyle saçma sapan bir sonla bitirmektense.
|
![]() |
|
|
|
#29 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: ist.BUL?
Favori Anime: Black Lagoon,Gintama,Melancholy of Haruhi Suzumiya,Detroit Metal City
Favori Manga: Fairy Tail;Sekirei;Berserk;Golden Boy
|
Gantz, Rosario vampire, Fairy Tail, Elfen Lied, bu serilerin animelerini sevenlerini mangaları okudukları zaman ne düşünürler acaba! Special A ve Trc animerini sevmiştim mangalarının nasıl olduğunu bilmiyorum ama yorumlara bakarak okumak gerektiğini anladım. Bunlara ek olarak benim ilk aklıma gelen;
Great Teacher Onizuka; animesini izlemiş ve çok güzel diyenlerin mangasını okumalarını kesinlikle öneririm. Ben de animeyi ve karekterleri çok sevip mangasına başlayan ve o animeyi izlediğim zamanıma acıyan biri oldum O mangayı nasıl evirip çevirip fillerle dolu kafaların göre biten batık bir anime yapmışlar. Daha fazla anlatırdım ama spoiler gelir diye birakıyorum
|
![]() |
|
|
|
#30 |
|
----
Giriş Tarihi: 23-04-2010
Favori Anime: Aoki Densetsu Shoot!
Favori Manga: Naruto
|
One Piece animesi Mangayla karşılaştırıldığında vasat kalıyor. çünkü gelişen bir olayı kavramaya başladığınızda olayın başladığı yeri unutuyorsunuz (nerdeyse
bunun sebebinide mangaya çok yakın olmasına bağlıyorum (manga-anime arasındaki bölüm farkı) birde çizimler var yavaş yavaş düzeştiyorlar ... batırmamışlar ama benim beklentilerim daha yüksekti bu animeden.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|