|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tartışmaları Mangalar hakkında genel tartışma konularını açabileceğiniz alanımız. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Manga Tartışmaları Forumunda Bulunan Bugün Okuduğunuz Mangalar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Skip Beat 163.Hiç hayra alamet değildi bu chapter...Rosario Vampire II 34,Zippy Ziggy 34......
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1031 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Skip Beat 163.Hiç hayra alamet değildi bu chapter...Rosario Vampire II 34,Zippy Ziggy 34...
|
|
|
|
#1032 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
No Color
İşte shounen ainin bir shoujodan en büyük farkı Bittim Tam puan verdim gitti.
|
|
#1033 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
Suzuka animesini izledim ve yüksek puan verdim şimdi de mangasin bitti ve
10/8 veriyorum umulan bir sonudu ama farlı yolla ilerledi bazi yerlerde beni çok şaşırtan bölümler oldu ve keşke animesin 2. sezonu gelse
|
|
|
#1034 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: RuroKen, Recca, GANTZ, Slam Dunk
|
Bleach 419 --> Bleach Z...
|
|
|
#1035 |
Favori Anime: Jigoku Shoujo, Zombie Loan, Rurouni Kenshin, Nana, Itazura na Kiss
Favori Manga: Fairy Tail, Bitter Virgin, Koukou Debut, Mirai Nikki, Kimi ni Todoke
|
Naruto 509
Seni Seviyorum De 1/8 (çok tatlılar *.*)
|
|
|
#1036 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
Naruto 509
|
|
|
#1037 |
|
----
|
Bleach 419 daha ne kadar karakterler yeriin dibine geçecek merak ediyorum. O çıkan kafalara bir tek soytarı şapkası eksikti.
Neyse klasiğimi yine bozmadım Beelzebub 75, 75.5 okuyarak neşemi yine yerine getirdim ...
|
|
#1038 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Vegabond Volume I
Bunuda dün o kadar konuştuktan sonra başlamasam olmazdı. Gerçekten çizimleri gerçek bir insan çizimi gibi çok güzel. Manga-ka çok süper çizmiş hatta aşmış. Konu ise güzelmiş. Cinsellikte biraz ön plana çıkmış ama gerekli mi değil mi zaman gösterecek.
|
![]() |
|
|
|
#1039 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
love mode v7-v11
ooofffffffffffffffff ya harikaaaaaaaaaaaaaa. ilk başta çok sıradan başlamasına rağmen bölümler ilerleyip ilk çifti aştıkça harika bir hikayeye döndü çizimleride gitgide düzeldi ve sona gelip bitirdiğinde tadı damağında kalan bir manga ortaya çıktı. bitmeseydin nolurduuuuuuuuu
|
|
|
|
|
|
#1040 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
xxxHolic 207
Animesini ve de ova'ları bitirmiş olanlara tavsiye ederim, yeni ova'ları beklerken mangadan devam etmek aynı tadı fazlasıyla veriyor. Mirai Nikki 55 Bir manga nasıl olmalı, bir yandere nasıl davranmalı sorularının cevaplarını fazlasıyla veriyor, mükemmel! |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|