|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tartışmaları Mangalar hakkında genel tartışma konularını açabileceğiniz alanımız. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Manga Tartışmaları Forumunda Bulunan Bugün Okuduğunuz Mangalar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Until Death Do Us part - 3,4 Ninihihihahaha...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#581 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Until Death Do Us part - 3,4 Ninihihihahaha
|
|
#582 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
"Tokyo Bardo" çizimler muhteşem devamı gelsin ya ne olur.uyuz oldum.
"Dengeki daisy" bu herif yüzünden tekrar sigaraya başlayacam (kellll kalll kurosaki gerçekten) :tehlikeli: "Abara" korku epik romanda clive barker manga da Nihei Tsutomu. kafasının içini görmek isterdim
|
|
#583 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
Area no Kishi 1 - 15 süper bir manga nasıl gözümden kaçmış şimdiye kadar
![]() Merupuri 18 - 24 fena değildi güzel bir shoujo manga işte Furuba 107 - 108 ah ah ben bu laneti koyan kişiyi elime bi geçiriyim
|
![]() |
|
|
|
#584 |
|
----
|
Wolf guy okuyorum ne güzel mangaymış iyiki tanıtmışlar valla
....Elimden bırakamıyorum ...
|
|
#585 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Okumadım ama raw'a baktım. One Piece 574. Hiç ihtimal vermiyordum. Kahretsin kalbimden vuruldum. One Piece inanamıyorum. Oda-sensei. Naruto ve Bleach boş One Piece dolu dolu. Arkadaşlar hala one piece izlemeyip okumadıysanız lütfen başlayın. Şuan one piece patlama yaşadı. Artık kimse durduramaz.
|
![]() |
|
|
|
#586 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
“ Orjinal Gönderi : worless
|
|
|
|
|
|
#587 |
|
----
Giriş Tarihi: 20-10-2009
|
Zombie Loan 63
Shiawase Kissa Sanchoume 1-11 cok eglenceli bir shoujo uzun zamandir bir manga sayesinde bukadar gulmemistim
|
![]() |
|
|
|
#588 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
hana kimi ve tokyo crazy paradise bitti ikiside çok güzeldi özellikle hana kiminin o irenç dramasıyla kıyasla (ilk 6 bölüm için en azından) manganın harika olduğunu söyleyebilirim ve dramayla ilgisi yok. hatta eğer temiz sayfalar bulursam çok uzak bi gelecekte olsa da editlemeyi düşünebilirim
tokyo da keşke çizimleri daha iyi olsaydı komedi açısından çok şekerdi özellikle chibi halleri falan aslında çok güzel anime olabilecek bi manga ama...rensou no aria ve koi hirari ikisinide hiç sevmedim ve birbirlerine benziyorlardı zaten. mangakanın sadece iyi çizim değil iyi bir hayal gücüne de sahip olması gerektiğinin kanıtı.
|
|
|
#589 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
F.M.A.104 Gine harika bir Chapter.
|
|
|
|
#590 |
|
----
|
One Piece 574
Artık bu manga için yorum geliştirmiyecem. Hep şaşırıp duruyorum. Oda - sensei yeter artık darmadağan ettiğin bizi . Bu adama ne oldu böyle anlamadım valla birden One Piece klasik shounenlerden sıyırdı helal olsun. Arada bizi harcıyor ama neyse .
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|