|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tartışmaları Mangalar hakkında genel tartışma konularını açabileceğiniz alanımız. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Manga Tartışmaları Forumunda Bulunan Bugün Okuduğunuz Mangalar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> zhenya birazda one piece git Alive! 1-10 Güzel, orta halli mangaydı...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#722 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Bleach 397
Naruto 488 One Piece 579
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#723 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
Air Gear / 28
animesinden güzel
|
|
|
#724 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
Negaigoto 300000 kms (One-shot)
Hafif romantiğinden bir kısa hikaye, ama harbiden de kısaydı; yanılmıyorsam 21 sayfaydı. Pek sarmadı... Williams (One-shot) Tek kelimeyle VASAT.
|
|
|
#725 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
7 seeds
|
|
#726 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
I'LL Sabah sabah nasıl güzel geldi
![]() Trace Nobless Void
|
|
#727 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-10-2009
Favori Anime: dragon ball
|
Arkadaşlar sizden isteğim var Wolfen Crest mangasının tr çevirisini yapan çeviri gurubu varmı acaba varsa link verebilirseniz sevirinirim.
Not:Ben aradım bulamaıdm o yüzden bide buraya yazıyım dedim. Bu günlerde çok manga okuyorum hangisini yassamki en son The Breaker 7-17 arası okudum. |
|
|
|
|
|
#728 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Monster Soul 1-7
Monster Soul 2007de başlamış bir mangaymış. One pieceden baya bir sonra olduğu için ana karakterlerin bazıları gene one piece çakması olmuş. Ayrıca Fairy Taille beraber düşünürsek çizimler aynı. Aki resmen Natsuydu. Çizim yüzünden 8 veriyorum. Hiro yeteneğin varsa ortaya koy farklı birşey çiz
|
![]() |
|
|
|
#729 |
Giriş Tarihi: 30-10-2009
Favori Anime: Sailormoon, Magic Knight Rayearth, Fate Stay Night, Special A,Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, Merupuri
|
Dengeki Daisy- 17 Damla damla okuyorum resmen.
|
![]() |
|
|
|
#730 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
@kralgoku ...Bildiğim kadarıyla Wolfen Crest i çeviren gurup yok...+ içerdiği şiddetten ötürüde pek bu mangaya el atmayabilirler...
Wolfen Crest 53-54,Pastel 115,Nononono 30,One Piece vol 25-26 yavaş yavaş kaldığım yere yetişiyorum...
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|