Eski 11-09-2009, 14:49   #1
Zax
Banned

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Standart Bleach Manga (Spoiler İçerir)

Baktım kimse açmamış ben açayım dedim : )

Ayrıca söylemek sitediğim birşey var o da başlığın yeni bölüm çıktıkça güncellendiği. Yani başlık seriye yetişmiş kişilere hitap ediyor o nedenle kimsenın yazılarını spoiler içine almasına gerek yok.

Evet 373. bölüm çıktı. Ortalama üzerinde bir bölümdü. Rose'un da salınımını ilk defa görmüş olduk. Stark'ın o kurtları beklediğim gibi kendi ruhunun bir parçası çıktı. Asıl konuya gelecek olursak, Stark'a bir kılıç giriyor son sayfada. O sayfaya bir bakalım,

Spoiler:

"Sayfada bu kılıçta nerden geldi ?" dense de açıkçası pekte bir kılıca benzemiyor o siyah şey. Bana daha çok Stawberry'nin maskesini takarken çıkan siyah ruh parçacıkları gibi geldi. Fakat o şeyin strawberry'den geldiğini sanmıyorum. VL'ların geldiğini ve Stark'a çekil ayak altından ayağına böyle bir şey yaptıkalrını veya Royal Guard'ın geldiğini düşünenler olabilir. Ben bu kadar çabuk olacağını sanmıyorum. Bana kalırsa o siyahımsı şey bir Vaizard'a ait. Ama hangisine? Vaizardlar arasında şuan boşta tek kişi var o da yanılmıyorsam Kensei. Muhtemelen o şeyin sahibi kensei ve zampaktousu gin'inkinin bir benzeri. Uzuyor ama etrafında ruhsal enerji oluşturarak.

Önümüzdeki bölüm baya iyi olucak gibi.

Son Düzenleme Susano'o tarafından 26-12-2009 22:20 de yapıldı.
BayZax Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2009, 15:40   #2
Asistan

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece
Standart İlgi: Bleach Manga

373ü daha okumadım full anime indirdiğim için. O sayfa bile tartışmaya baya bir açık. Vaizardlardan biri olduğunu sanmıyorum. Çünkü hiçkimse birbirinin dövüşüne karışmayacağını düşünüyorum. Bizimkilerden biri yada İchigolar dönmüş olabilir. Oda olmadı sonunda Kisuke gelmiş olabilir.

BaybLue-Dragon Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2009, 15:46   #3
Banned

Alakası bile yok bana kalırsa. Mangahelpers'da spoilerden okuduğum kadarıyla gin'in shikaisi olabilir.
Shean Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2009, 16:01   #4
Zax
Banned

Gin veya Aizen'den birinin bunu yapabileceğini ben de düşündüm. Fakat arkasında hiçbir mantık bulamadım. Neden Gin veya Aizen böyle birşey yapsın. Diyelim ki yaptılar. Eğer böyle birşey olursa Stark'ın kesinlikle ölmesi gerekir. 1. espada'ı bu şekilde mi harcayacak KT ? VL veya Royal Guard'ın da bu kadar çabuk gelmesini beklemiyorum. Bunu yapan büyük olasılıkla kensei fakat o zamanda bir sorun var. Kensei neden Aizen veya Gin'e saldırmak varken Stark'a hem de arkadan saldırsın.

Her olasılığın arkasında onu çürütücek mantıklı bir neden var. Peki ya bu hamle uçuk ve arkasında mantık aranmayacak bir karakterden geliyor olabilir mi? Evet WW'den bahsediyorum. WW için büyük umutlar vardı, asacak kesecek diye fakat çabucak aşağı indi. WW ayağa kalkıp dengesizce veya isteyerek Starrk'a saldırmış olabilir. Dengesizce diyince zaten arkasında bir neden yok, delidir ne yapsa yeridir WW, arkasında da Starrk patlatır kafasını o ayrı. Ama ya isteyerek yani arkasında bir neden olupta bunu yapmışsa? Ya WW VLlardan biriyse ve yeni espadalar olarak eski espadalarn en güçlüsünü indirip kendi liderliğini ilan etmeye çalışıyorsa? Acaba Aizen, Gin ve Tousen buna göz yumar mı?

Baya karıştı yahu xD
BayZax Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2009, 18:03   #5
Katılımcı Üye

Ozey'ın Avatarı

Favori Anime: D. Gray Man, NANA, Cowboy Bebop

Çıkacak kişiye göre hikaye baya değişiklik gösterebilir şu durumda. Evet, Gin'den bahsediyorum. Normalde onun shikaisine göre biraz kalın duruyor ama yine de mangadaki halini andırıyor. Tabii ki de, geçerli bir sebep bulamıyorum. Ama olur da Aizen'in işi çıkarsa bu, çok daha büyük bi' komplosu var o herifin. Yani herhangi bir mantık bulamıyorum ben de ama bir şeyler çıkabilir, o yüzden Gin ihtimalini tamamen atamıyorum kafamdan.

Vaizardlardan birinin işi olduğunu ise zannetmiyorum pek. Şuan boşta gibi duran Kensei & Mashiro ikilisi var, evet Kensei güçlü baya, ama bu adam da Primera. Love'la Rose shikaideyken bu kadar zorlandı, Primera daha fark edemeden bunu yapacak birinin gerçekten aşırı hızlı ve kurnaz olması gerek.

Ukitake & Shunsui ikilisine gelirsek, Ukitake'nin durumu belirsiz olmakla birlikte, Shunsui savaştan Rose'la Love'ın damlaması üzerine çekilmişti şimdilik. Bankai ile bunu yapacak güce sahip olabilirler, ama arkadan vurmak bizim eski kaptanların işi değil gibi geliyor pek.

Diğer bir ihtimal, daha meydanda olmayan karakterlerin böyle şok bir giriş yapması olabilir. Bunlar da Yoruichi, Urahara ve Tessai tabi. Tessai kidou ustası olduğundan onu bir kenarda bırakırsak geriye Urahara ve Yoruichi kalıyor. Urahara da Yoruichi de tek başına Primera'ya bu hamleyi yapacak kadar güçlü değiller diye düşünüyorum. Ama içimdeki dizginlenemez Yoruichi sevgisinden olsa gerek, bu hızda bir 'arkadan vurma' girişimini daha önce Özel Tim'de olan biri yapar gibi geliyor ancak. Ama çok çok düşük bir ihtimal bu.

Gin'le birlikte en çok olabileceğini düşündüğüm kişiyse, Zax'ın da dediği gibi Wonderweiss. En son Mashiro'dan ağzının üstüne tekmeyi yedi doğrudur ama o kadarla işi bitmez tabi ki. Bir de kılıcı Claymore kılıçlarına benziyor bu arkadaşın. Onun işi olabilir çok büyük ihtimalle.

Tüm bunlar bir yana, Vaste Lordelar ya da Royal Guard'dan elemanlar devreye girerse hiçbir yorum yapamicam o konuda XD
Eski 11-09-2009, 18:33   #6
Zax
Banned

Yalnız dikkatimi çeken birşey var. Kılıç saplanmadan önce Love'da hiçbir şaşırma belirtisi yok, hatta güldürme beni diyor,
Spoiler:

Burdan bence iki şey çıkartabiliriz. İlki saldırının çok hızlı bir şekilde gerçekleştiği yani love stark'a bakarken stark'ın arkasında birinin olmadığı biranda saldırının geldiği. İkincisi ise saldırıyı yapananın Love'ın tarafından biri olduğu. Yani çaktırmamak için Love orda doğal davranmış olabilir.

Ama ben hala kılıç olayına takmış durumdayım. O şey hiçte bir kılıca benzemiyor. Binktopia son bölümü scanlasa da adam gibi okusak.
BayZax Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2009, 18:41   #7
Katılımcı Üye

Ozey'ın Avatarı

Bence çok hızlı bir şekilde gerçekleştiğinden görmedi Love, çünkü eğer konuşurken biri yaklaşsaydı Starrk fark ederdi gibime geliyor.

Zaten çok abuk bir şekli var şu görünümüyle. Ama kılıç olduğuna emin olabiliriz o kılıç nerden geldi yazdığına göre. Bir de arkasında ip gibi bir şey var neyse artık >.<
Eski 11-09-2009, 18:56   #8
Asistan

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece

Bunu SSden hiçbiri yapmamıştır diye düşünüyorum. Çünkü hiçbiri arkadan vuracak insanlar değiller. Gin ve ya Aizen olabilir. Neden diye sorarsak. Arrancarmış falanmış sayıca hem azlar hem hepsi teker teker harcanıyor. Aizen kaçma planı uygulayabilir. Şu düşüncem her zaman vardı. Bazı Arrancarlar ve Aizenler İllüzyon olabilir ne de olsa Aizen bunu yapabilir. SSlere göz dağı verme gibi durumu olabilir.

Bir düşüncem ise Yoruichidir. Eski SSli olsa bile. Suikastçıydı kendileri. Arkadan saldırmaymış nerden nasıl saldırırsa saldırsın istediğini yapacak biri.

BaybLue-Dragon Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2009, 18:57   #9
Zax
Banned

Muhtemelen SF'ın dandik scan'ından kaynaklanan bir problem oluştu çünkü az önce DA'da bir renklendirmeye rastladım,
Spoiler:

Bu adam kafasından oluşturacak değil ya. Bu bir kılıç : )

Ama raw'a baktım da,
Spoiler:

Burda ya kubo tite'nin bir hatası var ya da o gerçekten bir kılıç değil. Çünkü kılıç çizerken insan kan ve kılıç arasına en azından ton farkı koyar. KT fark koymamış direk simsiyah yapmış.

Bu kılıç mevzusu baya gidicek gibi xD

@bLue-Dragon
Ss'den kimsenin arkadan vurmayacağına emin misin? Daha 3-5 bölüm önce Shinsui Starrk'ın arkasından saldırmıştı bunun üzerine Starrk " sana yakışmadı bu yaptığın " felan demişti : ) Aizen, " bu iş parmağımızı dahi oynatmadan biticek " dedi bu vs başlarken. Kaçacağını sanmıyorum. Ss'nin artık yenilginin tadını tatması lazım. Ama ss'de kaybedilmemeli. Bi süre içine kapanıp yeni kaptanlar belirlenmeli. Şuan 3 kaptan koltuğu boş. Aizen gittiğinden beri boşlar. Hala da doldurulmadı nedense.

Son Düzenleme Zax tarafından 11-09-2009 19:09 de yapıldı.
BayZax Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2009, 19:21   #10
Katılımcı Üye

Ozey'ın Avatarı

“ Orjinal Gönderi : bLue-Dragon Mesajı Görüntüle

...Bir düşüncem ise Yoruichidir. Eski SSli olsa bile. Suikastçıydı kendileri. Arkadan saldırmaymış nerden nasıl saldırırsa saldırsın istediğini yapacak biri.
Hah sonunda bu olasılığı destekleyen biri. Düşük bir ihtimal ama yine de düşüncesi hoşuma gidiyor. Daha önce zanpakutousunu görmemiş olmamız ve de o sürekli kullandığı ipe benzer bir ipin gözükmesi böyle bi' "hmm" dedirtti. Hız ve eski Özel Tim kaptanlığı da cabası... Ama yok hayır ümitlenmiyicem, burda direk fanlığım devreye giriyor çünkü.

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 16:24.