|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tartışmaları Mangalar hakkında genel tartışma konularını açabileceğiniz alanımız. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Manga Tartışmaları Forumunda Bulunan Okuduğumuz Mangalarda Hoşumuza Giden Bölümler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> En son okuduğum NANA chapter'ın da Yasu ile ilgli olan daha doğrusu Yasu'nun karşısındakine verdiği yanıtlar ya da kullandığı cümleler ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
En son okuduğum NANA chapter'ın da Yasu ile ilgli olan daha doğrusu Yasu'nun karşısındakine verdiği yanıtlar ya da kullandığı cümleler çok hoşuma gitti özellikle de;
-Reira'nın doğum gününe gelen Hachi'yi azarlayıp eve göndermek üzereyken Yasu gelip de, ''Hachi benim konuğum,buna sen karar veremezsin'' dediği bölüm çok hoşuma gitti. Spoiler:
-Diğer hoşuma giden bölüm de yine aynı chapter da Yasu'nun Miu ile olan sohbetinde Miu'ya karşı kullanmış olduğu cümleydi, ''O halde güzelliğini beni baştan çıkartmak için kullanabilirsin...'' (Çevirmeye çalıştım umarım doğru olmuştur )Spoiler:
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-09-2009
Mekan: Farkedermi ?
Favori Anime: xXxHoLic - Nana - Ergo Proxy - Bleach - One Piece - Itazura na Kiss - Elfen Lied
Favori Manga: xXxHoLic - Bleach - Nana
|
Spoiler:
|
|
#3 |
![]() ![]()
|
NANA'da Sevgililer Günü'nde Ren'in,Takumi'ye yaklaşma şeklinin olduğu bölümü okumak acayip keyifliydi hele ''Hello,darling...'' kısmı ve onun devamı olan bölüm süperdi (Bu arada belirteyim hemen ne Ren ne de Takumi ''Gay'',alakaları bile yok) :hehe:
Spoiler:
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
Çikolatalı kek kayan yıldız tek bölümdü zaten, ama çok hoşuma gitmişti.
Fairy Tail de Gray'i seven o yağmurlu kızın gray le yaptığı savaş güzeldi. (GRAAYY :kalp ![]() Card Captor Sakura çok da hatırlamıyorum ama, Spoiler:
Shaoran ın ortaya çıktığı bölümler de çok güzeldi. Bi de Tomoyo nun annesiyle sakura nın babasının koşu yarışı yaptıkları zaman harikaydı yaa :spit::spit: Watashi no suki no hito Spoiler:
![]() CLOVER ilk iki cildini okudum, bölümler oldukça kısa. Bu yüzden bölüm söyleyemicem ama iki cilt de birbirinden harika. Eğer okuyacaksanız mutlaka elfen lied in açılışı olan lillium u dinleyin, muhteşem uyumlu. Kendinizden geçeceksiniz. Hele de benim gibi animeyi izlemediğiniz için şarkı size herhangi bir hikayeyi hatırlatmıyorsa mutlaka yapın bunu. Daha sonra ne zaman dinleseniz CLOVER daki muhteşem dizeleri hatırlayacaksınız. Bu kadar harika bir manga olur... |
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
|
NANA'nın son yayınlanan chapterlarını bitirirken bu sayılarda ben de bittim ama her ne kadar Takumi'yi sevmesem de Yasu'ya telefonda olayı haber veriş anındaki şu son cümle acayip canımı acıttı;
Spoiler:
Spoiler:
|
|
|
#6 |
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Spoiler:
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
|
Sorma ya Zhenya,dünden beri müziklerini de dinliyorum telefonumda paso Kuroi Namida dönüyor;
Unutmadan şunu da ekleyeyim;ilk defa Yasu'yu ağlarken gördüm... Spoiler:
İşte Yasu'nun ve Nana'nın o anki hali :( Spoiler:
|
|
|
#8 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Akuma Bengoshi Kukabara
Spoiler:
Deadman Wonderland Spoiler:
Hongou ranko Spoiler:
shiritsu bijinzaka joshi koukou Spoiler:
A thousand years of snow Spoiler:
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Berserk,Fma,Maison İkkoku,Cobra,GTO,NGE,Slam Dunk,Wolf's Rain,Kenshin
Favori Manga: Vagabond,Berserk,Gantz,Slam Dunk,Blade of Immortal,Kenshin
|
Vinland Saga
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: NARUTO , FAIRY TAIL , KENICHI , FMA BROTHERHOOD , GA-REI , SAINT SEIYA , KAMPFER , ROZARIO+VAMPIRE
Favori Manga: NARUTO , FAIRY TAIL
|
Spoiler:
Spoiler:
sahne. Naruto dan bi sahne. Spoiler:
bunlar. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|