|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Müzik Müzik dünyasındaki gelişmeler, en son haberler ve yeni albümler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Müzik Forumunda Bulunan Aaron (Artificial animals riding on neverland) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Benim bir kaç ay önce şans eseri bir arkadaşım sayesinde tanıştığım oldukça ilginç bir grup. tanıtımını kendim yapamayacağım böylesi güzel ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Benim bir kaç ay önce şans eseri bir arkadaşım sayesinde tanıştığım oldukça ilginç bir grup.
tanıtımını kendim yapamayacağım böylesi güzel bir gurubu berbat bir şekilde tanıtmaktan korktuğum için. ![]() Alıntıdır. "AaRON, doğruca garip bir Lynch ya da Basquiat filminden çıkıp gelmiş de olabilecek iki Fransız müzisyenden (Simon Buret şarkıcı / yazar / besteci ve Olivier Coursier besteci / aranjör) oluşan ve hem İngilizce hem Fransızca sözde şarkı yazan bir melankolik pop grubu. Grubun isminin açılımı olan Artificial Animals Riding On Neverland, aynı zamanda 2007'de çıkardıkları ilk albümlerinin de ismi. U-turn (Lili), albümün ilk single'ı, aynı zamanda ikiz bir kardeşin kaybını işleyen Philippe Liorent filmi "Je vais bien, ne t’en fais pas"nın da ana melodisi. Olivier ve Simon "U-turn (Lili)" ile son rötuşlarını yeni bitirmişlerdi ki şarkıyı yönetmen Philippe Lioret'e yolladılar. O da şarkıyı sadece eksik bir kardeşin ifadesi olarak kullanmaya değil, ana karakterin adını da “Lili” olarak değiştirmeye karar verdi. Film sürpriz bir çıkış yapıp 1 milyon bilet sattı ve "U-turn (Lili)" de internetteki inanılmaz başarısını kanıtladı. 2 ay içinde 105.000 kişi www.myspace.com/aaronrecordings'e tıkladı, youtube’daki videolar 100.000 kere izlendi ve i-tunes Fransada 4 hafta boyunca 1 numarada kaldı. Simon basitçe ve dürüstçe "bizim müziğimiz; her birimizin içinde olan paralel evrenin yansıması, bir çocuğun; dış dünyanın sebep olduğu bir yarayı iyileştirmek için kaçtığı bir yer" dedi ve şarkı sözlerinde esas olan şeyleri işlediklerini söyledi; yer altında kalan duygular, sıradan bir hayatı kuşatmış gizemi açığa çıkaran hikayeler, söylenmemişler." Kaynak "orgalink.net" Web siteleri: http://www.aaronwebsite.com/ not: ben direk popüler müzik olarak nitelendiremiyorum. çok farklı bir etnik tarzları var sitesinden videolarını izleyebilir ve albümü dinleyebilirsiniz. umarım beğenirsiniz.
The past will often attack the present with the pain of your memories.. Yanıma keyfimin kahyasını, paşa gönlümü ve tepemin tasını alarak burnumun dikine gitmeye bayılıyorum... ![]() Son Düzenleme worless tarafından 30-04-2011 02:54 de yapıldı. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|