Geri Git   Anime manga > Anime Dışı > Müzik

Müzik Müzik dünyasındaki gelişmeler, en son haberler ve yeni albümler.

Güncel çalışmalarımız []

Marilyn Manson

Anime Dışı Kategorisinde ve Müzik Forumunda Bulunan Marilyn Manson Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Hiç şüphesiz bu adamı tanıyorsunuzdur. Marilyn Manson, nam-ı diğer Brian Hugh Warner. Yaptığı yoğun makyaj ve giydiği abuk kostümlerle oldukça ...

LinkBack Konu araçları
Eski 25-12-2009, 22:06   #1
Ne düşünüyorsun?

None

antioksidan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
Standart Marilyn Manson

Hiç şüphesiz bu adamı tanıyorsunuzdur. Marilyn Manson, nam-ı diğer Brian Hugh Warner.

Yaptığı yoğun makyaj ve giydiği abuk kostümlerle oldukça ilgi çekmekte olan biri.

Kim ne derse desin hiciv konusunda tek rakibi Ömer Hayyam'dır. Özellikle toplumsal ve sosyal konular üzerine eleştirileri şarkı sözleri arasına çok güzel serpiştirmiştir.

Portrait Of An American Family
Smells Like Children
Antichrist Superstar
Mechanical Animals
Holy Wood
The Golden Age Of Grotesque
Eat Me, Drink Me
The High End Of Low

İsimlerini taşıyan 8 tane albüm yapmıştır. Gerçi son albümü dandiktir. Antichrist Superstar ve The Golden Age Of Grotesque en iyi albümlerinden ikisidir.

"Bu adamdan bir cacık" olmaz diyenler için bilgilendirme: Bu adam Dita Von Teese ve Evan Rachel Wood ile bizzat sevişmiştir. Hatta Dita Von Teese'e hitaben yazdığı Heart-Shaped Glasses adlı şarkısının klibinde Rachel Wood ile sevişmiştir.

The Beautiful People
The Reflecting God
Antichrist Superstar
Putting Holes In Happiness
This Is The New Shit
Golden Age Of Grotesque
Slutgarden
The Love Song
In the Shadow Of the Valley Of Death
Cruci-Fiction In Space
The Nobodies
Rock is Dead
Disposable Teens

Parçaları şu an için aklıma gelen güzide eserlerindendir.

Pek çok cover parçaları mevcuttur. Kuşkusuz en ünlü coverı Sweet Dreams (Are Made Of This)'dir. Bunun yanında This Is Halloween, Personal Jesus, Tainted Love gibi bir çok başarılı coverı bulunmaktadır.

"This is evolution
The monke
The man
And then the gun"

Diyerek yorumu sizlere bırakıyorum.

AMT Dostları

Arka sol baştan sırasıyla: antioksidan, Luna, gundamaster, ademania
Ön sol baştan sırasıyla: Squaw, Aequitas
Fotoğrafı çeken: bedifeci
Spoiler:
antioksidan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-12-2009, 22:42   #2
Çok Kişisel
CH3CH2OH

Paranoyak

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
Standart İlgi: Marilyn Manson

kiminle şevişti bilmem ama bu adamı gerçekten seviyorum. çok zeki bir adam. bazıları rock ve metal müziği öfkeli depresif agresif bulabilir ama bu adamı ne zaman dinlesem öfkelerimden arınıyorum, inanılmaz sakinleştiriyor. üstelik Sweet Dreamsin bir çok coverını dinledim o parçayı çok severim en iyi Marilyn Mansonunkiydi ama This is the new shit, eat me drink me, are you the rabbit bunları binlerce kez dinlesem sıkılmam.
imaj hiç birşeydir sen içine bak diyor.

Bayanworless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-2009, 21:57   #3
vip

Sevimli

Kyrie'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: Eskişehir

Böyle bir konunun açılma sebebi ne olabilir ki? Ayrıca bir şarkıcıyı ünlü yapan, hayran kitlesini oluşturan, şarkılarını dinlettiren özelliği, kiminle yattığı değil, işinde ulaştığı başarı seviyesidir. Bunlar övünülecek konular değil...
Eski 27-12-2009, 00:41   #4
Ne düşünüyorsun?

Düsünceli

Beyazm'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009

Pek sevebileceğim bir karakter ve tarz değil ayrıca "sweet dreams" dışında göze batan bir çalışması olduğunu da düşünmüyorum.
BayBeyazm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-12-2009, 00:54   #5
Annemi özledim.

Meşgul

Tenbatsu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009

Şarkılardan çok sevişmesiyle tanınıyor gibi .
Eski 27-12-2009, 01:50   #6
Ne düşünüyorsun?

----

Kisiliksiz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita

Cover, konusunda çok başarılıdır. Ama ününün büyük kısmı anormal asiliği ve şehir efsanelerine dönmüş dedikoduları oluşturuyor. İşin garip kısmı maskesiz suratı bayağı sempatik... ne desem bayağı şirin bir adam izlenimi oluşturuyor.

Bir söyleşide günümüz Rock müzisyenlerinin olmaları gerektiği gibi asi olmadıklarını belirtmiş.

Doğruluğu belli olmayan bir kaynağa göre, ününün getirdiği izlenimin aksine, annesi ile bayağı içten ve sevgi dolu bir telefon konuşması MTV'de yayınlanmış... Ne diyeyim, adam ticari zekasını kullanarak "imajın" piyasada nelere kadir olduğunu idrak edip reklamını sağlam yapıyor.
BayKisiliksiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-01-2011, 21:40   #7
.........OtAkU...........

Bitkin

yuuki cross'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage

Adamın kişiliğinden ve karakterinden nefret ediyorum beni ilgilendiren sadece müziği gerisiyle ilgilenmiyorum.
Eski 03-05-2011, 23:47   #8
I'm da ace defective.

geveze

Aurinko'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 03-05-2011
Mekan: Harajuku, Shibuya, Tokyo
Favori Anime: Durarara
Favori Manga: Devil Summoner

Tüm diskografisine sahibim (tabi umarım gerçekten de albüm kapaklarına dokunabileceğim günler gelecektir.) ve adamın sesi karizma ötesi birşey. Resident Evil için de yaptığı müzikler de harika. Kısaca salya akıtma efekti lazım buraya.
BayanAurinko Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 08:08.

kodhaber.com