|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Müzik Müzik dünyasındaki gelişmeler, en son haberler ve yeni albümler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Müzik Forumunda Bulunan Aramızda müzikle ilgilenen var mı? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bazılarınızın bildiği gibi müzik hayatımın büyük bir bölümünü kapsıyor. Bu yüzden merak ediyorum aramızda müzikle ilgilenen, enstruman çalan arkadaşlar var ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 20-12-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach,Naruto,Black lagoon
Favori Manga: Gantz,Bakuman
|
Bazılarınızın bildiği gibi müzik hayatımın büyük bir bölümünü kapsıyor.
Bu yüzden merak ediyorum aramızda müzikle ilgilenen, enstruman çalan arkadaşlar var mı diye. ![]() Eğer çaldığınız bir enstruman varsa lütfen yazmaktan çekinmeyin, bilgilerimizi paylaşmış oluruz, ![]() hatta isteyen olursa müzik teorisi bile anlatabilirim. (Forumda bir işe yaramış olurum. )Kendimden başlayayım, yaklaşık 8 senedir gitar çalmaktayım ve hala eğitim görmeye devam ediyorum, ufak ufak fırsatım oldukça da klavye öğrenmeye çalışıyorum.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]()
Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: Eskişehir
|
Müzikle ilgilenmeyi her zaman çok istemişimdir, ancak sadece gitar çalma şerefine erebildim. Olsun o dalda da ilerlemek hoştu, ama ilerleyemedim. :zz: Taa ki eve giren, bir hırsız gitarı götürene kadar.
Gary Moore'u kendime örnek alıyordum.necromancer, sen de gitarı kaptırma kimseye.:S
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Ben 17 yaşıma kadar keman çaldım, 2 yıl bir konser orkestrasında çaldım. Daha sonra bir senfoni orkestrasına kabul edildim ama, üniversite sınavı olayları başlayınca bıraktım.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: istanbul
Favori Anime: fma,FLCL,bleach,basilisk,vampire knight..
|
“ Orjinal Gönderi : Susano'o
|
|
|
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 20-12-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach,Naruto,Black lagoon
Favori Manga: Gantz,Bakuman
|
“ Orjinal Gönderi : Susano'o
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Susano'o hiç şaşırmadım desem yeridir. Ben flüt dışında bir enstrüman çalmıyorum. Ah, bir de melodika vardı. Ama bilgisayarda müzik yapıyorum diyebilirim. Elektronik müzik tabi ki, ama iddialı olduğumu söylemek hata olur.
|
|
#7 |
![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
|
Electro guitar
2 kez anime cover grubu kurmaya yeltendik. İlkinde direk yattı, bu son ikincisinde yüzdük yüzdük kuyruğuna kadar geldik ondan sonra yattı. :spit:
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
Üniversite'nin ilk yıllarında capoeira takımındayken berimbau ya çok merak salmıştım.Ritimler ve bir kaç şarkı öğrenmiştim.Ardından sınavlar, okulu uzatma ve şu anki nişanlım yüzünden capoeira yı bırakınca enstrumanlarıda hükmen bırakmış ve unutmuş oluyorsun:uykum:
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
@necromancer
Ara sıra tıngırdatıyorum ama, orkestra ile çalmak kadar zevk vermiyor. Bırakalı 10 yıl geçti ve elim de epey yavaşladı. Şöyle bir ay boyunca kendimi sadece kemana versem belki düzelir ama, şu anki hayat tarzım ile bu pek mümkün değil. Orkestra ile genellikle barok dönemine ait parçalar çalardık. Vivaldi favorilerimdendir. Senfoni orkestrası ile kalsaydım daha çok romantik döneme ait parçalara yönelecektik, Tchaikovsky'nin keman konçertosu o zamanlar hayallerimi süslerdi. Bu olay benim derslerimin haricinde olan, ekstra bir aktivite idi ve notlarım da pek iyi olmadığı için "bu ülkede çalgıcı olarak para kazanamayacağımı" söylediler. Devam etseydim ne olurdu bilmiyorum açıkçası. İlerde de bir kariyer değişikliği görünmüyor zaten.
|
![]() |
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Eureka 7
Favori Manga: Berserk,Lock On,Fairy Tail
|
Gitarla ugraşıyorum yaklaşık 1 yıl oldu sanırım.. Özel bir eğitimde almadım.. Kuzenimden biraz yardım almıştım gitardan anladığı için.. Gerisini internetten olsun merakla kurcalaya kurcalaya öğrendim.. Eğer içinizde gerçekten hırs varsa kendi kendinizede becerebiliyorsunuz bu tarz şeyleri..
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|