Geri Git   Anime manga > Anime Dışı > Müzik

Müzik Müzik dünyasındaki gelişmeler, en son haberler ve yeni albümler.

Güncel çalışmalarımız []

Sonisphere Festival 2010

Anime Dışı Kategorisinde ve Müzik Forumunda Bulunan Sonisphere Festival 2010 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> 25-26-27 Haziran tarihlerinde İnönü Stadında yapılacak olacak dev konser. Özellikle Rammstein'ı ilk kez ülkemizde göreceğiz. Festival 3 gün olmasına rağmen ...

LinkBack Konu araçları
Eski 05-03-2010, 22:41   #1
Ne düşünüyorsun?

----

elovitnas'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop,Bleach,Death Note,Planetes,Welcome to the NHK!,Code Geass,Darker Than Black,Naruto
Favori Manga: Claymore,The Breaker,Veritas
Standart Sonisphere Festival 2010

25-26-27 Haziran tarihlerinde İnönü Stadında yapılacak olacak dev konser. Özellikle Rammstein'ı ilk kez ülkemizde göreceğiz. Festival 3 gün olmasına rağmen kamp olayı yok günübirlik yapılacak. Bence metal müzik sevenler kaçırmamalı buı konseri bu grupları bir daha bir arada göremeyebiliriz. Bilet fiyatları için http://www.biletix.com/static.htm?page=sp47adresinden faydalanabilirsiniz. Eğer imkan olursa forumca bir grup olarak da gidebiliriz
Bayelovitnas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2010, 23:06   #2
Ne düşünüyorsun?

----

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
Standart İlgi: Sonisphere Festival 2010

Rammstein gelmesi benim için yeter ve gerek sebep gitmem için. Biletleri bugun çıktı tahminin bir hafta bile dayanmayacak 175 tl saha içi fiyatı para bulursam alacağım hemen de kötü zamanda geldi.
BayBorastus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-03-2010, 00:05   #3
Ne düşünüyorsun?

----

Antares'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk

Bugün Biletix'te ne var ne yok ararken fark ettim, lineup'ı görünce elim ayağım birbirine girdi. Gidecek adam bulur bulmaz alıyorum biletimi Kaçırılmayacak bir fırsat. Biletlerin bir hafta içerisinde tükeneceğini sanmıyorum ben, harbiden herkes için çok ters bir döneme geldi ekonomik açıdan. Ayrıca satışta kombine biletler var şuanda sadece, günlük biletler bildiğim kadarıyla satışa çıkmadı.

1
) Internette turluyorsunuz
2) Şu anda AMT'desiniz
3) İmzamı okuyorsunuz
5) Dördüncü maddenin eksikliğini fark etmediniz
6) Dördüncü maddeyi kontrol ediyorsunuz
7) Şu anda gülümsüyorsunuz
BayAntares Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-03-2010, 03:50   #4
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei

Kanalları zaplarken Trt'de gördüm bilet haberini, umarım gidebilirim. Taptığım bütün gruplar bir arada, hele de Anthrax. Müthiş bir olay. Ve evet, sanırım sadece 3 günlük biletler var.
Eski 14-06-2010, 12:10   #5
ÖSS = Winter is coming.

çok yorgun

Cynthia'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE

Sırf birlikte gidecek kişi yok diye saha içi almak zorunda kaldım; yoksa sahne önü alırdım. Özellikle Rammstein'ı sahne önünden izlemek gerekirdi. Off of... Heyecanla bekliyorum.
Eski 24-06-2010, 21:11   #6
bitch desu~

----

Luna'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 07-10-2009
Cool İlgi: Sonisphere Festival 2010

Stad konseri insanı değilimdir, özellikle de metal seven bir güruh toplanmışsa, o curcunaya girmeyi gözüm kesmez. (aman tanrım, galiba yaşlanıyorum!*-*)
Bu yüzden kafadan gitmeyi planlamadım bu festivale ama cidden güzel isimler var;
Metallica ve Slayer efsaneleri bir yana, canlı performanslarını görmeyi bütün gruplardan daha çok istediğim Rammstein var (ki hep tribute grupları gelirdi, sonunda kendileri de geldi!) lakin en çok Alice in Chains'te kalıcak aklım galiba, gerçi Layne Staley'siz AIC benim için pek bir şey ifade etmiyor ama 44 yaşına gelmesine rağmen o sırma saçlarından ödün vermeyen Jerry Cantrell efsanesini görmek isterdim.

Gideceklere iyi eğlenceler.^^
Eski 24-06-2010, 22:00   #7
Ne düşünüyorsun?

----

Darkforest'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-11-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Rurouni Kenhsin, 12 Krallık, One Piece, Wolf's Rain, Death note, CodeGeass, Inuyasha vs...

Hacı olmak... Buna gitmek hacılık kadar farz bişey olsa da gidemiyor olmak çok canımı sıkıyor açıkçası... Çok kötü bir zamana denk geldi. Keşke Eylül dolaylarında olsaydı da o toplanışı canlı izleyenlerden biri olsaydım...
Dvd lere kaldık ama olsun... Gidenlerin keyif almasını dilemiyorum çünkü almamaları imkansız!
Şanslı pislikler diyorum yalnızca

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 09:24.

kodhaber.com