Geri Git   Anime manga > Anime Dışı > Müzik

Müzik Müzik dünyasındaki gelişmeler, en son haberler ve yeni albümler.

Güncel çalışmalarımız []

Galneryus

Anime Dışı Kategorisinde ve Müzik Forumunda Bulunan Galneryus Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Galneryus 2001 yilinda Japonya/Osakada kurulmus melodik power metal bir gruptur. Üyeleri, Masatoshi "Sho" Ono - Vokal Syu - Gitar/Geri Vokal ...

LinkBack Konu araçları
Eski 08-07-2010, 22:23   #1
Ne düşünüyorsun?

----

CloudYoshida'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-07-2010
Mekan: it's none of your business.
Standart Galneryus

Galneryus 2001 yilinda Japonya/Osakada kurulmus melodik power metal bir gruptur.

Üyeleri,

Masatoshi "Sho" Ono - Vokal
Syu - Gitar/Geri Vokal
Taka - Bass
Yuhki - Klavye/Geri Vokal
Junichi Satoh - Davul

Diskografisi

Albümler,

United Flag (EP, Ekim 21, 2001)
The Flag of Punishment (Ekim 22, 2003)
Advance to the Fall (Mart 23, 2005)
Beyond the End of Despair... (Temmuz 12, 2006)
One for All - All for One (Ağustos 22, 2007)
Reincarnation (Eylül 10, 2008)
Resurrection (haziran 23, 2010)

Singles

Rebel Flag (Ağustos 23, 2002)
Everlasting (Haziran 27, 2007)
Alsatia / Cause Disarray (Mart 19, 2008)
SHINING MOMENTS (Temmuz 30, 2008)
BEGINNING OF THE RESURRECTION -Digital EP- (Nisan 21, 2010)

DVD
Live For Rebirth (Kasım 22, 2006)
Live For All - Live For One (Mart 5, 2008)

Muzik Videoları,

"Struggle For The Freedom Flag" (The Flag of Punishment)
"Silent Revelation" (Advance to the Fall)
"My Last Farewell" (Beyond the End of Despair...)
"Everlasting" (Everlasting)
"New Legend" (One for All - All for One)
"Alsatia" (Alsatia / Cause Disarray)
"Shining Moments" (Reincarnation)
BayCloudYoshida Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-11-2011, 01:13   #2
BON JOVI ROCKZ

Şeytan

SPAWN-TheUndead'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
Standart İlgi: Galneryus

Vay hiç farketmedim bu konunun forumda var olduğunu. ^^ 1 numaralı Japon grubumdur Galneryus. Solistleri Yama-B ve basçı Yu-To'nun ayrılması çok kötü oldu. Henüz alışamadım yeni solist Sho'ya. Sho'nun sesi nedeniyle eskiye göre grubun sound'u biraz değişti. Ama yine de 1 numaralar ^_^
Grubun 2008 LIVE for ALL - LIVE for ONE konserini tavsiye ederim. En bomba parçalarından oluşan güzel bir setlist ile çıkmışlar. Diğer konserleri ile arasında büyük bir fark var. Google arama ile bulunup indirilebilir, ya da direk youtube da aratıp tüm konseri izleyebilirsiniz.

Grubun tüm parçaları süper lakin en sevdiğim parçası New Legend'dir, ikinci sırada da everlasting var ^^ Destiny ve Future never dies de gerçekten güzel olmuş. Özellikle Syu gitarda resmen döktürmüş. Her zamanki hali ^^

Galneryusun bu 7. stüdyo albümü olan Phoenix Rising benim acımdan tam bir fiyasko oldu. Albümden ancak 3 parça dinleyebileceğim kıvamda. Beklenti ne kadar büyük olursa hayal kırıklığı da o kadar büyük olur. Ama olay sadece beklenti değil, ne yazık ki gerçekten de düşük seviyede bir albüm. Bir önceki Resurrection albümünün bile tırnagı olamaz cinsten.
Genel olarak önceki albümün çıkış parçası Destiny ile bu yeni albümün çıkış parçası Future Never Dies birçok yönden birbirine benzemekte. Albümsel olarak da benzer unsurlar var ama Phoenix Rising ne yazık ki Resurrection'un 2 boy kısası kıvamında diyebilirim.

Kısacası bu yıl bu albümle yaktın beni Galneryus

O ÇOCUKLARI BAĞIRTTI, BENDE ONU BAĞIRTTIM BAĞIRTTIM BAĞIRTTIM VE GENE BAĞIRTTIM!!!
Bay SPAWN-TheUndead şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-11-2011, 01:38   #3
Her zaman negatif!

Düsünceli

Byrm'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 22-10-2009
Favori Anime: One Piece, Fma 2, Berserk, Black Lagoon, Code Geass
Favori Manga: One Piece, HSD Kenichi, Berserk
Standart İlgi: Galneryus

Galneryusla biraz geç tanıştım ben. (Rainbow animesinden sonra) ama hemen favori Japon gruplarım arasına girdi. Favori şarkılarım Destiny ve Save You. Tüm albümleri var ama bazı şarkılarını dinlemedim sanırsam

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 11:32.

kodhaber.com