|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Müzik Müzik dünyasındaki gelişmeler, en son haberler ve yeni albümler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Müzik Forumunda Bulunan Beğendiğiniz şarkı sözleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bazılarımız sözlere önem vermeden müzik ve ahenge kapılarak beğenir ve dinleriz şarkıları, bazılarımız bu konuda daha duyarlıdır ve şarkı sözlerine ...
4Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Bazılarımız sözlere önem vermeden müzik ve ahenge kapılarak beğenir ve dinleriz şarkıları, bazılarımız bu konuda daha duyarlıdır ve şarkı sözlerine fazlaca önem verir dinlerken, bu konuyu sizi etkileyen ve sözlerini paylaşmak istiyorum dediğiniz şarkılar için açıyorum. Paylaşım sizin...
|
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
Anlamlı bir konu olmuş,ilk mesaj da benden,benim için anlamlı bir şarkıyla olsun.
Arkadaş Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş Ortak olmak her sevince, her derde, kedere Ve yürümek ömür boyu, beraberce, el ele Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş Bir gün gelip, ayrılsak bile seninle arkadaş (Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş) Evet arkadaş;kim olduğumu, ne olduğumu Nerden gelip, nereye gittiğimi sen öğrettin bana Elimden tutup, karanlıktan aydınlığa sen çıkardın Bana yürümeyi öğrettin yeniden El ele ve daima ileriye Bir gün, Bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile Biliyorum, hiçbir zaman ayrı değil yollarımız Ve aynı yolda yürüdükçe Gün gelir ellerimiz yine dostça birleşir Ayrılsak bile kopamayız
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Guzel baslik olmus, Beyazm. Sarkinin sozleri benim icin en az bestesi kadar onemlidir. Ben de imkanim oldugunda guzel sarki sozleri paylasirim.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]()
Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: Eskişehir
|
Anlamı derin birçok şarkı var aslında, geneli de eskilerden;
Zeki Müren özellikle, hemen hemen tüm şarkı sözleri güzeldir... Nur Yoldaş - Defter-i Divanımız Gönüldendir şikayet kimseden feryadımız yoktur Ateş kesilir geçse saba gülşenimizden O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler Bir ah etsem bu dünyayı viran ederim ben Göz gördü gönül sevdi seni ey yüzü mahım Kurbanın olam var mı benim bunda günahım O gül endam bir al şalan bürünsün yürüsün Neler çeker bu gönül derdim şikayet olur Ben aşıkım sözüm de benim aşkaanedir Ne yanar kimse bana ateş dilden özge Ne açar kimse kapım bad-ı sabadan gayrı Candan Erçetin - Yalan Geri döndüren gördün mü geçmişi Boşa soldurdun o nazlı gençliği Bir avuç toprak için yor kendini Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Zaman kendine benzetmez herkesi Hesapsız açar baharlar pembeyi Açmadığın dalda sözün geçer mi Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Sitem etme haberi yok dağların Gözlerini ellerinle bağladın Faydası yok geç kalınmış figanın Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
Ne varsa eskilerde var değil mi Kyrie.Bugüne baktığımızda da sanatçı diyebileceğim nadir birinin en sevdiğim şarkısının sözlerini paylaşmak istedim ben de.
Sertap Erener - Masal Geceye açar akşam sefaları Ölüme benzer güne vedaları Deli dolu bir macera,bir şölen, bir düğün Kadere kısmet narin hayatları Işığa uçar bütün pervaneler Ateşe giderken ne şahaneler Dönerek acıyla aşkla şu alemi Yana yana rakseder divaneler Bir varmış bir yokmuş dünya masalmış Her yolcudan bu handa hoş seda kalmış Gökten üç elma düşmüş yuvarlanmış Herkes payına düşen elmayı almış Sora sora az gidip uz gidip kaf dağına Gizini arar saadetin dünyalılar Günaha yakın dururken bir yanları Ne kadar hazin hüzünlü sevdalılar Sora sora az gidip uz gidip kaf dağına Gizini arar saadetin dünyalılar
|
|
|
#6 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
sözlere taşıdığı anlama çok takılmam sadece 4 şarkı var sözlerini de severim.
Pilli Bebek - Siyah Beyaz Siyah beyaz düşlerimde seni hatırlarım Bomboş ellerimde seni duyumsarım Sensiz gecelerde sensiz ağlarım Sonsuz gecelerde sensiz ağlarım Fırtınalar sabahında doğan günü duyumsarım Mevsimlerin sıcağında susuzluğa kanarım Yitip giden insanlara, dostlarıma ağlarım Yanlış zamanlara, sensizliğe ağlarım Nedensiz sorgusuz bir rüya gözlerimde Nedensiz sorgusuz bir duvar benliğimde Siyah beyaz düşlerimde seni hatırlarım Bomboş ellerimde seni duyumsarım Sensiz gecelerde sensiz ağlarım Sonsuz gecelerde sensiz ağlarım U Turn (lili) - Aaron lili şu sahte yaşamından sıyrıl bir daha.. ne olursun, bırak tüm alışkanlıklarını... göreceksin, yaşanıyor ihtiyaç olmadan yardıma... pek çoğu var öğreneceğin dahası... ileriye atacağın her adımda... karşına çıkacak her sorunda... ben olacağım senin yanında ortasından geçeceğin her sokakta... evvelinde bulunmadığın mekânlarda... ben olacağım senin yanında... lili... biliyorsun bizim gibiler için bir yer var hâlâ... her damarda dolanır aynı kandan... seni melek yapanın kanatlar olmadığını anlarsın... tek yapacağın çıkarmak kötülükleri aklından... ileriye atacağın her adımda... karşına çıkacak her sorunda... ben olacağım senin yanında... ortasından geçeceğin her sokakta... evvelinde bulunmadığın mekânlarda... ben olacağım senin yanında... lili... bir busedeki göz açıp kapanmada bulacağız cevabı... it tüm korkularını gölgelerin derinlerine... benzeme sakın renksiz bir hayalete... çünkü hayatın en güzel resmi senin içinde... Demons And Wizards - Down Where I Am Görmek harika değil mi Yaşamın nasıl başladığını Birşeyler değişebilir Bırak neşe başlasın Yeni hayatın ağlayışını duyabiliyor musun? Nefes ver, buna değecek Bana yeni doğmuş bir gülümseme göster Lütfen anlat bana neden Seni tutmak istemiyorum Seni görmek istemiyorum Lütfen anlat bana neden Çünkü gülümsemen bile incitiyor Oh cehennem gibi acıtıyor Yaşamın nasıl başladığını görmek iyi değil mi Günah yok ve suç yok Aşağıda olduğum yerde Hiç de acı son yok Bu acı his sonsuz Devam ediyor ve ediyor Seni tutmak istemiyorum Seni görmek istemiyorum Doğum bile bir kara leke taşıyabilir Seni tutmak istemiyorum Seni görmek istemiyorum Yada yüzündeki gülümsemeyi bile Kalbimden ve ruhumdan korkuyorum Ve bilinmeyen tüm şeylerden İşlerin ters gitmesi gibi bir ihtimal var dostum Uzağa çok hızlı zemini kaybediyorum Hadi onunla yüzleşelim burada ve şimdi Davet edilmemiştin, bunu bilmen gerek Kalbimden ve ruhumdan korkuyorum Hayat devam ediyor kesinlikle edecek Bensiz de ve merak ediyorum Tekrar ışığı görecek miyim hiç? Tekrar ışığı görecek miyim hiç? Hayat devam ediyor Seni tutmak istemiyorum Seni görmek istemiyorum Bir mutluluk gözyaşı griye döndü Ve artık buna katlanamıyorum Seni tutmak istemiyorum Seni görmek istemiyorum Bir mutluluk gözyaşı griye döndü Şimdi hüzün var oluyor Seni tutmak istemiyorum Seni görmek istemiyorum Bir mutluluk gözyaşı griye döndü Oğlum şifalı bir el yok Seni tutmak istemiyorum Seni görmek istemiyorum Bir mutluluk gözyaşı griye döndü Aşağıda olduğum yerde Karanlığın büyüdüğü Ve sessizliğin tek dostun olduğu yerde Bana yeni doğmuş bir gülümseme göster not: down where i am' ve Lili' nin çevirileri bana ait değildir. "alıntıdır" ancak nerden aldığımı hatırlamıyorum..
|
|
#7 |
![]()
|
Hayatımın çeşitli dönemlerinde durup durup karşıma çıkan bir şarkı ve sözleri;
--Yalancı Ayrılık-- Yoksun... umurumda bile değil Başucumda resmin hala duruyor Yoksun... defterimdeki yazın hiç silinmedi Eşiğimdeki ayak izin, hergün gelişin Gözlerimce gidişin hiç bilinmedi. Varsın böyle geçsin yabancı günler Varsın canımı yaksın yine yalnızlık Seninle doluyken baktığım dünler Yıkar mı sandın beni bu yalancı ayrılık. Yoksun... umurumda bile değil Dudağımda adın şiir oluyor Yoksun... ezberimdeki sevdan hiç okunmadı Eşiğimdeki ayak izin, hergün gelişin Yüreğime gidişin hiç dokunmadı. Varsın böyle geçsin yalancı günler Varsın canımı alsın yine yalnızlık Kokunu verirken vazomda güller Yıkar mı sandın beni bu yalancı ayrılık. Söz : Seda Akay Yalancı ayrılığın itü sözlükteki tanımlarından bazıları;
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Gülşen
Bir taraf seç Kalbim de biliyor ödünç alınmaz aşk Neden hep zoru seviyor Neden olanla yetinmez aşk Gündelik heyecan mıydı söyle Bir anlık bi telaş Hakkım da değilsin üstelik Kalbimde kanıyor aykırı bir aşk Bir taraf seç o ben olayım Tenimi kokuna dokuna günahına Bulayıp yarım bıraktın Ya kuşan zırhını ya soyun gel İnadına yenilip kalmasın aklın Yanlış varsa götürür hayat doğruları Yine de sorarım elbet Gündelik heyecan mıydı söyle Bir anlık bi telaş Hakkım da değilsin üstelik Kalbimde kanıyor aykırı bir aşk Bir taraf seç o ben olayım Tenimi kokuna dokuna günahına Bulayıp yarım bıraktın Ya kuşan zırhını ya soyun gel İnadına yenilip kalmasın aklın Kendime hep aynı zor soruları
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku
|
AnimeOst'si de olsa BECK ' Love is not the word only for a sweet romance'.
|
|
#10 |
![]()
|
Yonca Lodi - Emanet
Sen benim içimdeki büyük yangınların adı Ben senin gecendeki mavi yada günümdeki sarı Sen benim şehrindeki bütün sokakların adı Ben senin yüzümdeki çizgi dünündeki anı Hadi kalk gel bul bi bahane Birazcık heves biraz cesaret İlk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanet Hadi kalk gel bul bi bahane Birazcık heves biraz cesaret İlk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emenet |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|