|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Müzik Müzik dünyasındaki gelişmeler, en son haberler ve yeni albümler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Müzik Forumunda Bulunan Three Days Grace Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> I hate Everything About You ile 2003 de seslerini duyurduktan sonra, Just Like You ile Kanada ve Amerika rock listelerinde ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.
|
![]() I hate Everything About You ile 2003 de seslerini duyurduktan sonra, Just Like You ile Kanada ve Amerika rock listelerinde haftalarca isimleri inmemistir. 2006 yilinda cikardiklari son albüm One-X ile Never To late, On my own, Pain ve Riot gibi parcalarla gündemde yerlerini tutmuslardir. Grup Üyeleri: Adam Gontier - Vokal, Ritim Gitar Neil Sanderson - Davul, Geri vokal Brad Walst - Bass Gitar Barry Stock - Solo Gitar |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
sevdiğim bir gruptur kendileri... 1-2 hafta önce bir konserlerini de internetten indirip arşivime katmıştım... başarılarının devamnı diliyorum:birnumara:
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 17-11-2010
Favori Anime: Hikaru no Go, FMA, Gankutsuou, Kemonozume, Rainbow, Gintama
Favori Manga: Berserk, Octave, Vagabond, Strawberry Shake, Pet Shop of Horrors
|
Son zamanlarda en çok dinlediğim grup. Sırf animelere yer açılsın diye bütün müzik arşivimi gözümü kırpmadan sildiğim için bilgisayarımda anime şarkıları dışında müzik kalmamıştı ama Worless sağolsun Three Days Grace başta olmak üzere bir sürü güzel grubun şarkılarını yolladı bana.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
beğenmene sevindim. farklı tarzları denemeyi sevsemde sabit dinledikerimden biri bu grup ben sana gene gönderirim..
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 17-11-2010
Favori Anime: Hikaru no Go, FMA, Gankutsuou, Kemonozume, Rainbow, Gintama
Favori Manga: Berserk, Octave, Vagabond, Strawberry Shake, Pet Shop of Horrors
|
Beğenmediğim olursa silerim zaten. Silme hastalığı var bende, en ufak gereksiz şeyi atarım, silerim, ortadan yokederim. Bu yüzden arada gerekli şeyler de kaynıyor bazen heh. Yolladığın şarkıları dinleyip eleme yapıyorum, elemeyi geçenleri klasörlüyorum.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|