|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Müzik Müzik dünyasındaki gelişmeler, en son haberler ve yeni albümler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Müzik Forumunda Bulunan Şu an ne dinliyorsunuz ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Aslında sizin şu an ne dinlediğiniz beni zerre kadar ırgalamasa da eski sitede de çok popülarite sahibi bir başlıktır, "Neler ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Aslında sizin şu an ne dinlediğiniz beni zerre kadar ırgalamasa da eski sitede de çok popülarite sahibi bir başlıktır, "Neler dinliyorsunuz?" konusu. Yönetimin de izniyle bu başlığı açtım.
Şartlar, detaylar; *Birden fazla şey yazmayınız. Playlist'inizi iletinize döşeyerek sayfada yer işgal etmeyiniz. *Flood (üst üste ileti yollamak) yapmayınız. Gördüğüm an yönetime ispiyonlayacağım. *O an ne dinliyorsanız, paylaşmaya değer bir parça olarak görüyorsanız buraya yazabilirsiniz. -Ah bak, ben heavy metal dinliyorum, statü sahibiyim tarzında hava atma amaçlı da kullanabilirsiniz- *Lakin post kasma yeri olarak kullanmayınız. Sürekli bu konuya yoğunlaşırsanız iletileriniz moderatörler tarafınca silinir. (böyle bir kararlaştırma gerçekleşmese de, yükü onlara atıyorum) *Bir arkadaşınızın mesajında güzel bir parça görünce alıntı edip "ah ben de severim o keratayı" demenize müsade var lakin mesajınızda mutlaka dinlediğiniz parçayı belirtin ki konu amacından sapmasın. ----------------------------------- Örnek; The Rasmus - Guilty ----------------------------------- Her ne kadar 10-20 sayfa sonra çiğnenmeye başlanacak olsa da, şartları ve detayları belirttim. İyi dinlemeler.
|
|
|
#2 |
|
Banned
----
|
Fjord Rowboat - Paragon
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
The Rasmus - Livin' In A World Without You
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Nirvana - You Know You're Right
|
|
|
#5 |
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Van Halen-Running With The Devil
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Metallica - Seek and Destroy & Die, Die My Darling
özellikle bugün nedense DDMD şarkısı ağzımda dolandı. Daay daay day may darlin diye dolaşıp durdum. O_o |
![]() |
|
|
|
#7 |
Mekan: İstanbul
Favori Anime: NANA, Bleach, Hellsing Ultimate, Vampire Knight
Favori Manga: Dogs, Hellsing the Dawn,
|
Inner - myphilosophy
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Favori Anime: darker than black,loveless
|
burcu güneş sihirbaz albümünü :birnumara:
|
|
#9 |
Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.
|
Lil'B-Orange.Klibi çok güzel.O rap söyleyen kadın çook sempatik biri.Şarkı ve klip uymuş.Tüm kızlarda çok sevimliydi.Şarkıda dilime dolandı :mutlu:
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 13-09-2009
Mekan: istanbul
|
Tokyo Marble Chocolate ın müzikleri... süper...1 haftadır bilgisayarda ilk onu dinliyorum...
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|