|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Müzik Müzik dünyasındaki gelişmeler, en son haberler ve yeni albümler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Müzik Forumunda Bulunan Beatles Çılgınlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Arkadaşlar beatles'in 50. yılında yine çok seviliyor.The BEATLES :RockBand sayesinde unutlmadılar ve şöhretleri biraz daha arttı.Entertainment weekly beatles'ın en iyi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: Full Metal Alchemist,One Piece,Death Note,Eyeshield 21
Favori Manga: Eyeshield 21,Veritas,Mirai Nikki
|
Arkadaşlar beatles'in 50. yılında yine çok seviliyor.The BEATLES :RockBand sayesinde unutlmadılar ve şöhretleri biraz daha arttı.Entertainment weekly beatles'ın en iyi 50 şarkısını açıladı ama ben size şu an 1-10 arasındakileri koyacağım eğer devamını da bulursam koyarım
![]() :ozgurluk:1-A Hard Day's Night 2-A Day's İn The Life 3-Yesterday=Benim sıkıldığım zaman dinlediğim şarkı 4-Strawberry Fields Forever 5-Something 6-She Loves You 7-Let İt Be 8-Tomorrow Never Knows 9-Norwegian Wood 10-Across The Universe
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
"Ob la di ob la da" gelmiş geçmiş en keyifli parçalardan biridir, geçen ya da ondan önceki yıl bir reklam müziği olarak kullanılmıştı; onun dışında pek tanındığını sanmıyorum.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Favori Manga: Eyeshield 21,Veritas,Mirai Nikki
|
Ben de severim ob-la-di ob-la-da'yı güzel şarkıdır arkadaşlar ben size bulurum şimdi dinleyeyip not vererim
|
|
#4 |
![]()
----
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----