|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Müzik Müzik dünyasındaki gelişmeler, en son haberler ve yeni albümler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Müzik Forumunda Bulunan Kate Covington Röportajı ve Yeni Albüm Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Kate Covington - katethegreat19 "Şarkı söylerim, söz yazarım, aranjman yaparım. Ayrıca keman, harp, piano, davul ve çeşitli enstrumanları çalabilirim. Arada ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Kate Covington - katethegreat19
"Şarkı söylerim, söz yazarım, aranjman yaparım. Ayrıca keman, harp, piano, davul ve çeşitli enstrumanları çalabilirim. Arada sırada, ilham perisi indiği zaman grubumla anime müzik videoları yaparım. Umarım yorumladığım parçaları seversiniz!!" İnternet üzerinde katethegreat19 olarak bilinen Kate Covington, çeşitli animeler ve Final Fantasy adlı oyun serisinin müziklerini yorumlayan amatör bir müzisyendir. Şarkı sözlerini kendisi yazar, tüm enstrumanları kendisi çalar ve tüm kayıt/aranjmanları kendisi yapar. Bunların yanı sıra, keman, piano, gitar, lir ve lut gibi çok çeşitli enstrumanlar çalabilmektedir. Odasının bir parçası olan eşya dolabını kişisel stüdyo olarak kurmuştur ve tüm kayıtlarını orada yapmaktadır. Yakın zaman içinde başlarda hobi olarak yaptığı işi daha da ciddi yapmaya başlamış ve bu dolabı ses geçirmez bir kayıt stüdyosu haline getirmiştir. Genellikle anime ve Final Fantasy'nin müziklerinden esinlenen Kate herhangi bir ses eğitimi almamıştır. İlk albümünü 2009 yılı içerisinde çıkarması beklenmektedir. "Hayatım boyunca müzik ile iç içeydim. Müziğe iki yaşımda başladım ve klasik kemanımla pek çok yarışma kazandım. Bunun yanında, dinlenmek için genellikle bilgisayar oyunları oynardım. Özellikle de Final Fantasy'leri. Onaltı yaşıma geldiğimde, ben de oyunlar için müzik yazmak istedim ve bu niyetle piano ile beste yapmaya başladım. Parçalar yazmaya başladım. Şarkı söylemeye başladım. Ondan sonra amacım, şarkıcı/besteci olmak şeklinde değişti, ama hala günün birinde bir oyun için müzik bestelemek istiyorum." - Kate Kate Covington'a ait çeşitli internet siteleri aşağıda olduğu gibidir. Özellikle youtube adresinden yaptığı tüm çalışmalara ulaşabilirsiniz. http://katethegreat19.blogspot.com/ http://www.youtube.com/katethegreat19 http://katethegreat19.deviantart.com Yakın zaman içinde ünlü remix sitesi OCRemix'e de kabul edilmiştir. Aşağıdaki adresten Kate'in Final Fantasy IX'dan General Beatrix'in tema müziği olan "Protecting My Devotion" adlı parça için yaptığı yorum olan "Rose of May" adlı parçası hakkındaki yorumlara ulaşabilirsiniz. http://www.ocremix.org/remix/OCR01859/ Yorumladığı parçalardan bazıları aşağıda olduğu gibidir. The Place I'll Return to Someday - Final Fantasy IX Rose of May - Final Fantasy IX (Protecting My Devotion) Aerith Theme - Final Fantasy VII Melodies of Life - Final Fantasy IX Suteki da ne - Final Fantasy X Hymn of the Fayth - Final Fantasy X You're Not Alone - Final Fantasy IX Itsu mo Nando Demo - Spirited Away Lilium - Elfen Lied Tüm parçalarını indirmek isteyenler için Kate'in kendi verdiği mediafire linki aşağıdadır. http://www.mediafire.com/?zmmondiwigm Kate Covington Röportajı Türkçe Spoiler:
İngilizce Spoiler:
Son Düzenleme Susano'o tarafından 03-05-2011 15:25 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
İnanılmaz bir ses kesinlikle. Sesi sizi dinlendirip çok başka yerlere götürüyor. Tabiri caizse kadife gibi bir sesi var.
Elfen lied açılış parçası olan Lilium'u harikulade yorumlamış ki çok zor bir şarkıdır bana göre. Ayrıca Rose of May şarkı ve aranjman olarak da oldukça başarılı. Ben Kate'in şimdiden fanıyım o nedenle röportajını bekliyorum en kısa zamanda Susano'o.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
|
Rose of May, sözleri olarak FF9'dan Beatrix'i çok güzel yansıtmış gerçekten. Müzik olarak kullandığı tema oyunda biraz daha hızlı ama, bu yavaş hali de çok güzel olmuş gerçekten.
Bu arada her ne kadar Japonca şarkılar söylüyor olsa da, zerre Japonca bilmediğini söylüyor. Buna rağmen Japoncası o kadar net anlaşılıyor ki, dikkatli dinlemezseniz Japon olmadığını anlamak zor.:birnumara: |
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
|
Soruları gönderdim, en geç 2 hafta içinde cevap gelir diye tahmin ediyorum. Cevapları buradan yayınlarım.
Bu arada albüm çalışması tamamlanmış. Ancak, telif haklarını almak için uğraşıyormuş. Bekletiyorlarmış. Bakalım, 2010 yılında çıkma ihtimali yüksek. |
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
|
En sevdiğim şarkılarından birisi "You're Not Alone". Şarkı sözlerini çıkardım. Buyrun.
You're Not Alone Spoiler:
Bunun yanında fan videosu da iyi gider. |
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Vaayy ff in harika şarkılarını yorumlayan ablamız kendileriymiş demekki, bilmiyordum. Mehmet Suteki da ne parçasını rikki yorumlamamışmıydı, yanlış biliyor olabilirim tabi.
|
|
#7 |
![]() ![]()
|
“ Orjinal Gönderi : yuuki_cross
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 30-10-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Sailormoon, Magic Knight Rayearth, Fate Stay Night, Special A,Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, Merupuri
|
Lilium'u özellikle beğendim; parçalar çok soft, insana huzur veren bir tınısı var hatun'un... İlk defa burda duyuyorum ben de Kate'i... Ama iyi ki tanımışım
Bayıldım. Tanıtım için teşekkürler Susano'o ;)
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
|
Bir şey değil Nerusa.
Lilium da harika bir parçadır. Yorumu da çok hoş olmuş bence de. Zaten kendisini çok severim. Yakında röportajını da ekleyeceğim.
|
![]() |
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Berserk,Fma,Maison İkkoku,Cobra,GTO,NGE,Slam Dunk,Wolf's Rain,Kenshin
Favori Manga: Vagabond,Berserk,Gantz,Slam Dunk,Blade of Immortal,Kenshin
|
You're Not Alone parçasını sanırım bu gün 5 kere dinledim...tanıtım için teşekkürler.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|