|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Avatar The Game Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> silebilirsiniz...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Yayınlayan Anifly
20-01-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Para kazanmak için yapılmış bir oyundan ibaret. Grafik, ses, o kadar. Kurgu denen birşey yok, pek zevk vermiyor oyun. Tıpkı filmi gibi 3D mi oynanır artık bilinmez ama, görsel ve paradan başka birşey değil.
|
|
#2 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Grafikler baya canlı gibi görünüyor, konu da elbette önemli ama oyunu oluşturan unsurlar filmden farklıdır, çizim grafikler, oynanabilirlik ve müzikle birlikte konu da ayrı ayrı ele alınmalıdır. Tanıtım için teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Tanıtım için teşekkürler.Fakat her film oyununda olduğu gibi bu oyunun da vasat olacağına eminim.
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
tanıtım için teşekkürler güzel oyuna benziyor
edit: konu taşınmıştır |
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|