|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Napoleon: Total War Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Sonunda resmi açıklama geldi. NAPOLEON: TOTAL WAR 2010 Şubat ayı içerisinde bizlerle birlikte olmak için hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün yayımladığımız haberde ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Napoleon: Total War
Yayınlayan Anifly
20-01-2010 |
|
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Bir yanlış anlaşılma var galiba. Başlıkta anime oyunları yazıyor. Oyun tanıtımları yaptığımız ayrı bir başlık da yok.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Gerekli başlık şu an yok onun için Beyazm ın bilgisiyle bu başlık altında kısa süreliğine açılmıştır.
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
konu yerine taşınmıştır,
tanıtım için teşekkürler anifly |
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Bölüm için ben teşekkür ederim
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
bölümü ben açmadım ama olsun, bedifeci açmış bölümü ben sadece taşıdım
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-03-2010
Favori Anime: Death Note
|
Oyunun gameplaylerini izledim.Total War serisini yakından takip etmişimdir.Gerçekten güzel bir oyun çıkarılmış ortada.Savaş alanları genişletilmiş.Ve tabiki en çok hoşuma giden bir diğer olayda savaş anının gerçekçiliği.Inanılmaz derecede mukemmel;atılan toplar,piyade çarpışması. Bi tek tanıtım videosunda Napolyon biraz egoist çıkmış
Napolyon ve onun büyüklük kompleksi.
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Total War oyunları adına genel bir başlık açsak? Ben oyunu oynamaya başladım (Rome), daha üçüncü savaşta teknik(?) sorunlar yaşadım.
|
|
#8 |
![]() ![]()
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Strateji oyunlarını tek geçerim ama nedense buna başlıyamadım ,tarihsel dokulu oyunlar hoş oluyor.
Bu aralar Starcraft oyunu gündemimde bu ara oynayıp bilgi vereyim.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Starcraft'ın yenisi mi çıkıyor bedi?