|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Fallout 3 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bundan yaklaşık on yıl öncesinde Interplay'in oyunu Fallout'un neredeyse her PC oyuncusunun kalbinde yer edineceğini belki de kimse kestirememişti. RPG ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Fallout 3
Yayınlayan SeRKaN
20-01-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
tanıtım için teşekkürler
|
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Fallout 3'e pek Fallout diyemeselerde, oynanabilir. Bir de arkadaştan New Vegas'ı duymuştum, o bir çıksın da..
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: Localhost
Favori Anime: Kenshin
|
fallout 1-2-3 hepsini oynadim..1 ve 2 daha cok diyaloglara dayali ( ingilizce bilgisi gerekli ) tam bir rol yapma oyunuydu ( bence ) ama fallout 3 te de oynanabilirlik yuksekti diyaloglari anlamasaniz bile fazlasiyla zevk alabilirsiniz ( bence ) esya ( item ) toplama meraklilarina ve onune geleni oldurebilmene izin veren bir oyun
) vahseti biraz yuksek oldugu icin +16 diyebiliriz sanirim.. ayrica bu sitedeki modlar sayesinde http://www.fallout3nexus.com/ oyunu gercek anlamda bir sahesere cevirebiliyorsunuz.. uzun sure sIkIlmadan oynayabildigim nadir oyunlardan biri olan fallout 3 u herkeze oneririm
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Bethesda'nın yaptığını duyduğumda kesin bir ton hata çıkar diye düşünmüştüm. Ama değiştirilmeye müsait olması çok güzel bir özellik.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: Localhost
Favori Anime: Kenshin
|
“ Orjinal Gönderi : Susano'o
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
Dragon Age: Origin dediğiniz sanırım. Cidden dediğiniz gibi yapımcılar ne kadar yapmasada fanları acayip şekilde geliştiriyorlar. bu 3 oyunuda bitirdim. Konu "... 3" oldugundan onunla ilgi konuşmak isterim. Eski "Fallout"ların yüz karası. Tamam belki Brotherhoof of steel ya da Fallout tactic falanda o kadar iyi değildi ama en azından Black Isle - ınterplay eşliğinde yapılmıştı bu yüzden sevebiliyorduk. Fakat Bethesda iyice batırmış. Fallout'ta rol yapamamak en kötü şeydir bence. Ve evet bunu gördük. Fallout'ta rol yapamamayı "... 3" de görmüş olduk. Bethesda'nın karıştığı ilerideki çıkacak Fallout oyunlarından da umutsuz kalmaya başladım. Sanırım tek umudumuz "Project V 13" olacak. Online Fallout oyunu. Kim tarafından yapılıyor diyorsanız; anlamadıgım bir şekilde Interplay tarafından yapılmakta olan bir oyun. 2012'de Betasının geleceğini söyledir. (2009'a kadar bir online oyun yapılmaya başlarsa Black Isle Falloutun oyununu yapabilecek diye bir kağıt varmış ortada ve başlanılmıpş bu oyuna mahkeme hala devam ediyormuş. Son zamanlarda pek bakamadım ama 1. duruşmayı Black Isle kazanmış. bethesda davayı açan taraf.)
Tanıtım için teşekkür ederim/ederiz. İyi çalışmalar dilerim. Edit: Ayrıca tam olarak RPG sayılmaz. İlaveten "FPS" olarakta gösterirseniz daha iyi olur gibi. RPG olarak bir şeyi kalmamış resmen. Oyunun sonunu değiştire bildiğimiz tek yer: Spoiler:
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-03-2010
Favori Anime: Death Note
|
Oynuyorum bu oyunu da çok bug var.Elalemin kafası ters dönüp duruyor.
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|