Geri Git   Anime manga > Anime Dışı > Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri

Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız

Zodiac Online

Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Zodiac Online Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ZO rengarenk bir dünya sunuyor oyuncularına. Konsept olarak de eski Çin mitolojisini ve kültürünü barındırıyor bünyesinde. Oyuna girerken ufak bir ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Zodiac Online
Yayınlayan Anifly
26-01-2010
Standart Zodiac Online

ZO rengarenk bir dünya sunuyor oyuncularına. Konsept olarak de eski Çin mitolojisini ve kültürünü barındırıyor bünyesinde. Oyuna girerken ufak bir karakter yaratma işlemi gerçekleştiriyoruz. Devamında da üç sınıftan (Zodiac Envoy) birisiyle yolumuza devam ediyoruz. Fakat seçtiğimiz sınıfın aslında çok da büyük bir anlamı olmadığını sonradan anlıyorsunuz. ZO ya adım attığımız yer görünüşünden ötürü dikkatimizi çekmeye yetiyor. Sebebi ise senaryodan başka bir şey değil... ZO da oyuncu olarak cennetteki zodiac kahramanlarından birisini canlandırıyoruz. Amacımız ise fazlasıyla klişe dünyayı yok etmeye çalışan kötülüğe karşı savaşıyoruz. Oyunda aldığımız ilk görevle birlikte cennetten dünyaya iniyoruz. Her oyuncu oyunun başında bir adet zodiac sembolü ediniyor, bu sembollerin esprisi ise düşündüğünüzden daha fazla çünkü her birisi çin falında bir yere sahip. Oyun içerisinde ise kaderinizi bolca etkileyecekler. Bu semboller sayesinde kaderinizin birleştiği bir arkadaş ya da düşman bulmanız içten bile değil.

Oyun dışarıdan görüldüğünden çok daha detaylı. Oyunda dört ana stil altında 48 adet combat skill ve diğer birçok ''living skill'' ve ''zodiac skill'' mevcut. Bir karakterin kendi başına tasarlayabildiği ve tamamen kendisine ait evi sözkonusu. Oyunda herhangi bir sınıf limitiniz yok herhangi bir yetenek hrehangi bir sınıf tarafından kullanılabiliyor.

Zodiac Online

Genel Bilgi
Resmi Site
zodiac.enjoymmo.com/
Oyun Türü
Aksiyon/Macera

Ekran Görüntüleri

Tanıtım Araçları

Üye degerlendirmesi
GenelYok
OynanabilirlikYok
GörsellikYok
0 kullanıcı oyladı Yok% averajla
Eski 24-02-2010, 05:51   #1
Ne düşünüyorsun?

----

Mortifera'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Standart İlgi: Zodiac Online

Ayy çok şirin gözüküyor. Benim eski angels online gibi. Ama developer berbattı. İgg olmadığına sevindim. Çünkü igg demek, eninde sonunda 600$'dan fazla harcamak zorunda kalacaksın demek oluyor
Eski 25-02-2010, 09:25   #2
Kendini birşey zannetmek?

çok yorgun

Anifly'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
Standart İlgi: Zodiac Online

Benim şimdilik Luna Online ım var ama daha sonra zo ya başlamak istiyorum grafikleri çok iyi ve mortifera nın sölediği gibi çok şirinn (bu smiley çok şirinmiş)
BayanAnifly Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık