|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Zodiac Online Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ZO rengarenk bir dünya sunuyor oyuncularına. Konsept olarak de eski Çin mitolojisini ve kültürünü barındırıyor bünyesinde. Oyuna girerken ufak bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Zodiac Online
Yayınlayan Anifly
26-01-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Ayy çok şirin gözüküyor. Benim eski angels online gibi. Ama developer berbattı. İgg olmadığına sevindim. Çünkü igg demek, eninde sonunda 600$'dan fazla harcamak zorunda kalacaksın demek oluyor
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Benim şimdilik Luna Online ım var
ama daha sonra zo ya başlamak istiyorum grafikleri çok iyi ve mortifera nın sölediği gibi çok şirinn (bu smiley çok şirinmiş)
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|