|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Resident Evil 5 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Umbrella’nın sona ermesinden hemen sonra BSAA (Bio-terrorism Security Assassment Alliance) adı altında bir oluşum gerçekleşecekti. Bu oluşumun amacı, Umbrella’nın yol ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Resident Evil 5
Yayınlayan Anifly
26-01-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: Eskişehir
|
Residen't Evil 4'ü oynamıştım, güzel oyundu, eminim bu da güzeldir. Pc'de joystikle oynanan bir oyun gerçi, benimki kırılmıştı.
Gerçekten kendinizi kaptırırsanız bayağı geriliyorsunuz. Yani bir '' bioshock'' kadar olamaz tabii ki ama, tarzını sevenler için tavsiye ediyorum. (5'i de oynamalıyım.) Teşekkürler Anifly.
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Grafiği ne kadar güzelleştirirlerse etkiliyiciliği de azalıyor.4 ü oynarken açıkça 2 deki ortamı orda üzerine şuursuzca ilerleyen zombileri özlemiştim.5 içinse gerçekten çok büyük konuşuluyordu daha yapım aşamasında ama Nemesis'ten sonrası pek tatmin edemiyor...Haliyle ilk oyunları oynuyanların beklentisi baya yüksek oluyor
.
|
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Eureka 7
Favori Manga: Berserk,Lock On,Fairy Tail
|
Eğer önceki oyunları oynamasaydım sevebilirdim yalnız şuan bana göre oyun sadece grafik olarak güzel geliyor.. Seride 3. oyunun yerini, gerilimini hiçbiri alamıyor malesef..
|
|
#4 |
![]()
|
4. oyunu ben de bitirimiştim hoş bir havası vardı, grafiklerinin geliştirilmesi gerekiyordu ama, 5 daha iyi olmalı diye düşünüyorum, oyunlarda grafik yanında daha çok konuya önem veririm, umarım 5 de konu tatmin edici boyuttadır.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
|
“ Orjinal Gönderi : zhenya
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
RE serilerinden en sevdiğim 3'tür.Hiçbir oyunda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. 4. oyunla beraber serinin korkutucu havasını, yerini daha çok aksiyona bıraktı. Değişen kamera açıları, ortamlar ve zombiler. Açıkçası benim hoşuma yine de gitti ama Re oynarken insan korkmak istiyor. 4 ve 5. oyun daha çok aksiyon meraklılarının ilgisini çekecek türde iyi oyunlar. Survival horror tarzından uzaklaştılar.
Kimisi için zombilerin koşması, ağır hareket etmemesi gayet yerinde bir mantıkken kimileri de eski yavaşl ama emin adımlarla ilerleyen zombileri özlüyorlar. Bense daha çok yürek hoplatan anlar istiyorum seriden. Nemesis dirilip yeniden gelse
|
|
|
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
|
Ben nemesisten çok korkuyordum :hehe: o çıktığında ya kaçıyordum yada abime veriyordum o geçiyordu :zor: aslında 4 ün yerleşim yerini de sevmiyorum şehir içi olmalı bence binalar vebolca araç olmalı.
|
|
#8 |
![]() ![]()
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Bir tarikat için o köy ve yerleşim yeri bence çok iyi bir mekan. Tabi şehir içini ve parçalanmış araçları da seviyoruz.
|
|
|
|
|
|
#9 |
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Resident Evil 2 deki o meşhur Kolların yakalama sahnesi üzerine tanımam...4 de daha çok adamı uğraştıran bölümler vardı özellikle boss fight lar iyice kanser ediyordu insanı...Grafikler fazla güzelleştirilmiş olunca haliyle Zombilerde korkutucu gelmiyordu...RE-5 te de bu durum sözkonusu sanırım ...Bu arada RE-1,RE-3 ün grafiklerine sahip olsaydı kesin yasaklanırdı
...Edit : RE-3 diyince aklıma geldi.En son Nemesis i bıçaklamaya uğraşıyordum ...O da beni bir güzel pataklıyordu...Hastayım onun STAARRS diyişine...En çokta 2 deki Lickerler gıcığım
|
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|