|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Rose Online Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Rose Online Evolution Geniş Çaplı Bilgi : 1-Jobs (Meslekler ) ve Özellikleri 2-Job Görevleri 3-Statlar ve Skiller 4-Item 5-Mob’lar (Monsters) ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Rose Online
Yayınlayan SeRKaN
26-02-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Görüntüler harika
diğer online oyunum olmasa anında başlardım ![]() Tanıtımın çok iyi serkan teşekkürler
|
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Rose Online güzel de gravityden çıkma efsane oyun Ragnarok Online tanıtımı da isteriz
|
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: Localhost
Favori Anime: Kenshin
|
hmm ragnarok oynamadim.. bu bolumde oynadigim ve begendigim oyunlari tanitmaya calisiyorum (ordan burdan alintilar, (c)alintilar yaparak).. eger oynarsam ragnarok i da tanitirim tabi ki neden olmasin
|
|
#4 |
![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: İstanbul/Ataşehir
|
bu oyunu hala oynayan birileri varmı aramızda bişiler sormak istiyorumda ...
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|