Geri Git   Anime manga > Anime Dışı > Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri

Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız

Assasin's Creed 2

Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Assasin's Creed 2 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Oyunda ana karakter Ezio adlında bir gençtir.Serinin ilk oyununda tanıdığımız Altair'in torunudur.Yeni olarak karakterimizde 2 el bıçağı ve sol kolunda ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Assasin's Creed 2
Yayınlayan Nomad
06-03-2010
Standart Assasin's Creed 2

Oyunda ana karakter Ezio adlında bir gençtir.Serinin ilk oyununda tanıdığımız Altair'in torunudur.Yeni olarak karakterimizde 2 el bıçağı ve sol kolunda bir tabanca bulunmaktadır.Oyun Rönesansta geçmektedir.Mekan ise İtalya'dır. Oyun boyunca Leonardo Da Vinci bize icatlarıyla yardım etmektedir. Oyun içerisinde Büyük Kanal,San Marco Basilikası ve Rialto Köprüsü bulunmaktadır.

Oyun içerisinde serbest takılıyoruz.İstediğimizi yapabiliyoruz şehirde.Oyunda icatlar kullanabilecez.Ve tabiki suda yüzme özelliğimiz olucak,minik botları kullanmakta cabası.Hikayede ailemiz katledilmiştir ve bizde intikam almak için silahlarımıza kuşanıyoruz.Karakterin akrobatik hareketleri ise maymunlara taş çıkartır.Internet üzerinde gameplay videolarını izleyebilirsiniz.
Oyunun yapımcılığı Ubisoft üslenmiştir.
Sınırlı sürüm hakkında:
Oyunun siyah ve beyaz olmak üzere iki sınırlı sürümü olacak. Siyah sınırlı sürümde oyunun bir bölümünde kazanılan pelerinli "Usta Süikastçi" Ezio heykelciği, oyun içinde 3 bölüm daha fazla, oyunun geliştirilmesiyle ilgili bilgi veren "Gizli Anlaşma" kitabı ve oyunun bestecisi Jesper Kyd tarafından hazırlanmış oyunun müzikleri olacak. Diğer "Beyaz Sürüm" Avusturalya'da Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak, kişisel bilgisayara çıkmayacak. Bunda da Ezio heykelciği olacak. Eğer erken sipariş verilirse t-shirt de satın alınılabilecek.

Oyun PS3 ve Xbox 360 için piyasa çıkmıştır.PC için hala beklemekteyiz.

Assasin's Creed 2

Genel Bilgi
Resmi Site
http://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/
Oyun Türü
Aksiyon/Macera

Tanıtım Araçları

Üye degerlendirmesi
Genel
10%10%10%
1
Oynanabilirlik
10%10%10%
1
Görsellik
10%10%10%
1
1 üye oyladı 10% averaj
Eski 07-03-2010, 23:25   #1
Ne düşünüyorsun?

----

swordsman'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
Standart İlgi: Assasin's Creed 2

pc için salı günü çıkıyor, mutlaka oynanmalı, ilk oyunun tekdüzeliğini yıktılarını ve çok farklı bir dövüş sistemi oldugunu söylüyorlar ama ilk oyun bence gercekten mükemmeldi, bunun daha mükemmel oldugu ortada! Neyse az kaldı görcez artık nasıl birşey oldugunu, gördükten sonra yorumlarımı tekrardan yazarım.
Eski 10-03-2010, 21:08   #2
Ne düşünüyorsun?

----

Tākoizu Nara'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-03-2010
Favori Anime: Naruto.
Favori Manga: Naruto.

Bu oyun insanı delirtir(miş.) Çünkü Ubisoft bir sistem çıkarttı,oyunu internet bağlantın olmadan oynayamıyorsun. Bir de sunucularında problem varmış. Sırf korsan oyunu engellemek için.
Lütfen ama,böyle yaparak Orjinal oyun alanların sayısını da düşürecekler!

İzmir'deki konferansta kısa-gösterimdeki Shikamaru'yu görüp ağlayan insan.
BayanTākoizu Nara Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-03-2010, 00:40   #3
Ne düşünüyorsun?

----

mastenc'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 03-03-2010
Favori Anime: Death Note,Kuroshitsuji,Clannad,Toradora!,Tears to Tiara,Elfin Lied

PS3 te oynadım gerçekten harika bir oyun 3 günde bitirmiştim, 1. oyundan çok daha güzel ve kesinlikle ilk oyun gibi tek düze değil. İlk oyunu benim gibi çok sevenler kesinlikle buna bayılır...
Eski 11-03-2010, 03:49   #4
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk

o.0 Sonunda oyun hakkındaki şeyleri koyabileceğimiz bir bölüm var demek, iyiymiş. Bende PS3'te bitirdim. Bu kadar sürükleyici pek oyun yoktur, bir RPG kadar zevk vermesede eskisi gibi tek tuşla oyunu bitiremiyoruz. *-* Tanıtım için teşekkürler.
Eski 11-03-2010, 14:42   #5
Ne düşünüyorsun?

None

ademania'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note

İlk oyuna göre çok iyi deniyor ama ben de ilk oyunu fazlasıyla sevenlerdenim o yüzden ikincisini daha bir merak ediyordum.Ama yeni koruma sistemi maalesef bırakın sorunlu olmayı, aksine fazlasıyla iyi çalışıyor.Save dosyaları ubisoft'un kendi sunucularında olunca haliyle internetsiz oynanmıyor.Artı sunucularında sadece kısa süreliğine ve çok az oyuncu için problem çıkmış.Onu da korsan olarak oynayamayan (yani bizler) kişilerin sunucuya saldırması ile olmuş.Yine de bir yolu bulunur diyorum, elbette her zamanki gibi kırılır diyorum.
Eski 11-03-2010, 15:21   #6
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk

Piyasada kırılamıyacak tek şey var gibi şuanda; Oda Blu-ray. Açıkcası kırılırsa dahi kopya oyun alanlar zarar geçecektir. Gerçekten olağanüstü bir durum ama her nasılsa hala Xbox 360 orjinal oyun satışında PS3'ü geçiyor. Bu arada "Ademani" kesin oyna derim oyunu. 1 gece arkadaşında sabahlasan dahi bitirebilirsin. *-*
İyi oyunlar...

Edit: Ayrıca şimdi fark ettimde; Oyun "Macera/Aksiyon" sınıfındadır tamam. Lakin RPG ile uzaktan yakından alakası yoktur. Oynarken herhangi bir rol yaptığımı hatırlamıyorum. Onu değiştire bilirsek sevinirim. Tekrardan iyi oyunlar dilerim...
Eski 12-03-2010, 23:09   #7
Ne düşünüyorsun?

----

Nomad'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 06-03-2010
Favori Anime: Death Note

Pardon bi an rol yapmayla karıştırdım, düzelticem.
Eski 26-09-2010, 18:33   #8
| Neysem oyum işte :) |

Alayci

fungsclup'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-07-2010
Mekan: sızlar
Favori Anime: Naruto,Bleach,Fairy Tail,Slam Dunk , Nurarihyon no Mago
Favori Manga: Naruto,Bleach

PSPde 1 ve 2'yi aynı gece bitirmiştim.
Bayfungsclup Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-10-2010, 18:51   #9
Ne düşünüyorsun?

----

epic.fail'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-10-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Rurouni Kenshin - Fairy Tail - Death Note - Naruto - Full Metal Alchemist
Favori Manga: Naruto - Rurouni Kenshin - One Piece

Sırf ps3'ü bu oyun için aldım yani Assassin's Creed 1 için almıştım, Assassin's Creed serisi gerçektekn mükemmel. Bakalım Brotherhood nasıl olacak, beta live paketi psn plus üyeleri için yayınlanmış olmalı..
Bayepic.fail Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık