|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan The Saboteur Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bir günde tüm hayatı değişti Kim olduğunuz veya ne iş yaptığınız önemli değildir. Hayat sizi öyle bir noktaya getirir ki, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
The Saboteur
Yayınlayan nazende
10-03-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 03-03-2010
Favori Anime: Death Note,Kuroshitsuji,Clannad,Toradora!,Tears to Tiara,Elfin Lied
|
Grafikleri güzel olsaydı kesinlikle harika bir oyun, gta türü oyunları sevenler bu oyunu da seveceklerdir, özellikle nazi işgalinden kurtardığımız yerlerin siyah-beyaz iken kurtardıktan sonra her yerin dalgalanmayla aniden renklenmesi çok hoş... Gerçi ben yarısında bırakmıştım, anime izlemekten oyuna vakit bulamıyorum, Battlefield 2'yi bile 1 saat oynadım o bile bekliyor...
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-03-2010
Mekan: Bursa
Favori Anime: Anime sevmiyorum
Favori Manga: Manga da ne..?
|
Keyifli zaman geçirmek için harika bir oyun. Yoğun zeka oyunlarının olmaması,yapılacak görevde yöntemi oyuncuya bırakması oyuna keyif katıyor. merak edenler için oyunun resmi sitesinde fragmanı var.En azından videosunu izlemenizi tavsiye ederim
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
Tanıtım için teşekkür ediyorum. Ayrıca PS3'te oynarsanız bu oyunu daha çok zevk alırsınız. Sağolsun yapımcı hiç bir makinanın kaldıramıyacağı 16X'lik bir Anti-Aliasing kullanmışlar, sağolsun Cell işlemcisi PS3'ün. Ondan doalyı acayip bir dolgunluk var. İyi oyunlar dilerim...
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|