|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Fallout 2 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Hikaye!...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Fallout 2
Yayınlayan sonvaynard
11-03-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Bu oyunu beyenmeyen var mıdır bilmiyorum. Heleki o Vault 13 t-shirt' ü.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
Beğenmiyen o kadar çok var ki malasef. Bunun tek nedeni var: RPG'de Grafik aramak, oyunu zamanında oynayan biri bu grafiğin dahi 1996-97 yılına göre baya iyi olduğunu görebilir. Hele o espirileri yok mu Fallout'un işte onlar bitirirdi beni...
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Türkiye' de Fallout2' i, oyuncuların %5 i tercih ediyormuş günümüzde geçen sene bi ankette görmüştüm. Anliyacağın, Türkiye' de RPG anlayışı yok ve evet, olmayacakta...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
----
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
Açıkcası Fallout'un pek kişi tarafıldan sevilmesini istememde. Saygı duyulması gerek bir oyun tabi ki. Yakında Fan'lar tarafından bize Fallout'un tadında bir oyunçıkartıcaklarını umuyorum. 2004'den beri projeler var 2007'de ise tam olarak adamlar çalışmaya başlamış. Oyunun ismi "Shelter" dır. Türkiyede RPG'ye farklı bakılıyor. Aslında tüm ülkelerde böyle. Hiç RPG türüyle alakası olmayan oyunlar RPG diye çıkıyor. En basitinden "Fallout 3" Bu oyun'da RPG öğesi var mı gerçekten? ? ? Gerçekten bu kadar iğrenç dialog olabilir mi? ? ? Ne yaparsan yap aynı şeye çıkması... RPG bu değildir. RPG, sadece ingilizcenle oyunda kimseyle kapışmadan lider olabilmek hatta oyunu bitirmemizi sağlayacak şeydir. Rol yaparsın, kendi dışında herkes olursun. Bir iyilik bir kötülük yapayim değil, daima iyilik ya da kötülük yaparsın. :X
Bilgi:Ayrıca Balck Isle'nin son zamanlarda Fallout'un telif hakları için Bethesta'ya dava açması gibi olaylar oldu. Eğer Black Isle Fallout'un online ını 2009'a kadar yapmazsa tüm hakları Bethesta'ya geçecekti ama Black Isle'den bir kaç kişi mi artık tam olarak bilemiyorum oyunu yapmaya başlamış. Şuan ki ismi "Project V13" olacakmış. 2012'de beta sı gelicekmiş. Eğer telif hakkı alınabilirse oyun "Fallout" olarak tekrar çıkacakmış. (Interplay'de olabilir. Bilemiyorum tam olarak.)
|
|
|
#5 |
|
----
Mekan: Fiore
Favori Anime: Great Teacher Onizuka
Favori Manga: Fairy Tail
|
G.U.R.P.S. sisteminin adam gibi adapte edildiği en iyi CRPG.Hatta biraz daha açarsak en iyi CRP uyarlaması bile denilebilir.
Grafikleri çok güzel olmasa da hiç umursamamıştım onu.Çünkü 20. yüzyılın ortalarını yansıtan bir atmosfere, kıyamet sonrası öğeleri, mutasyonlar ve müthiş bir teknoloji eklendiğinde, olabilecek en orijinal oyun evrenlerinden birisi oluşmuş. Kısacası, Black Isle'yi çağırıyoruz, gel bizim evde bitir Van Buren'i parası neyse vereceğiz
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|