|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Call Of Duty Modern Warfare 2 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Call of Duty 4: Modern Warfare'deki kapanış bölümü "Mile High Club"'ta yer alan "Özel Kuvvetler"; benzer şekilde Modern Warfare 2'de ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Call Of Duty Modern Warfare 2
Yayınlayan Kyrie
02-08-2010 |
|
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Bu oyunda ilk oyuna göre daha fazla slow motion anlar vardı, düşerken son anda kolundan tutmak falan, ama single player kısmı ilk oyuna göre çok kısa geldi, yine de tartışmasız bir biçimde harika bir oyun.
|
|
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 23-07-2010
Mekan: Sin Cİty
Favori Anime: Death Note
Favori Manga: Death Note
|
Dedicated server olmayışından dolayı nefret ettiğim oyun.Bu kadar nefret ettiğim oyuna aşık olmamda garip.Adam gibi kıramadılar mp sini...C4 devam şimdilik...
Afro Samurai,Akira,Basilisk,Berserk,Claymore, Cowboy Bebop,Death Note,Ergo Proxy,Howls Moving Castle,Fate-Stay Night,Magic Knight Rayearth, Mushishi,Ninja Scroll,Sailor Moon,Space Adventure Cobra,Spirited Away,The Girl Who Leapt Through Time,VAMPIRE HUNTER D.BLOODLUST,Ghost in the shell,Fullmetal Alchemist Brotherhood,Trinity Blood Complete Series,...Önerisi olan ?(Blench ve Naruto dışında) |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
harika bir oyundu, hatta o kadar beğendim ki herhalde 5-10 kere bitirmişimdir baştan başlayıp... zaten fps türü oyunlara bayılırım, mw2'de bir kaç ay öncesine kadar bu türün başyapıtı niteliğindeydi... (şimdiki başyapıt için bkz. Call of Duty Black Ops)
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 18-09-2009
|
Modern Warfare 3'ün başında bu oyununun başında olan firma olmayacakmış sanırım. Bu yüzden umarım çok kötü bir şeyle karşılaşmayız.
|
|
|
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Infinity Ward mahkemelik olduğundan dolayı MW3 ile pek ilgilenemiyor artık. Artı, MW3 bizzat Uzay Savaşları olacakmış, yani sonuçta MW2'de 2000 küsurlardaydık, MW3'te artık uzay çağına geçiyoruz ki savaş orada devam ediyor. Çok iyi bir şey beklemesem de, COD işte güvenmeden olmuyor D:
Black Ops zaten ayrı bi zorlamaydı, ne yapsak da gündeme otursak diye uğraşılmıştı resmen. Tamam oynanışı falan iyiydi de, nedir o işkence yani o kadar? Zombi moduyla kurtarmışlar bildiğin. MW2 şaheserdir, MW2 gibi oyun kolay kolay yapılmaz :F Yapay zekası bile iyiydi yahu, hani "ben şurdan pusayım, arkadan dolanayım baskın yapayım" yok, sen arkadan dolandığında bile karşında adamları görüyordun. Haritaları sınırlıydı ama görev sayesinde sınırları farketmezdin. Hey gidi. Biraz kısa ve kolaydı ama bana göre, biraz daha zorlamalıydı. Zorlama açısından Modern Warfare'i -cod4- her zaman daha başarılı bulmuşumdur. Umarım "Space Wars" Battlefield'ın gerisinde kalmaz da itibarını güzel bi şekilde kurtarır.
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|