|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Prince of Persia: The Forgotten Sands Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Prince of Persia isminin artık kimseyi eskisi kadar heyecanlandırmadığı şüphe duyulmayacak bir gerçek. Bunun tabii ki en önemli sorumlusu Ubisoft ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Yayınlayan Kyrie
06-08-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
ilk 4 oyununu oynamıştım bence harika oyunlardı, özellikle ilk üçü kurgu bakımından olsun heyecan bakımından olsun doyurucuydu, merak ettiğim bir oyun kısmet olursa oynamayı düşünürüm, tanıtım için sağol Kyrie.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
|
Ben PoP ve tomb raider tarzı farklı bir tat sunmayı hedefleyen oyunları herzaman severek oynamışımdır. PoP oyunlarının da hepsi çok güzeldi bu güne kadar, hatta en güzel advanture oyun serisi diyebiliriz(sadece konusu yönünden eksik kalıyordu bu seriler..) Ama bu oyunda hakikatten vasatı geçememiş, dövüş animasyonları çok amatörce yapılmış, grafikleri iyi mi kötü mü anlamış değilim... yazık etmişler prensimize...
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 16-09-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Death Note, Code Geass
|
En sevdiğim oyunlardan biri de bu, konusu da zevkli, çoktandır oyun oynamıyordum ilk 4ünü bitireli çok oldu hatta 2.bölümünü 2-3defa oynamıştım, yenisini yapmaları iyi olmuş. Tanıtım için teşekkürler Kyrie, ellerine sağlık.
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
İlk üçünü oynadım ben de. Bunu oynamadım ama ipin ucunu kaçırmışlar bence, suymuş neymiş. Bir de Prince'imin animasyonunu değiştirmişler galiba suratı falan.
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Bu tip oyunları her zaman sevmiştirim.Tabi ilk ilk iki oyunun hastasıydım.Grafik olsun diğer öğeler olsun çok iyi bir oyun begenilmeseydi ,filmide yapılmazdı.Ama artık oyuna vaktim kalmıyor umarım diğer oyunlarını da oynarım.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
|
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-03-2010
Mekan: Bursa
Favori Anime: Anime sevmiyorum
Favori Manga: Manga da ne..?
|
oyunu henüz bitirdim. Suyu kontrol etme yeteneği oyuna yenilik katmış ve sürükleyiciliğini arttırmış. 4 adet doğa üstü gücümüz var ve bunları gainslerle upgrade edebiliyoruz. oyunun zor kısmı ise; joypedle oynamak imkansız hale gelmiş. oyunda kullanmamız gereken butonların sayısı kadar buton joyped de yok. Haliyle klavyeye mahkum kalıyoruz.Yada biraz joyped biraz klavye ikilisiyle benim gibi oynamanız mümkün
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Birkaç gündür deli gibi bu oyunu oynuyorum. 2008'deki seriye yeni soluk getirme düşüncesi ile yapılmış olan PoP rezaletinden sonra bu oyun çok iyi geldi bana. Özellikle oynanış açısından ve görsel açıdan bir ve ikinci oyun arasında olması ayır bir hoşuma gitti. Çünkü bu franchise içinde ne çok ikinci oyunu sonrada birinci oyunu severim. Geçtiğimiz günler içerisinde filmini de izledim. PoP oyunları tutkunu olarak filmini çok tutmasamda bana seriyi ta en başından oynama isteği uyandırdığınıu ifade etmeliyim. Sırf bu sebeptwn ilk iki oyunu tekrar indirdim
![]() Forgotten Sands'e tekrar gelecek olursam, oyun çokta zor değil kontrol felan gayet rahat ama bir çok özellik olmasından dolayı fazla tuş kullanma sebebiyle parmaklarınız birbirine geçebiliyor. Prensin sahip olduğu yeni güçler oldukça iyi. Sadece güçleri arasından eskiden mimari böyleydi tarzındaki olmayan yerleri tekrar geri getirebilme özelliğini yersiz ve saçma buldum. |
|
|
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|