|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Dragonica Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Önemli not: Oyun eğer dizüstü bilgisayarda oynanacaksa mutlaka ek klavye kullanılmalıdır. Draconica, anime lezzetine sahip ve Super Mario geleneğini sürdüren ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Dragonica Online
Yayınlayan Anifly
27-08-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
|
Hayatımda 2 yıl boşluğum olsa keşkede bende böyle güzel oyunlara ayırabilsem, ama önümde hiç öyle bir boşluk göremediğim için erken emeklilik talep ediyorum..
)
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Bolca vaktim olduğu için sıkıntıdan oyun oynuyorum ^^ ama bu oyunu mutlaka oyna göründüğü gibi kolay değil
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
enterasan sevimli hareketlı ultra tuhaf bir oyun bir evlenme konusu var
beni gülmekden kopardı ![]() neyse ben sevdim ve hız bir şekilde IvI atlayıp evlenmek istiyorum
|
|
|
#4 |
|
Ben evlendim
![]() Konuyu dışardan takip eden oyuncu arkadaşlar için evlilik görevlerinin de açıklamasını yapacağım çünkü baya zor sorular var
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
|
“ Orjinal Gönderi : Anifly
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
“ Orjinal Gönderi : swordsman
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Valla WoWdan sonra beni bu kadar oyalayabilen ender MMOdur Dragonica
Önce bilmemezlikten Malezya serverında başlamıştım, 34 Gladiator kasmıştım, bayağı lag oluyordu bir de saatler uyuşmayınca ben de avrupa serverına geçtim, dün 45 olan bir Harlequinim var. Oynarken cidden eğleniyorum özellikle skilleri çok iyi ayarlamışlar, grup yaparak çok güzel kasıp iyi eşyalar da alabilirsiniz, ben grupla uğraşamam da derseniz yeni gelen patch ile artık questlerden daha fazla exp alıyorsunuz ve gerçekten çok fazla quest var Para kazanmak da çok zor bir şey değil, sırf para kasmak için yapılmış haritalar var kestiğiniz canavarlardan düşen eşyaları parçalayarak "soul" haline getirip satabiliyorsunuz. PvP sistemi de eğlenceli fakat biraz lag sorunu çekebiliyorsunuz, bazen de buglar oluyor.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Skiller dışında bolca hediye veren başka bir oyun var mıdır acaba :/ item bolluğu var Luna online da elbise alacam diye yırtıyordum kendimi
ama hep aynı birbirine benzer itemler vardı parti yapılan böümleride çok eğlenceli bence ^^Nasucum dünkü yardımın için tekrar teşekkür ederim siz olmasaydınız ben asla ama asla o bölümü geçemezdim
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Ehehe ne demek, Lavalon insanı çıldırtabilir kendimden biliyorum ben de meslek atlayana kadar en az 5-10 kere girmiştim, sonunda geçemeyip, ertesi gün tek seferde olmuştum.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|