Geri Git   Anime manga > Anime Dışı > Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri

Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız

Güncel çalışmalarımız []

God Of War

Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan God Of War Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> God of War serisi, Devil May Cry ya da Prototype sınıfına sokabileceğimiz fakat hikayesi ve görselliği açısından alıp daha üst ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
God Of War 3
Yayınlayan Anifly
31-08-2010
Standart God Of War 3

God of War serisi, Devil May Cry ya da Prototype sınıfına sokabileceğimiz fakat hikayesi ve görselliği açısından alıp daha üst bir seviyeye koyacağımız, PlayStation'ın tacındaki en değerli taşlardan biri. Serinin fanatikleri hikayeyi ezbere biliyorlardır fakat "Nedir bu GoW serisi?" diyen birileri varsa aranızda, kısaca "bir varmış, bir yokmuş" diye anlatalım.

Kratos, Sparta ordusunun başında önüne geleni deviren bir savaşçıydı. Gelin görün ki bir gün baltayı taşa vurdu ve barbarlar savaşta kendisini bir kaşık suda boğacakken, bunu gururuna yediremedi ve -ruhunu şeytana satar gibi- bu savaşı kazanmasına yardımcı olursa tamamen Ares'in emri altına gireceğine yemin etti. "Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" diyen kavga gürültü tanrısı Ares, barbarları hallaç pamuğu gibi salladı ve böylece Kratos onun emrine girdi. Ama bir daha gelin görün ki Ares zalim bir patron çıktı, oradan oraya savaşta koştura koştura Kratos'un iflahı kesildi, imanı gevredi. Kratos en doğalından ve kocamanından Ares'e gıcık kapmaya başladı. Bütün bu savaş çılgınlığının arasında karısı ve kızı da kaynayan Kratos'un çitleri çoktan yıkılmış, keçileri ise Bağdat'ı geçmişti. Ares de elinin altında böyle bir "enayi" varken orayı buraya yıka yıka sonunda gözünü Atina'ya dikince, diğer tanrılar "Yok artık!" dediler ve eğer Kratos, Ares'i durdurmayı başarırsa bütün günahlarını sileceklerini ve özgürlüğünü vereceklerini vaat ettiler.

Gözüne daha önceden kestirdiği Ares'e böyle bir kazık atma fırsatını kaçırmak istemeyen Kratos, onunla aynı boyutta kapışabilmek için meşhur Pandora'nın kutusunu arar, bulur, Ares'in ümüğüne ot tıkar. Bu insanüstü, tanrısal başarının mükafatı da anormal olur. Ares nalları diktiği için Kratos yeni savaş tanrısı olur ve Olimpos'ta kendisine özel ofis tahsis edilir. Ama keçiler kaçmıştır bir kere ve gelen gideni aratmaktadır. En son piyango Rodos'a vurur, sağlam bir savunma gösteren Rodos savaşçıları karşısında ezilen askerlerini yukarıdan izleyen Kratos, yenilgiyi tanrısal erkekliğine yediremez ve adamlarına koltuk çıkmak için tanrısal bir zıplayış ile Rodos'a iner, tam tanrısal bir sille ile Rodos'u alacak iken bir bülbül (!) omzuna konar... Aslında o bülbül Zeus'tur ve Kratos'a kızan tanrılara destek vererek güçlerinin bir bölümünü ondan alır, ünlü Rodos heykeline aktarır. Tabii ki Kratos bunu da dinlemez, vandallara yakışan kuvvetiyle heykel, sanat, hayal gücü dinlemez, heykeli yerle yeksan eder. Gözüne Zeus'u kestirir, zaman içinde Titan'ların da desteğini aldığı uzun yolculuğun sonunda tam Zeus'u da öldürüp seri cinayetlerine birini daha ekleyecek iken araya Athena girer, babasını kurtarır, kendisi ölür. İyice yalan rüzgarına dönen hikayede tahtaları zaten eksik Kratos'un, Athena'nın son nefesinde Zeus'un aslında babası olduğunu öğrenmesiyle akıl melakeleri tümden kaçar... Zeus da kaçar... Kratos olanları Titan'lara anlatır, zaten evvelden Zeus'un kazığını yemiş olan Titan'lar Olimpos'a saldırı için Kratos ile bir olur.
Chip com

Görüşüm:
Ahh Kratos ahh
Seriyi bilen biliyor oyun mükemmel oynarken sıkılmadım aksine çok zevk aldım, heyecanla dolu bir macera içeriyor ama eli çok yoruyor bu nedenle hep yarıda bıraktım oyunu. Bir sitede film yapımı olacağı bilgisi vardı umarım çok iyi bir film olarak karşımıza çıkar. Bu arada konuyu açmama neden olan bir resim gördüm Vin Diesel için bir paylaşım yapılmış kendi facebook sayfasında, bence vücut konusunda iyi olabilir ama o burnu yakışmıyor Kratosun burnu daha kibar ^^' eğer bir film yapılacaksa umarım vin kratosu canlandırmaz.

Bazı karakterlerin Kratosa benzetilmesi çok hoşuma gidiyor örnek tanıtımını yaptığım diğer oyunlardan olan ittle Big Planetdeki bir karakterin ona benzetilmesi süper

Bunun dışında oyungezer dergisindeki koyun da tanıtım için Kratos olmuştu.

Türkçe tanıtım videosu
http://www.dailymotion.com/video/x67hcm_god-of-war-3-turkce-trailer_videogames

God Of War 3

Genel Bilgi
Resmi Site
http://www.godofwar.com/
Oyun Türü
Aksiyon/Macera

Ekran Görüntüleri

Tanıtım Araçları

Üye degerlendirmesi
GenelYok
OynanabilirlikYok
GörsellikYok
0 kullanıcı oyladı Yok% averajla
Eski 01-09-2010, 11:35   #1
Kendini birşey zannetmek?

çok yorgun

Anifly'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
Standart İlgi: God Of War

Test videosu
http://www.dailymotion.com/video/xd1h04_test-de-god-of-war-3_videogames
Eski 26-09-2010, 18:37   #2
| Neysem oyum işte :) |

Alayci

fungsclup'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-07-2010
Mekan: sızlar
Favori Anime: Naruto,Bleach,Fairy Tail,Slam Dunk , Nurarihyon no Mago
Favori Manga: Naruto,Bleach

Kesinlikle oynanmalı ben bunu da psp de bitirmiştim x) şimdi diablo 3 geliyo bakalım
Bayfungsclup Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-09-2010, 23:12   #3

çok yorgun

Anifly'ın Avatarı

psp de oynaması nasıl fungsclup? Hiç psp oynamamış birisi olarak merak ettimde ^^
Yeni bilgi: Türkiyede seninin 3. bölümü satışa çıkmış ve tükenmiş *-* ve sadece 5 günde 11.700 adet sattmış
Eski 15-12-2010, 12:33   #4
Gelmiş geçmiş en iyi Jinekolog
olacağım!

None

sardaukar'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-08-2010

Grafikleride konusuda oyunun temesıda tek kelime ile mükemmel.ben 1 'i 4 kere
2' yi 6 kere bitirmiştim.
gerçi kratosu da hiç sevmem ciğeri 5 para etmez, namusuz herifin tekidir.
ama oyundaki tema ve müzikleri insanın aklını başından alıyor.

''Most salavat, most huri.''

- Robes Ahmet Hodja
Baysardaukar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-02-2011, 12:57   #5

Sersem

spartiate'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore

ben oyuna direk 3'ten başladım... grafikler ve ortamlarıyla beni benden aldı... ama şöyle bir durum varki, ben böyle hoplamalı zıplamalı combolu oyunları pek beceremem, bu yüzden oyunun yarısına falan gelip bıraktım. türü sevenler için ama kaçırılmayacak bir oyun, denenmeli mutlaka
Eski 02-05-2011, 23:22   #6

çok yorgun

Anifly'ın Avatarı

Combo parmak yoruyor çok fazla bir de kesmelik yaratık sayısı fazla olunca oyunda, sanırım yarıda bırakanların ortak sebebide budur :3
Sardaukarcım Kratosuma laf etme
Eski 13-05-2011, 04:04   #7
Gelmiş geçmiş en iyi Jinekolog
olacağım!

None

sardaukar'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-08-2010

“ Alıntı ”

Sardaukarcım Kratosuma laf etme
O kel, sadist, kendi askeri dahi olsa kendi çıkarı için satan, şeytanın rolünü üstlenmiş herifin neyini seviyorsun acaba?

''Most salavat, most huri.''

- Robes Ahmet Hodja
Baysardaukar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 17:38.

kodhaber.com