|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Oyun tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Oyun Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan God Of War Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> God of War serisi, Devil May Cry ya da Prototype sınıfına sokabileceğimiz fakat hikayesi ve görselliği açısından alıp daha üst ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
God Of War 3
Yayınlayan Anifly
31-08-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Test videosu
http://www.dailymotion.com/video/xd1h04_test-de-god-of-war-3_videogames
|
|
#2 |
![]()
Giriş Tarihi: 02-07-2010
Mekan: sızlar
Favori Anime: Naruto,Bleach,Fairy Tail,Slam Dunk , Nurarihyon no Mago
Favori Manga: Naruto,Bleach
|
Kesinlikle oynanmalı ben bunu da psp de bitirmiştim x) şimdi diablo 3 geliyo bakalım
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
psp de oynaması nasıl fungsclup? Hiç psp oynamamış birisi olarak merak ettimde ^^
Yeni bilgi: Türkiyede seninin 3. bölümü satışa çıkmış ve tükenmiş *-* ve sadece 5 günde 11.700 adet sattmış
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 25-08-2010
|
Grafikleride konusuda oyunun temesıda tek kelime ile mükemmel.ben 1 'i 4 kere
2' yi 6 kere bitirmiştim. gerçi kratosu da hiç sevmem ciğeri 5 para etmez, namusuz herifin tekidir. ama oyundaki tema ve müzikleri insanın aklını başından alıyor. |
![]() |
|
|
|
#5 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
ben oyuna direk 3'ten başladım... grafikler ve ortamlarıyla beni benden aldı... ama şöyle bir durum varki, ben böyle hoplamalı zıplamalı combolu oyunları pek beceremem, bu yüzden oyunun yarısına falan gelip bıraktım. türü sevenler için ama kaçırılmayacak bir oyun, denenmeli mutlaka
|
|
|
#6 |
|
Combo parmak yoruyor çok fazla bir de kesmelik yaratık sayısı fazla olunca oyunda, sanırım yarıda bırakanların ortak sebebide budur :3
Sardaukarcım Kratosuma laf etme
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 25-08-2010
|
“ Alıntı ”Sardaukarcım Kratosuma laf etme
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |