|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Slam Dunk スラムダンク Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Slam dunk ile üniversite yıllarında show tv'de karşılaştım.Hanamichi sakarlıklarıyla bizleri gülmekten kırırdı. Sıfırdan başlıyan basketbol yaşamı ile kendini sürekli geliştiren ...
2Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Slam Dunk スラムダンク
Yayınlayan bedifeci
10-10-2009 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Anf tarafından yapılan fansub çalışması da eklenmiştir.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]()
Giriş Tarihi: 02-07-2010
Mekan: sızlar
Favori Anime: Naruto,Bleach,Fairy Tail,Slam Dunk , Nurarihyon no Mago
Favori Manga: Naruto,Bleach
|
Bütün bölümlerini ve filmlerini izledim.Tek kelimeyle mükemmel ! İzlemeyen çok şey kaybeder.
![]() bir yerden alıntı yaptım bakın bu da adamın gerçek hayatı Hanamichi Sakuragi 1968'de sıradan bir işçi ailesi çocuğu olarak dünyaya geldi.Annesi onu küçük yaştayken terketti ve anne sevgisi olmadığı için sorunlarını şiddet ile çözmeye çalıştı.12 yaşındayken boyu 1.75 ti ve vücudu kavga etmesi yüzünden güçlüydü.Tokyo Üniversitesi spor sahasında öğrencilerle kavga ederken onu gören basketbol takımı koçu, Hanamichi'nin gücünü gördü ve takıma girmesini istedi. Biraz pratik yaptı. 17 yaşındayken Hanamichi 1.89 boyundaydı ve Japon Ulusal Basketbol Takımında oynadı.İnanılmazdı , profesyonellere taş çıkartan bir oyun oynadı ve 33 sayı kaydetti. Buna rağmen takımı kaybetti ve Japon takımı maçta sadece 59 sayı atabildi(59-115 yenilmişler).Bu Hanamichi'nin ilk güzel oynayışıydı.Basketbol kaos halindeydi ve Hanamichi'ye "Japon Basketbolunun Umudu" lakabı takıldı.Babası bir yıl sonra hastalık nedeniyle öldü.Daha sonra Tokyo'ya döndü ama bu olay onu kötü etkilemişti. Tokyo otobüsünden indi ve yolun karşısındaki hastaneye doğru yürüdü.Ama karşıya geçerken ona çok hızlı giden bir araba çarptı.Her ne kadar "çelikten vücutlu" olsa da çarpma çok şiddetliydi.Yere düştü ve hastaneye kaldırıldı.Ama onun için çok geçti.Ameliyat odasına götürülürken kan kaybından öldü.Ve öldüğünde sadece 18 yaşındaydı... Japon Basketbol Dünyası tamamen yıkıldı ve bu acı kayıp onlar için "devasa" nitelikteydi.Daha sonra manga sanatçısı Takehiko Inoue, Hanamichi'nin gençliğini anlatan "Slam Dunk" adlı manga serisini çıkardı. Aha bunuda ben veriyim bu da gerçek hanamichi [Ç]Alıntıdır.... |
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 14-07-2010
Favori Anime: Kimi ni Todoke , FMA I-II , Claymore , True Tears , Bleach , Slam Dunk !
|
Yanlış mı hatırlıyorum yoksa bu anime 122 bölüm değil miydi ?.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Anime serisi 101 bölüm + 4 filmden oluşmaktadır. Ulusal şampiyona macerası mangada devam etmekte olup animeye uyarlanmamıştır.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 14-05-2010
Favori Anime: Bleach
Favori Manga: Dragon ball
|
megaupload linkleri olsaydı
iyi olurdu |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Başlığa hiç beklemeden indireceginiz ftp linkleri eklenmiştir. Böylece rapid diğer upload sitelerinden belli süre kurtuluyorsunuz.,spoilerin içindedir.Benden tavsiye bu fırsat kaçmaz ,linkler ölürse bir daha böyle hızlı indiremezsiniz.Benim önerim idm gibi bir downland yöntecisiyle indirmeniz.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Favori Anime: Kimi ni Todoke , FMA I-II , Claymore , True Tears , Bleach , Slam Dunk !
|
19.bölümde problem var yarısında donuyor kalıyor.(3 farklı oynatıcı ile denedim)
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
|
Acaba bir yenilemeniz mümkün mü maçın sonunu göremicez
![]() Teşekkürler. |
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|